Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 67 266
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 365
Днес пратката ми е приета за втори път в един и същ РЦС, каква е тази тяхна система не мога да разбера.
Имам още 4 дни срок за получаване, дано я получа.
От БП отказаха да ми кажат тел.номер или адрес на въпросния център, дано не се разправяме.

# 1 366
Сигурно ще става и за по-тъмни обувки. Аз пробвах на бежови, но ми отвори само работа - пусках прахосмукачка след нея 🤣 Нещо като гума е, да.

# 1 367
  • Плевен
Аз днес получих смс от пощата за пратка, а в темуто се появи съобщение, че вече от 5 дни е в обект за получаване 😳

# 1 368
И аз днес забравих да пусна поръчката през кешуей...

# 1 369

Какво е това? Нещо съм изпуснала.....

# 1 370

Афилиейт сайт с програма кешбек при пазаруване от различни сайтове.

В тази връзка да попитам дали има някой с вече потвърден кешбек. Моят стои непотвърден със срок за потвърждение до 15.09. 🙄

# 1 371
Аз имам потвърден само един, първия, още от юли, до няколко дни ще ми потвърдят и други, тепърва ще започват, срока е доста дълъг, 7 месеца май излиза.

# 1 372
Има нова оферта за 6 подаръка  търси около 50 лв. поръчка. Искам да поръчам шнола за коса  имате ли препоръки? И още нещо, но не го намира търсачката, шванти! Е няма намиране на такива почистващи неща.

# 1 373
За почистване на бяла подметка взех тази паста от Шейн.Сигурно я има и в Тему

# 1 374
Има нова оферта за 6 подаръка  търси около 50 лв. поръчка. Искам да поръчам шнола за коса  имате ли препоръки? И още нещо, но не го намира търсачката, шванти! Е няма намиране на такива почистващи неща.
Това ли са шванти?
https://share.temu.com/OM6LPsKNeQA

# 1 375

Афилиейт сайт с програма кешбек при пазаруване от различни сайтове.

В тази връзка да попитам дали има някой с вече потвърден кешбек. Моят стои непотвърден със срок за потвърждение до 15.09. 🙄
И моят. Но не знам как се потвърждава. Само разбрах, че за да се изплати трябва да е над 20 лв.
И поредното безобразие. Пратката ми с Бокс Нау имаше ясно посочен адрес, до преди 2 минути, когато получих съобщение, че пакетът ме чака за взимане на друг адрес, в съседен квартал... Как мога да пренасоча пратката към друг бокс, или е невъзможно вече?

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 23:33 от FreakOnALeash

# 1 376
Аз имам потвърден само един, първия, още от юли, до няколко дни ще ми потвърдят и други, тепърва ще започват, срока е доста дълъг, 7 месеца май излиза.

Аз съм регистрирана в Tipli и там срока за потвърждение е три месеца. И дори само един лев да имаш може да си го преведеш към банковата сметка.Проблема е че в повечето случаи забравям да вляза през него.

# 1 377
  • Варна

Ползвах я в началото на месеца, избрах си 6 подаръка и имах в кошницата сполен комплект за 50 лв. Подаръците са ми на обща стойност 34 лв. Пуснах корекция на цената тия дни и ми даде 16,54 лв. отстъпка за комплекта. Като цяло добра оферта се получи.

От швантите им не съм много доволна, ултра тънки и абсорбира малко вода. За чистене става, но за попивателна - не. Тези имам - https://share.temu.com/7AM3R9kOyTA Според мен нашите шванти на "Антесто" са по-добри, че и по ефтини.

# 1 378
  • Враца
Здравейте,
търся комплект безжична клавиатура и мишка. Купих тези, но след 3 месечно използване замина скролът на мишката. Ако някой е поръчвал нещо по-качествено, събирам препоръки.

Иначе им писах в чата, с бота не се разбрахме, поисках им човек Simple Smile, обещаха до 24 часа развитие по казуса.

# 1 379
Оф, тамън след нежеланието ми да ми пращат с бг пощи получих 3 пратки с бокса и сега две са тръгнали с някакъв експерс Уан. Тези в квартала ни офис или кутии нямат. На луди калинки ни правят с тези куриери.

Общи условия

Активация на акаунт