Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 130 526
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 2 055
Да, имам 11 и ми стоят като капчици.

# 2 056
Аз също нямах имейл за качена бележка, но я виждам, когато си вляза в профила, не е одобрена/отхвърлена за сега… Писала съм им имейл, но няма резултат.

В Пловдив носят картите от Морени, като куриерът сравнява стриктно бележката.

# 2 057
  • Сф
.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 16:43 от PureLove

# 2 058
Talk Online пак почнаха с техните номера... По-добре изобщо да не ми пращат проучвания, отколкото да получавам често но на всичките да ме отсвирва че всъщност не ставам за това проучване. И тук-там и била съм отговаряла прекалено бързо, ниско качество на отговорите имало. WTF?? Ако на някого му е нужно по много време да отговори на колко години е, дали е пушач и дали е мъжко или женско... мисля че това са сериозни проблеми Joy

# 2 059
Споко, не си сама, и аз не им отговарям на критериите. От последните два месеца - само на едно съм се класирала. Ето от снощи пак имаше едно и не попаднах в целевата група.

# 2 060
  • оттам, откъдето започва България
natka, същата работа и при мен. Интересно ми е, кой реално успява да попълни анкетите? Thinking

# 2 061
И при мен е така всеки път. От 10 анкети ако ме пусне на една късмет ще е Joy

# 2 062
И при мен е така! А най-изнервящо е, когато те допусне до анкета и започнеш да я попълваш и след 5 въпрос примерно - Не отговаряш на критериите!

ПП.
и друго имах да пиша...
По-напред имаше въпрос за Рибелла - кой доставя наградите.
Два пъти съм печелила от техни игри и двата пъти ми ги дастави представител за района. Попълних и протокол последния път. Не са изпращали по куриер. Да предупредя - и двата пъти бяха бавни с изпращането на наградите. Бъдете търпеливи. Коректни са, поне според мен.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 12:04 от rallii

# 2 063
Здравейте,ако някой няма да ползва купон на Лидъл за 1 ст.бих го взела.

# 2 064
Да предупредя - и двата пъти бяха бавни с изпращането на наградите. Бъдете търпеливи. Коректни са, поне според мен.

Мнооооого бавни!  15 човека, спечелили на 12.12.2024г, - си получихме наградите на 5.02.2025г!
Обажда ми се някакъв мъж, уж от организаторите на играта, който се извиняваше, че късно получили данните на печелившите, а наградите щели да изпратят по техни представители, тъй като хумуса трябвало да стои на студено, пък видиш ли на, куриерските фирми нямали хладилни чанти Wink.....те такива алабалистики Simple Smile

# 2 065
С Толк панела приключих още преди два месеца. При попълване над 40 минути, ми изписа, че всичко е точно. Но точки нямах. Писах на съпорта, от където след седмица кореспонденция, ми отговориха, че много нелогични отговори съм дала. Това разбира се не е вярно, защото внимателно чета въпросите. Ако беше така щеше да приключи някъде по време на попълването, вероятно. Тоест те имаха попълнена анкета, а аз загубих 40 минути. Доста пъти попълвам до средата примерно 10 минути и изписва не сте подходящи и подобни. Обаче след последната анкета разбрах, че просто няма смисъл да си губя времето с тях и директно си закрих профила.

# 2 066
Малива след колко време одобряват бележките? Още нямам имейл.

Дойде ми дъската от Орехите - не ми допада много.

# 2 067
Имам и попълнени при тях, наскоро си взех пак ваучер който ми влезе в работа, не е голяма сума но ми послужи добре. Но все по-често не знаят какво искат, трудно е да не се подразни човек. Особено като видя известие за някоя по-дълга анкета дето още в него си пише че иска време. Съответно си предвиждам време за нея и тогава я отварям. И тогава - ама ние не теб търсим, друг профил ни трябва. Или - много бързо отговаряш, няма анкети за теб тогава. За чий ми ги пращат като е така?

# 2 068
  • sofia
Спечелилите получихте ли си зелени блузи на Хайникен от миналата игра?

# 2 069
Спечелилите получихте ли си зелени блузи на Хайникен от миналата игра?
   Още не .

Общи условия

Активация на акаунт