Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 130 494
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Сливен
Ейй докато не видях, не Ви вярвах за тези Маливчета и Благодаря на организаторите, че ги пуснаха за всички магазини, а не само за Кауфланд, защото аз нямам наблизо и ми е доста трудно да участвам в такива кампании, които са само за конкретен магазин. Имам една много щастлива дъщеря, която обаче се чуди това - Агне ли е? Маймунка ли е? 😆 🤣

Честита награда ❤️. Май тези Маливчета са други - по-големи или аз греша? 🤔

# 2 116
Тъкмо и аз щях да питам дали са по големи? Може ли да го измерите, моля.

# 2 117
TopsyG, каната е супер! Честито! Вече съжалявам, че не ме наградиха с една и мен.

Маливчето е маливче, така го определям, както то/те се/го определя/т.
И на мен ми изглежда по-голямо. Моето го падарих на една малка госпожица, май ще се пробвам за още едно, да са ѝ комплект.

# 2 118
Току що пристигна гифт картата от 7 days с Европът.

# 2 119
  • Сф
Егати , наистина получих 200 лв от томбола на пощенска банка в сметката както вчера ми звъннаха и казаха. 10 печеливши лоялни клиенти на банката ( не съм участвала в нищо съзнателно!) Голяяяяма изненада е това.
(Ами не е било измама.) Весели празници! Kissing Heart

# 2 120
И на мен това Маливче ми изглежда по-голямо на външен вид. И е много симпатично. Май е време да проверя продуктите на Малива, че не съм ги пробвала никога.

# 2 121
И аз не съм играла ,но просто няма какво да го правя. Не обичам плюшени играчки,събират прах .
Малкия имаше едно мече и това беше

# 2 122
  • Телиш/Плевен
Хм, това маливче наистина е по-голямо, аз мислех, че още имат нераздадени от предишните. Satisfied

PureLove, много приятна изненада, честито! Heart По принцип май банките имат разни активности, в които автоматично участват клиентите им. Поне в моята банка е така, на ДСК съм. Попадали са ми разни реклами, в които съм чела, че например всички клиенти, които активно ползват картата си Виза и направят покупки за над определена сума за месеца, участват в томбола и накрая печелят парични награди. Не съм печелила досега, но бих била скептична като теб, докато не се изясни дали е истинска тази печалба. Уви, в такива времена живеем...

# 2 123
  • Елхово

Почивката е осигурена! Чакаме отпуските лятото Heart Eyes

# 2 124
А в Рафаело можете ли да регистрирате? Дава ми грешка веднага щом вляза с имейл и парола и до там. 🤔

# 2 125
# 2 126
Ето ги двете Маливчета.
Сега е по-голямо.

# 2 127
  • Тук и там
А в Рафаело можете ли да регистрирате? Дава ми грешка веднага щом вляза с имейл и парола и до там. 🤔

И при мен е така.

# 2 128
Пристигна и гифт картата на 7 days с Европът, а куриера много готин 🥰
Успех на всички 💖

# 2 129
  • София

За Рафаело бях споделила, че и аз имах проблем.. имах предишна регистрация от някоя игра и пробвах да вляза с нея, изписа ми грешка. Направих си нова регистрация и се получиха нещата. Даже имам одобрена бележка.

Според мен е опция да пробвате през друг браузър и да се регистрирате. Ако даде, че има потребител с този имейл, изберете забравена парола.

Дано да съм била полезна.

Честито на всичките за страхотните награди, много се радвам, когато темата е пълна с толкова позитивизъм.

Общи условия

Активация на акаунт