Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 130 505
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 2 085
При мен от панела Talk Online е същото като при Вас,от 10-15 анкети все или не отговарям на профила или не съм в подходяща група.Два месеца-10 точки,нищо не може да се събере.

# 2 086
Някой има ли проблем със превеждането на пари от jnt заявила съм тегленето на 7.02 а още нямам превод.

Jtn мисля, че превеждаха пари в месеца след този, в който са заявени - т.е. ако сте заявили теглене през февруари, ще получите превода през март.
Ако не бъркам де, отдавна не съм събирала достатъчно точки за теглене.

# 2 087
Днес получих пратката от аптеки Бену.
Освен поръчания продукт и подаръка от колелото на късмета бяха сложили също и тестер на крем и мартеничка.

# 2 088
И аз си получих всички пратки и подаръци от бену днес. Много съм доволна! Имаше и допълнителни мострички вътре. А на път за детската площадка намерих още едно кенче Хел хвърлени на земята, та вече имам две кодчета 🥳

# 2 089
Скрит текст:
След доста разговори и борба и малко преди да пуснем жалба, днес най-накрая записаха данните на зет ми и май ще си получи наградата - става въпрос за играта на Милка без покупка, за която писах преди няколко дни. Стискайте палци!
Браво! Когато е постигната договореност, подробностите е по-добре да  останат само за вас. Важното е, че ще получите наградата си.
Напротив, подробностите трябва да са известни на колкото се може повече хора. Иначе ще започнат повече организатори да отказват спечелени награди. С жалби ли трябва да си ги търси всеки?
Та те още не са получили наградата! Как ще разгласява подробности? Нали и агенции четат тук. Става дума за 4 000 лв. Не я съветвам да ги рискува, защото някой в обществен форум му е любопитно и да разкаже какво стана...
Освен това наградата не е нейна, а на братовчед й.
С това, което е писала до момента, пак ни помага. Да не се отказваме и до дупка да си търсим правата.
А _Reni_renI_  ако реши, нека разкаже. Аз не бих. Поне докато не получа наградата. А и след това, само ще резюмирам. Както и съм направила с един скъп уред, който спечелих и ми доставиха по-стар модел от обявения. Борих се и го смениха. Писах за това без много подробности. Без да обявявам организатора и агенцията. Все пак постигнах своето, не е необходимо да ги злепоставям.

# 2 090
  • при късмета
niik, за какви подробности говориш, защото не разбирам? Ако са подробности, относно развитието с агенция или организатор, защо да не ги разгласява? Никой не я кара да дава имена или други данни на братовчед си. Още по-добре, ако четат агенции, тогава ще са наясно, че ако искат да откраднат награда от редовен печеливш, че да я дадат на негов човек, то да знаят, че няма да се случи. Да не забравяме, че тази агенция не е последната игра, за която ще е наета и може да се случи в друга игра.

# 2 091
niik, за какви подробности говориш, защото не разбирам? Ако са подробности, относно развитието с агенция или организатор, защо да не ги разгласява? Никой не я кара да дава имена или други данни на братовчед си. Още по-добре, ако четат агенции, тогава ще са наясно, че ако искат да откраднат награда от редовен печеливш, че да я дадат на негов човек, то да знаят, че няма да се случи. Да не забравяме, че тази агенция не е последната игра, за която ще е наета и може да се случи в друга игра.
Подробности за които говориш и ти- относно развитието около случая с агенцията.
Естествено, че нямам предвид данни на братовчед й.
И с това, което ни е дала до момента като информация, а именно отстояване на спечеленото, на четящите агенции им става ясно, че
че ако искат да откраднат награда от редовен печеливш, че да я дадат на негов човек, то да знаят, че няма да се случи.

# 2 092
Аз зададох въпроса защото не ми е ясно, как може да бъде техническа грешка, при обявен номер в секцията на печеливши и получен смс, по същата логика техническа грешка може да бъде и при някой спечелел настолните игри. И кво ще ми кажат техническа грешка? Ама как така? Както и техническата грешка която беше с еднаквите номера в морени и 7дейс в едно и също време.

# 2 093
  • при късмета
А защо изобщо да се стига до казус, обявен печеливш да му отказват наградата? Докато жалим агенции и организатори при явни шашми, все повече ще стават такива казуси. Да не мислиш, че ако всеки си трае сами ще се коригират? Аз не вярвам

# 2 094
  • Лясковец
Това получих като отговор на оплакването ми относно последователните тел.номера които коментирахме преди време.Споменават за касова бележка,макар,че аз в оплакването съм писала за еднаквите номера,не съм споменавала касова бележка.Според мен просто са отговорили стандартно и това само още повече дава криле на нечестно играещите.

Уважаема г-жо Илиева,

Благодарим Ви, че се свързахте с нас, както и за проявеният интерес към нашите игри на 7Days и Морени.
Относно Вашето оплакване, ние Ви уверяваме, че притесненията на нашите потребители са от първостепенно значение за нас и ние правим всичко възможно за честността и равнопоставеността на  нашите практики.
Всички наши кампании са провеждани в съответствие с разпоредбите, прилагани от действащите закони, като регламентът е публикуван на уебсайта на съответната игра.
Официалните правила са подробно разяснени и са достъпни за участниците, именно с цел да бъдат добре информирани за всички етапи на промоцията.
Механизмът на кампанията е създаден по такъв начин, че да гарантира правилното валидиране на победителите и всички участници да имат равни шансове за спечелване на награда.
Уверяваме Ви, че методите за регистрация на кампанията са проектирани по такъв начин, че да можем да идентифицираме всяка измама. При евентуално участие на подобен участник, ако той въведе същия номер на касова бележка, ние можем да засечем това, като той автоматично бива дисквалифициран.
Разбираме Вашите притеснения и тъй като Вашата жалба е много важна за нас, препратихме коментарите Ви към нашите маркетингови екипи.
При допълнителни въпроси, оставаме на Ваше разположение.

Желаем ви приятен ден!

С уважение,

Мелани

# 2 095
Защитавам съфорумките си, но мисля че под Тема за социална мрежа, имат предвид качването на това, че сме блокирани в ИГ. Може да го разбирам грешно, но според мен това се има предвид, тъй като ние си го приемаме, че е част от темата, но реално не я засяга пряко.

# 2 096
  • Телиш/Плевен
Защитавам съфорумките си, но мисля че под Тема за социална мрежа, имат предвид качването на това, че сме блокирани в ИГ. Може да го разбирам грешно, но според мен това се има предвид, тъй като ние си го приемаме, че е част от темата, но реално не я засяга пряко.
Точно така е и съвсем ясно го е написал администраторът в поста си, но както обикновено, не се чете. И се правят свободни съчинения...
Никой не ви ограничава да споделяте за спечелена награда от социалните мрежи. Но въпроси и коментари от типа "пак съм блокиран/а", "този и онзи как имат по 1528 коментара и не са блокирани?", "как се качва стори?", "как да си възстановя профила?" и т.н. наистина нямат общо с игрите и наградите и предполагам, че затова се докладват, а впоследствие и трият. Изтрити са и мои такива, в които съм помагала с обяснения, но не ми е хрумвало да се обиждам до такава степен, че да спирам да пиша. Все пак съм наясно, че такива постове наистина не са по темата. И особено за хора, които не ползват социални мрежи и/или не участват в игрите там, със сигурност е много досадно да четат такива въпроси и обяснения страници наред. Докато в темите за социалните мрежи тези въпроси и коментари ще са си съвсем на място.

# 2 097
А защо изобщо да се стига до казус, обявен печеливш да му отказват наградата? Докато жалим агенции и организатори при явни шашми, все повече ще стават такива казуси. Да не мислиш, че ако всеки си трае сами ще се коригират? Аз не вярвам
Нито някой ги жали, нито трае! Ако визираш мен! Непрекъснато пиша на агенции или организатори, когато видя нередност или съмнение за нечестна игра. Последно на Монделийз. Преди време на Нивеа, Тофифи ... Тук пиша, показвам таблици с двойни печеливши...
В моя случай не си оставих магарето в калта, но агенцията /тя беше виновна и уведомих организатора/ ме включи в черен списък и от година не пипарвам до награда.
_Reni_renI_ също не си трае- "След доста разговори и борба и малко преди да пуснем жалба".
Докато ваучерът не е в джоба ми, аз не бих писала за подробности. То е ясно, че грешката е при организиралите играта.

# 2 098
  • Телиш/Плевен
zlplst, наясно съм, че ще бъде изтрит и както казах, аз нямам проблем с това, че ми се трият постове, които не са по темата.

Лаленце, за това може и да си права, но малкото коментари, които хванах, а после бяха изтрити, бяха относно повтарящи се печеливши в различни игри. Нещо, което коментираме от години. Точно същото, като фамилията в игрите с покупка.
За имената много пъти е била спорна работата, както и за телефоните. Немалко съфорумки са се чувствали обвинени и впоследствие длъжни да се обясняват за имената и телефоните си, когато е имало някакво съвпадение и след това една камара коментари как всичко е нагласено. Аз също съм се обяснявала преди години, защото имам "лошия късмет" да нося често срещани име и фамилия. Не е приятно, никак даже... След това и на наградата не се зарадвах като дойде и така и не споделих, че съм я получила.
Като цяло не е добре и да се мери с двоен аршин - съфорумките, които печелят често в игрите с моментни награди просто имат голям късмет, но когато някой друг печели така, то той задължително е измамник.
Вече веднъж беше отправено предупреждение от модератор да не превръщаме темата в клюкарска и конспиративна. Сега и администраторът писа, но щом това се смята за празни приказки, нямам какво повече да кажа...

# 2 099
  • София
Тук си ни е супер полезна тема. Колко често  сме печелили от тук разбрали за играта , колко често сме разбирали , че печелим нещо именно тук ?  Хайде да не си разваляме настроението и да си върнем мирът тук .

Общи условия

Активация на акаунт