Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 66 939
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 035
От където са дошли парите,там се връщат.Може и  да е успял някой да му върнат цялата сума,но сигурно е било бъг.

# 1 036
  • Асеновград
От където са дошли парите,там се връщат.Може и  да е успял някой да му върнат цялата сума,но сигурно е било бъг.
Н е задължително, могат да върнат и само в кредит, независимо,че част е платена с карта. Понякога не питат а направо връщат като кредит. Не мога да им схвана логиката. А е имало моменти ми е връщало в карта всички кредити независимо че са стотинки.

# 1 037
Включвам се с отзиви от последната поръчка.
https://share.temu.com/WIMH0j8XbeA
Портмонето, което някой тук сподели. Ами много е готино! Кожата е много мека. Дойде в калъфче и с инструкции. Пише, че е истинска кожа, но аз не мога да определя. Ползвам го вече 2-3 дни и съм много доволна засега.

Няколко чифта обици. Всички изглеждат чудесно. Ушите ми не се възпаляват, макар че обикновено се случва, когато не нося сребро. Засега съм носила само шарените.
 https://share.temu.com/pC6SG1YUNDA
 https://share.temu.com/gZFf5MYdcOA
 https://share.temu.com/YsCqIlovsEA

Тефтер с форма на шоколад. С бели страници е и мирише. Детето е доволно.
 https://share.temu.com/OQoZwMDALtA

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 21:01 от Mihaide

# 1 038
Н е задължително, могат да върнат и само в кредит, независимо,че част е платена с карта. Понякога не питат а направо връщат като кредит. Не мога да им схвана логиката. А е имало моменти ми е връщало в карта всички кредити независимо че са стотинки.
Ако е отказана веднага след пускането се връща по картата и кредит.На по късен етап може да избираш или направо ги връща по кредит.За корекция на цената,да и на мен някакви дребни стотинки ми ги връща по картата.

# 1 039
Можете ли да ми помогнете, сигурно е писано, но темата е много обемна. Накратко искаме пратките да идват в кутии но Boxnow в нашия квартал, посочен е личния ни адрес, но винаги отиват в едни и същи кутии в друг квартал. Как да го оправя това?

# 1 040
  • София
Имам същия проблем. От Бокснау ми предложиха да пробвам със смяна на пк, но не се получи - пак пращат в кутия, в която не искам и винаги пренасочвам.

# 1 041
Можете ли да ми помогнете, сигурно е писано, но темата е много обемна. Накратко искаме пратките да идват в кутии но Boxnow в нашия квартал, посочен е личния ни адрес, но винаги отиват в едни и същи кутии в друг квартал. Как да го оправя това?
Обаждате се на BOX NOW (088 212 2326) и пренасочвате пратката в желаната кутия.

# 1 042
  • Бургас
Част от поръчка ми ще бъде доставена с някакъв Express one. Кои са тези куриери?  Извинявам се, ако е обсъждано, не съм ви следила скоро.

# 1 043
Оф, и аз с проблем с бокснау. ИЗпратили са ми пратката през два квартала. Около адреса ми има 3, дори 4 удобни кутии, те с ми я запратили някъде в Изток. Утре трябва и с това са се разправям. В колко почват работа, ако някой е звънял сутрин? А посоченият номер откъде е, не видях в сайта им...

# 1 044
Оправете си адреса. Кутията, в която ще отиде пратката ви се определя автоматично с алгоритъм според адреса, който сте задали. И преди да ми кажете, че адреса ви е правилно написан- не, не е. Отворете гугъл мапс и вижте как е изписан адреса ви там, буква по буква. Давам пример- ул.Цар Симеон Велики. Вие можете да го изписвате "Car Simeon Veliki" или нещо подобно, но това не е правилното изписване според Гугъл и съответно алгоритъма не може да асоциира вашия адрес с която и да е кутия. И отива на случаен принцип в друга кутия в същия град.
Имах подобен проблем в началото и след като си промених адреса, пратките започнаха да идват в желаната кутия!

# 1 045
  • На изток от Ада
А вие адрес на български , ли давате ?
Аз на латиница

# 1 046
Аз смених ПК и при мен отиват в правилната кутия вече. Обаче днес няма място и са ми я пратили в съседна като са написали, че тази е недостъпна, за това я слагат съседство. Обаче ми е неудобна тази, защото съм с количка и бебе, а и е студ. Та утре ще звъня да сменя с трета кутия, за да пратя мъжа ми.

# 1 047
И аз съм си написала адреса на латиница. Интересното е, че в единия ми профил, праща в правилната кутия, а в другия, който понастоящем ползвам, въпреки че всичко е написано идентично, ме изпраща в другия край на града. Досадно е да звъня постоянно за пренасочване, но пък поне бързо става всичко.

# 1 048
  • Пеликания
На майка ми пък бяха оставили пратка в близкото село, на 5 км от адреса, а в града има сигурно 10 кутии, така ли в една тях нямаше място за една малка пратка Joy

# 1 049
По принцип като нямат място, пишат го на съобщение.

Общи условия

Активация на акаунт