Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 65 304
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 275
Да дам един жокер за шапките за коса. У дома също не сме им фенове (визирам децата- на 19,5 и 16,5 години- момиче и момче). Много по- удобни и по- ефективни се оказаха стари памучни тениски. Обличат деколтето до началото на скапла и другата част омотават като тюрбан. И двамата се кълнат, че памучната тениска попива доста по- качествено. Та, преди да поръчате- пробвайте "хака" с тениска. Simple Smile

# 1 276
Само на мен ли много ми бавят една поръчка. Станаха 20 дена вече и още не е мръднала от летището, Камоли да пристигне.. досега такова забавяне не бях имала

# 1 277
Имам поръчка от 16.02, която още виси (от 19.02) "транзит". С боксноу е, но предната, която беше е разделена между бокса и пощите, тръгна с около седмица по-късно и пристигна 4-5 дена преди частта с пощата.

# 1 278
  • Асеновград
Забелязвам следната закономерност , с Пощата , тръгват, и до излитане се отбелязва движение , после изведнъж зависват, между митница, Поща и доставка. С Бокса обратно, зависват от взети от склад, и после много бързо се появяват в системата им и за ден се доставят до кутии.
Аз поръчах малко инструменти, дано са читави.
От летните дрехи почти не идва корекция, но пък те и така са сериозно намаление като цени.

# 1 279
Да дам един жокер за шапките за коса. У дома също не сме им фенове (визирам децата- на 19,5 и 16,5 години- момиче и момче). Много по- удобни и по- ефективни се оказаха стари памучни тениски. Обличат деколтето до началото на скапла и другата част омотават като тюрбан. И двамата се кълнат, че памучната тениска попива доста по- качествено. Та, преди да поръчате- пробвайте "хака" с тениска. Simple Smile

И аз от години ползвам този "хак" с тениската, а моята коса е дълга и къдрава. Увивам я и седя 20-30 мин с нея,след което подсушавам за 2-3 мин със сешоара, иначе си взех тюрбан от тему,но е страшно неудобно, поне за мен

# 1 280
И моята от 15.02, стои "транзит".

# 1 281
  • Димитровград
Само на мен ли много ми бавят една поръчка. Станаха 20 дена вече и още не е мръднала от летището, Камоли да пристигне.. досега такова забавяне не бях имала
Искайте си възстановяване на парите, ако няма движение 15 дни.

# 1 282
  • Варна
Момичета, поръчвали сте някога кърпи за лице и големи плажни кърпи от Тему, доволни ли сте, абсорбират ли добре водата?

# 1 283
Аз сега пуснах в поръчката две памучни хавлиени кърпи за лице, отзиви ще мога да дам след 2 седмици най-рано.

# 1 284
На мен преди две седмици като ми дадоха 10 лв за забавена пратка, да видиш как се активизираха. За една седмица вече пристигат.

# 1 285
  • Асеновград
Момичета, поръчвали сте някога кърпи за лице и големи плажни кърпи от Тему, доволни ли сте, абсорбират ли добре водата?
Микрофибърните плажни не са качествени, сравнявам със същите на Декатлон. https://share.temu.com/HHc7Iv8KGbA
Една плажна , не ми допадна, по скоро е изкуствена. И щампата беше доста бледа не като на снимките. https://share.temu.com/1tEk9tIsXLA
Но типа Турски за плаж са страхотни. https://share.temu.com/oWF44ecGPrA

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 13:30 от Panayotu

# 1 286
  • Лутаща се
Момичета, дайте акъл.
За втори път пазарувам с оферта 80/100, която при мен този път е 70/105 (150%). За първи път, днес имам огромно намаление на основния продукт от покупката - VR очилата от снощи са намалени с 14 лева и стотинки. До тук съм взела двата кредита за снощи и за днес. Да си искам ли корекция на цената 14 лева или да чакам до 27, когато ще съм си взела целия кредит?
Чакай! Ако заявиш корекцията сега ще ти я дадат и ще ти намалят кредита със същата сума. След което има вероятност да ти спрат офертата. Ако изчакаш може след 27-ми все още да е намален.

# 1 287
Чакам една пратка с БГ пощи. На 18 февруари е отбелязана, че е в София и от тогава нищо. Дали има шанс утре да дойде дори и да не е отразено? Вътре има една рокля за дъщеря ми, която ми трябва за сряда .
След тази поръчка имам още три и за мое щастие и трите са насочени към box.

# 1 288
При мен на 13.02 беше в РЦС София, на 18.02 в пощенския ми клон на 300 км от там.
Според мен от 18 (вторник) до 21.02 (петък) би следвало да са я придвижили до адреса. Аз бих писала на Тему и на пощите едновременно. Дано пощите се размърдат и я доставят утре или най-късно във вторник.

# 1 289
Момичета, вижте какво ми излезе. Някой да е поръчвал и да има мнение?
 https://share.temu.com/uB4Bdsqq1eA
Не съм го купувала, подариха ми го, но не съм доволна. Никога не бих дала пари за нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт