Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 130 541
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 1 995
Качих бележка за играта на Fairy на P&G в събота или неделя. По принцип до сега съм чакала по един ден да я одобрят - толкова пише и в условията. Вие имахте ли забавяне?

ПП. Още нещо да питам имам кодове на Кока Кола, които са от стъклени бутилки и не ми ги приема приложението. Излиза следния текст :
Благодаря.

Аз чакам от 13.02

Аз като индианец да попитам. Това точно къде го виждате, също така дали получихте мейл за входираната бележка. Благодаря.

# 1 996
При мен е одобрена бележката и излиза така:

Влиза се през профила

# 1 997
Скрит текст:
Качих бележка за играта на Fairy на P&G в събота или неделя. По принцип до сега съм чакала по един ден да я одобрят - толкова пише и в условията. Вие имахте ли забавяне?

ПП. Още нещо да питам имам кодове на Кока Кола, които са от стъклени бутилки и не ми ги приема приложението. Излиза следния текст :
Благодаря.

Аз чакам от 13.02

Аз като индианец да попитам. Това точно къде го виждате, също така дали получихте мейл за входираната бележка. Благодаря.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 14:23 от ~Mockingbird~

# 1 998

Благодаря.

Аз чакам от 13.02

Много Благодаря на всички за отговорите, Явно информацията не е достигнала до тях по някаква причина и нямам нищо в профила. Нямам и мейл за получена бележка. Ще им пиша за проверка .
ПП. Fairy теглят на 10.03.25 - първо теглене.

# 1 999
Ще е по-удобно за четящите, ако пишещите ползват бутон "Скрит текст". Излишно е във всяко от цитираните мнения да се виждат еднакви дълги скрийншотове. Simple Smile

# 2 000
  • при късмета
Или просто да се обърнат към конкретен ник, вместо чаршафите цитати

# 2 001
Пристигна наградата на мм спечелена от БТВ от Инстаграм.

# 2 002
Тук ли коментирахме мострите от Ивайла - моите дойдоха. Много сладурски, около 2-3 мл от вид, 10 общо.

# 2 003
Днес получих мострите от Ivayla.bg + тестерче на флуид за лице. Моите са 12 - 6 дамски и 6 мъжки.
Както се вижда на снимката, в шишенцата повечето са почти празни, което е малко странно, при вас такива почти празни ли са?

# 2 004
  • Sofia
Моля, спазвайте правилата на форума и се придържайте към тематиката тук.
За проблеми в други социални мрежи има отделни теми, както и съответната поддръжка в платформите им.
Ако имате претенции към правилата, законосъобразността и печелившите от някоя игра, имате възможност да сигнализирате организаторите и/или отговорните за това държавни органи.
Публикациите в разрез с правилата и извън конкретния предмет на темата се премахват.

# 2 005
Моите са 10 бр. и са също така празни, но то е логично, все пак са само за тестване. Ти си с връзки, затова 12 са ти пратили....хихи

# 2 006
  • София
Записах се за Маливче и 1 на 0 за Морени.

# 2 007
И така, пак да си напиша...
Днес тъкмо се прибираме (болни сме, а и на малкия конците трябваше да се махнат) и ми звънят, че имат пратка за мен. Кашонче някакво. Да, ама аз кашон не чакам. След малко пак звъни - ваучер било, трябва да се попълват документи. Оказа се ваучера от Морени, първият спечелен с първата регистрирана от мен бележка. Попълних протокол и дадох печелившата бележка.

Междувременно получих и известие от Sameday - дъската от Орехите - спечелена от второ теглене. Нямам сили да ходя сега да я взема. Дано утре съм по-добре Cold Sweat

# 2 008
  • у нас
На Ивайла са по 1 мл пълни тестерите.

# 2 009
Орехите пак са променили правилата, добавили са още тегления

Общи условия

Активация на акаунт