Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 67 261
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 350
Аз имах в началото, но вече просто не ми дава. Дори на втория профил.

# 1 351
Срещали ли сте дървена къща за кукли в Тему? Аз намирам само някакви пластмасови...

И да похваля магнитните кубчета тип Майнкрафт, децата много се забавляват с тях, а тук са доста изгодни!

# 1 352
Тези за сглобяване са все дървени, имам от тях. Обаче те не са за игра, а само за декорация.

# 1 353

И да похваля магнитните кубчета тип Майнкрафт, децата много се забавляват с тях, а тук са доста изгодни!
Може ли линк?
Благодаря.

# 1 354
Отивам около 9:30 да си взема пратката от БГ пощи и се оказа, че нямали система и не могат да обработват пратките. Казаха да дойда по-късничко. Scream Пратката е от събота. Тогава нямах възможност да отида.

Да не те е яд, и в събота нямаха система и връщаха. Сега като те чета, добре, че не бързах сутринта да ходя. И като продължавам да чета, плаша се от новите куриери като пишете.
О, благодаря! Общо 3 пъти проверих днес - нямат система (ПС 1336). Писах на бота и ми даде 10 лв. кредит.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 16:34 от alys

# 1 355
  • Асеновград
Те като нямат система от събота, тотал ще се омажат всички следващи пратки. Като тръгне, ще имат за оправяне всички застояли, и ще забавят следващите.

# 1 356
Да разбирам ли, че системата на пощите не работи? Днес имам съобщение за получена в пощата пратка и да не се разкарвам напразно.
Вече 4-та пратка получавам в пощата, добре, че клонът работи до 18 ч. , че и в събота. Хич не ми е удобно мястото ни за спиране, ни за вървене.
П.П Звъннах в клона на пощата, в който чакам пратката - системата им работи. Няма да се разходя напразно, от което се опасявах.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 16:56 от mimoza@b

# 1 357
Пуснах поръчка днес и сега ще тръпна с кой куриер ще е, че времето за доставка съвпада с период, в който няма да съм в града. Thinking

# 1 358
Оплаках се на бота от Експрес Уан, горе-долу нищо не каза. Имали го предвид и работели за по-добро обслужване.

# 1 359
Ъпдейтвам: Пратката ме чакаше в пощата, човекът просто отбелязал,че е доставена, за да си свърши работата. 🤣

# 1 360
Ъпдейтвам: Пратката ме чакаше в пощата, човекът просто отбелязал,че е доставена, за да си свърши работата. 🤣

🤣🤣🤣 Ти сериозно ли? 🤣🤣🤣🤣🤣 Как така отбелязват нещо за доставено като не е?

# 1 361
Това си е грубо нарушение, бих се оплакала от този клон
Днес взех пратка от пощата, срещу лична карта, подпис....системата работи, доколкото работят, горките. Имах и смс

# 1 362
Малко отзиви за детски дрешки. По принцип ги избягвам, нооо просто бяха много сладки и реших да пробвам как са като качество. Влюбена съм в тази жилетка. 100% памук пише. За съжаление й е голяма и ще я оставя за есента и някоя хладна лятна вечер:

От това яке бях взела един номер над нейния и се оказа малко. Сега взех още един номер нагоре, става й, но е леко тънко и планирах да го носи на по-положителни температури. Все пак ще помисля дали да го оставя

И гледайки по номера на предното, поръчах и това в 80 размер, обаче й е много голямо. Иначе е идеално за сега, но просто няма смисъл да го оставя, до другата зима ще й е малко със сигурност. А е много хубаво.

Очарована съм от якетата за най-малките (стига да нацелиш размера). Бодита и клинчета, с които е по цял ден не бих взела, заради качеството и не е ясно колко е памук. А и тук има също много бюджетни варианти. Обаче за якета си заслужава (разбира се с оферта), защото и тук си държат цена, а ще ги носи половин сезон.
Тази гума върши някаква работа, но прави много боклук и става бавно с нея. С мокра кърпа ще ги изчистя също (за обувки е).

# 1 363
  • Асеновград
Това е недопустимо. Ами ако не можеш да отидеш, тя като е отбелязана така, може да изчезне. И ако после я няма как ще докажеш,че ти не си я получила. Така изчезваха пратките от Алито.

# 1 364
Аз извадих късмет, и трите ми поръчки са насочени към Бокс Нау и то наблизо.
VaniaK, тази гъба, гума или каквото е там за обувки я заглеждам всеки път, но щом казваш, че не става, няма да поръчвам. Тя е за бялата видима гумена част на маратонките е нали?

Общи условия

Активация на акаунт