Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 132 912
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 180
  • Под Слънцето
Звъннах на телефона  и изкоментирахме казуса с Девин минералс- играта е  само за всички обекти Лидл в България. Ще бъде променено в Правилата. Предадено е вече. Simple Smile Хубав ден !

# 181
  • София
Записвам се и аз в новата тема. Мисля да се пробвам в морени и Ариел Simple Smile Досега не съм печелила нищо, но и не съм участвала много. От скоро следя темата и ще се радвам да споделям с вас наградите си LaughingLaughingLaughing

# 182
  • София
Благодаря за разяснението към играта на Девин, много ги харесвам водите и може да се включа този път.

# 183
# 184
E, този път Девин много щедри - само един телефон, а искат да се натрупат 20лв. за него. Принтерчетата и те само пет броя... Много стимулиращо!
Рафаело одобяват бележките от вчера.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 12:55 от megi_zdr

# 185
И то тази гадната вода...

# 186
  • Сливен
Форумната игра  със ❤️ е започнала.

# 187
https://playing.monsterpromo.bg/winners  на някого да са звъняли от тази игра на Монстър?
Пише, че печеливши се теглят на 31.01., а все още няма обявени. 🧐
Тази игра е приключила на 31 12 2024г

Тя хубава е приключила, но ... печеливши няма.

# 188
  • София
Спечелете кино-награди с филма "Бриджит Джоунс: Луда по онова момче"
В томболите на Нивея-мен и дамските превръзки когато са с купуване на продукт
и теглене е все едно дали са мъже или жени изтеглени.
Но когато в дамски конкурс печелят мъже (наградата тениска с нарисувани яйчници)
с ти си моята любовна дамска ПРЕвръзка Или кога ви е дошъл първия цикъл
 е смешно да не кажа жалко.
Моя мъж от 25 години сме заедно никога не ми е купувал
дамски превръзки и татко на майка не е купувал.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 15:44 от lite16

# 189
5:0 за Милка и Кауфланд .Януари нищо не спечелих по традиция. Мрън,мрън…

# 190
Данонино качиха, няма от старите познайници. И мен ме няма, мрън!
Изтеглени печеливши участници в III-та седмица 27.01-02.02.2025

1. С. Фотева - *******0335
2. D. Ivanova - ******0786
3. В. Йолов - ******5412

# 191
Здравейте! Днес получих мейл, че печеля от анкетата на Лидл. А онзи ден изхвърлих бележката. Чудех се защо съм я прибрала при другите, защото беше само с плодове, зеленчуци и хляб. Сега вече схванах, но е късно..😀😀 Реших да се оплача и да ви пожелая много желани награди през новия месец. 🌼🌼

# 192
# 193
hopbop, нямаш ли друга? На мен ми искаха която и да е от регистрираните бележки, а не точно печелившата.

# 194
  • Сливен
Здравейте! Днес получих мейл, че печеля от анкетата на Лидл. А онзи ден изхвърлих бележката. Чудех се защо съм я прибрала при другите, защото беше само с плодове, зеленчуци и хляб. Сега вече схванах, но е късно..😀😀 Реших да се оплача и да ви пожелая много желани награди през новия месец. 🌼🌼

Ако си ползвала/сканирана картата, свали си дигиталната бележка от там и им я изпрати. Преди съм ги питала и казаха, че няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт