Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 130 515
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 2 070
  • София
Каква е тази игра и активна ли е още?

Ето тази, но вече приключи.

# 2 071
  • София
За Рибелла в правилата пишеше (илк някъде другаде), че ще изпращат след 31.03. Така че няма да е скоро.

Вчера в една игра ме хвана яд, видях си името, но изтеглиха човека след мен за много желана от мен награда. Няма ми го късметът тази година.

Записах още едно участие в Рафаело.

Надявам се Станимир да продължи да качва игрите. 😊

# 2 072
И аз чакам блуза от Хайнекен, но с тяхната бързина ще ги получим за следващото европейско..😁🤣

# 2 073
Спечелилите получихте ли си зелени блузи на Хайникен от миналата игра?

И аз не съм си я получила.Тези дни пиша на Месинджър и имейл,но никой не отговаря.Само при тях няма телефон или форма за контакт.

# 2 074
Мен най ме дразнят Bluepoint ли, какви бяха. Попълнете анкета за 30 Мин и може да спечелите ваучер за Озон за 50 лв. За толкова години нищо не спечелих и вече не ги попълвам, даже трябва и да се отпиша, за да не ми пращат анкети.

# 2 075
  • София
След доста разговори и борба и малко преди да пуснем жалба, днес най-накрая записаха данните на зет ми и май ще си получи наградата - става въпрос за играта на Милка без покупка, за която писах преди няколко дни. Стискайте палци!

# 2 076
От Bluepoint съм печелила колонка, друга съфорумка също писа, че е спечелила, но не помня какво. Въпрос на късмет е.

# 2 077
  • Пловдив
И аз съм печелила от БлуПойнт - ваучери за Озон.
Попълвам анкетите само, когато има време, та сигурно от 10, 9 пропускам Joy

# 2 078
След доста разговори и борба и малко преди да пуснем жалба, днес най-накрая записаха данните на зет ми и май ще си получи наградата - става въпрос за играта на Милка без покупка, за която писах преди няколко дни. Стискайте палци!
Йей супер! А обясниха ли каква техническа грешка е станала? То все още си седи номера при печелившите.

# 2 079
Браво! Когато е постигната договореност, подробностите е по-добре да  останат само за вас. Важното е, че ще получите наградата си.

# 2 080
Може ли линк към групата във фейсбук?

Станимир - надявам се, да продължиш да качваш игрите не само тук, но и във Фей---сбук групата.
[/quote]

# 2 081
  • при късмета
Браво! Когато е постигната договореност, подробностите е по-добре да  останат само за вас. Важното е, че ще получите наградата си.
Напротив, подробностите трябва да са известни на колкото се може повече хора. Иначе ще започнат повече организатори да отказват спечелени награди. С жалби ли трябва да си ги търси всеки?

# 2 082
По-добре бавна доставка на наградите, отколкото никаква такава. Рибела са супер коректни според мен, а и качеството на продуктите им не е ниско.

# 2 083
Аз спечелих награда от Инстаграм от pinkpanda преди 10 дни, казаха да я очаквам до няколко дни, вземаха ми данните и нито телефон имат за връзка ,нито ми отговарят..

# 2 084
Някой има ли проблем със превеждането на пари от jnt заявила съм тегленето на 7.02 а още нямам превод.

Общи условия

Активация на акаунт