Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 132 951
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 240
Който участва в тази игра https://mystellaartois.bg/promo/#home,  да внимава като купува кенчета STELLA ARTOIS,  защото по рафтовете на магазините предлагат от старата промоция, а аз забелязах, когато се прибрах вкъщи

# 241
Който участва в тази игра https://mystellaartois.bg/promo/#home,  да внимава като купува кенчета STELLA ARTOIS,  защото по рафтовете на магазините предлагат от старата промоция, а аз забелязах, когато се прибрах вкъщи
За тази игра на касата на магазина дават един талон, на който има капаче за отваряне. Отваря се на касата и отдолу има или код, или символи(надпис) за бокали.

# 242
Да, касиерката на касата дава скреч карта.
 Ако има символ - печели се бокал - дава се веднага на каса.
Ако има код - регистрира се в сайта.
 Нищо че сте купили от стара промоция, няма значение какви са опаковките. Талон ви трябва от касата.

# 243
  • София
В Орехите не играя, но като гледам или няма да си раздадат наградите или ще има удължаване на играта поне до септември 🤭

# 244
  • София
Тъкмо на второто теглене ще се види дали участват и предишните кодове.
на 7 дейс пуска по 3 карти на ден.
Скрит текст:
Печеливши за GiftCardTM за 500 лв.:

0883 547 XXX
0897 969 XXX
0896 145 XXX
0878 322 XXX
0886 777 XXX
0876 144 XXX
0878 762 XXX
0888 038 XXX
0885 543 XXX

# 245
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Значи в 7 Дейс шанса ми клони към нула с тези три......
Опитах вчера - греда!Детето поне ги яде.
В Морени също пробвах.Резултата е ясен.Поне получих бързо одобрение от Рафаело.

# 246
# 247
  • пловдив
Хора, аз тази игра на libres не мога да я схвана, може ли превод Simple Smile

# 248
  • Сливен
Хора, аз тази игра на libres не мога да я схвана, може ли превод Simple Smile
Може-свалете си правилата, прочетете и ще разберете.

# 249
  • Варна
Още една игра на Мистрал,но с малко награди.https://mistral.shop/hapvai-vkusno-s-alka-i-specheli-blestyashti-nagradi

# 250
Да попитам какво стана с играта на Капи? Нищо не намирам в страницата на Колата!

# 251
Да попитам какво стана с играта на Капи? Нищо не намирам в страницата на Колата!
Капи отложиха началото на играта за 10 февруари.

# 252
Тази игра е с много странен начин за получаване на награди. Ти да си поръчаш гривната, ако е изчерпана или е на по-висока стойност.

Ти да си платиш доставката.
Малко несериозно ми изглежда.

# 253
Тази игра е с много странен начин за получаване на награди. Ти да си поръчаш гривната, ако е изчерпана или е на по-висока стойност.

Ти да си платиш доставката.
Малко несериозно ми изглежда.

От познати знам,че фирмата не е от най-дащните и откъм заплати 🤣 Даже се учудвам как им се е откъснало от джоба такива награди, преди време бяха все шапки,тениски, капели 😃

Включих се в Морени и Милка. Нищо.
В Девин съм с 2 бележки.
Иначе за 2ри път печеля от ИГ , активност за дете в София, даже посеъихме и много се хареса. Та така за моя скромен опит. 😃

# 254
  • Под Слънцето
Не им се плаща на Мистрал. Никак и по никакъв повод. Показателно е, че през месец-два търсят нов ТП за Варна.
Имам наблюдение за Варна, но явно е фирмена политика. Но пък ние да купуваме . Поне кекса става за ядене, за разлика от новите видове крекери.

Общи условия

Активация на акаунт