Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 130 579
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Телиш/Плевен
Каква е тази игра и активна ли е още?
Ето тук споделих за нея.

Блосъм, това са темите:
Facebook / Фейсбук – 8
Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

# 2 041
Добре,че успя да ми отговориш ,че ме заметоха и мен.. хахахах. Аз мислех,че има отделни теми за игрите там ..Както и да е. Явно на някои хора не им е удобно това,което се обсъжда тук Grinning

# 2 042
Сега не мога да отворя печелившите от Хел, вчера се отваряха, доста счупено обаче.
Ето ги седмичните, да не пълня с чаршафи.

За играта на КК, предполагам, ще е Хепи.

# 2 043
  • София
https://www.shell.bg/shell-service-stations/offers-and-competiti … for-1000-bgn.html

Спечели ваучер за любимото ти гориво, докато зареждаш с него. ⛽ Зареди в Shell или хапни вкусно в Shell Café за шанса да спечелиш ваучер за гориво за 50 лв. всяка седмица. А в края на играта 10 късметлии ще си тръгнат с голямата награда – ваучер за гориво за 1000 лв. 🎉 Свали приложението и участвай сега.

https://njoy.bg/games/patuvame-s-nastroenie-s-n-joy-winter-i-petrol.html

А през цялата празнична седмица (от 3 до 7 март) следете Facebook страницата на радио N-JOY за страхотни награди, осигурени от Petrol.

Спечели безплатен годишен технически преглед.
https://radioenergy.bg/game/gtp-bg

ENERGY Ваканция: Спечели ултра ол инклузив морска ваканция за двама в Анталия!

https://radioenergy.bg/game/belprego

Не знам дали са споделяни.

Олинеза като бранд ми се виждат доста стиснати, имат хубави продукти, но и цените им доволно вървят нагоре. Ако пуснат игра, със сигурност ще се включа, но не ми се вярва.

За Колата.. и аз мисля, че ще са ваучери за Хепи, което мен ме устройва и бих се включила.

Липсват ми ваучерите и за магазините за техника, както и тези за спортните магазини.. някак си преди имахме по-голям шанс за награда.. от както го има кухненския робот купувам по един билет, но за сега нищо. От това приложение нямам никаква награда, освен чашите от стъклените кодове от миналата година, които още си ползвам.

# 2 044
  • Сливен
Имаше игра, за Айфон16, от някаква банка, ама рекламата в Интернет ми избяга...

Станимир - надявам се, да продължиш да качваш игрите не само тук, но и във Фей---сбук групата.

# 2 045
А на мен 6 дамски и 6 мъжки. Аз сама си избрах 5 дамски и 5 мъжки, от каталога им.
Моите са 10 бр. и са също така празни, но то е логично, все пак са само за тестване. Ти си с връзки, затова 12 са ти пратили....хихи
Явно и аз съм с връзки 😃 На мен са ми изпратили 13- 7 дамски и 6 мъжки 😊

# 2 046
  • моята мила родна страна
И аз съм с награда от играта на National geographic.

А някой, печелил в друга игра на хумусите Рибела, може ли да сподели с кой куриер пращат и уведомяват ли предварително по някакъв начин?

# 2 047
  • София
Форумът е място за разтуха от стресиращото ежедневие, където се събираме хора със сходни хобита и интереси, нормално е да има емоция и странични обсъждания. Налагането на цензура не води до добри неща, както историята е показала.

Аз също получих парфюмните тестери, но не си избрах, а се доверих на това, което ни изберат. Мъжа ми ги хареса, а аз от 6 не успях да си харесам нито един. Това също не е игра, така чеее пак не съм по правилата.

# 2 048
Тук ми беше едиственото място за споделяне,мрънкане и намиране на общи теми за това което ме вълнува със сродни души.
Не знам на кой му дойде тази гениална идея да ни развали хубавата темичка като навсякъде цари спамене и измислени истории .
Чувствам се така все едно съм изгубила единственото си местенце за споделяне с приятели.

# 2 049
Сикрет на ОББ е играта,излезе ми в онлайн банкирането и на мен,само за клиенти е обаче.

# 2 050
# 2 051
  • Сливен
Не знам какво трият, но предполагам, че е нещо във връзка с игрите в Инстаграм и Фейсбук. Доколкото знам, за тях си има отделни теми. Лаленце по- назад пусна линкове към тези теми. Честно казано, и на мен ми става досадно като започне да се обсъжда някоя инфлуенсърка колко е некоректна и така 2- 3 страници. Прескачам ги, нямам никакво намерение да докладвам някога някого по какъвто и да е повод, но измежду тези обсъждания се вмъква някой отговор по тази тема, който пропускаме.
Иначе съм капо навсякъде, където играх. Надявам се на една пералня от Ариел, където винаги се включвам и никога не ме теглят. Време е!

Значи - тук да споделяме игри, победители от разни сайтове и марки, а игри и печеливши от Фейсбук и Инстаграм, в темите за Фейсбук и Инстаграм. 🤔🤔🤔

# 2 052
  • Русе
Как върви одобрението ви на бележки в играта на Феъри? При мен следния казус..качвам бележка, не получавам референтен номер, викам си нищо, може да са променили нещо. Чакам три дни и си реших, че има проблем, та я качвам пак. Почти веднага получих мейл, че бележката е отказана, което е добре, значи предната е приета. Само дето нищо подобно не се случва. Мина седмица, а точки все още нямам. Писах им, сега чакам отговор.

# 2 053
Моята е одобрена- около ден след като качих. Погледни за всеки случай в спам, въпреки, че при мен си дойде в главната папка на пощата.

# 2 054
  • Русе
Моята е одобрена- около ден след като качих. Погледни за всеки случай в спам, въпреки, че при мен си дойде в главната папка на пощата.

А в профила си имаш ли отчетени точки?

Общи условия

Активация на акаунт