Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 130 521
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 2 025
И аз тоя ап не го харесвам особено, като преминаха на него ми се изгубиха останалите кодове, пратиха ми някакви заместители, които трябваше да въвеждам ръчно един по един, въведох половината и другите изгоряха. А и нищо не печеля от него, в предната им система поне от време на време имах награди☺

# 2 026
Моите са 10 бр. и са също така празни, но то е логично, все пак са само за тестване. Ти си с връзки, затова 12 са ти пратили....хихи
Явно и аз съм с връзки 😃 На мен са ми изпратили 13- 7 дамски и 6 мъжки 😊

# 2 027
  • Пловдив
Момичета, имам имейл, в който се твърди, че съм резервен печеливш от P&G:

Дали е истина или измама, според вас? Направих запитване към P&G. Редовно участвам в техни игри. Имали са такава игра до 31.12.2024г. Но нещо ме смущава... Имам 7 дни за реакция. Какво ще кажете, като едни видни разбирачи Simple Smile ?

# 2 028
  • София
Съвсем истински е имейла, честито. Играта беше с подаръчните комплекти ако не се лъжа, тя беше до 31.12. Имам такъв имейл от тях за награда от Лили. Не се притеснявай, всичко е наред Heart

P.S. дано не ми изтрият коментара Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 029

Дали е истина или измама, според вас? Направих запитване към P&G. Редовно участвам в техни игри. Имали са такава игра до 31.12.2024г. Но нещо ме смущава... Имам 7 дни за реакция. Какво ще кажете, като едни видни разбирачи Simple Smile ?
Мен ми се струва реално. Мейла е същия от който получих от друга тяхна игра. Впредвид, че малко по бавно се случват нещата. Аз играх игра до 31.08.24, получих си наградата началото на октомври.

# 2 030
  • у нас
Много ситно се вижда имеймът. Но адресът, от който е пратен, доколкото се вижда е igra@grey.bg. Това е реалният имейл. Честито!

# 2 031
Аз пък ще ви дам вкусна игра с неустоима награда!
https://www.facebook.com/share/p/1A7YezioEv/

# 2 032
Получих обаждане от номер +359 88 224 4083, но не успях да вдигна в момента на позвъняването. Когато върнах обаждането, мъжки глас каза: „Операторите ни са заети, моля, опитайте отново по-късно.“ Очаквам няколко пратки. Ако някой разпознава този номер, ще съм благодарна за информация.🙏🏻

Ще те разочаровам, но не е номер на куриер това. Тия са онези спамери със записите, дето изискват лични данни и ти говорят за стави и лекарства, Ивайло Иванов ли беше, нещо такова. Виж в темата за измамите, звънят доста настоичиво и всеки път от различен номер и ти пускат запис.

# 2 033

Напълно истински си е мейла. Миналата година и аз бях резерва за една тяхна игра и получих точно същия лейл.от същата агенция.  Понеже наградата е на стойност над 100 лв, ще трябва да я декларират в НАП.Поздравления!

# 2 034
  • Сливен
Наскоро видях реклама по ТВ  на марката"Олинеза" - 30 години навършвала фирмата тази година. Дали някъде сте виждали игра? 🤔

# 2 035
В Инстаграм - 200 лева ваучер за очила - трима печеливши, Георги е коректен според мен.

# 2 036
  • София
В играта  на предаването На Кафе, как се разбират печелившите, нито каква е наградата?

# 2 037
hali4ka85, обявяват ги в предаването.
Момичета, да ви кажа едно - не се отказвайте от кока кола. Аз не бях печелила , откакто съществува приложението. И наскоро ме избраха за еърподс 4. Пристигнаха и се ползват. Има късмет, и някъде ще ни се усмихне.

# 2 038
  • София
От играта на National geographic във Фейсбук

# 2 039
Каква е тази игра и активна ли е още?

Общи условия

Активация на акаунт