Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 134 730
  • 2 157
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Касовите бележки ги организирам по месеци, а когато имам бележки с натрупване на сумата ги защипвам с телбод заедно, също и ако участвам в една игра повече от веднъж, пак ги защипвам заедно.
Все се каня да си направя една папка с отделни джоб папки в нея, където да надписвам за коя игра се отнася и съхранявам бележките, ама време йок Grinning

# 721
Аз си купих една папка с копче и всичко тикам там. Като спечеля нещо и почна да ровя за печелившата бележка- разчиствам тези дето вече не ми трябват 😅 организация нулева ама с торнадо на една година вкъщи- няма време за повече.

# 722
Печеливши смартфон:

0885 866 XXX
0883 339 XXX
0893 949 XXX
0878 059 XXX
0988 981 XXX
0887 207 XXX
0896 848 XXX
0899 050 XXX
0888 248 XXX
0876 202 XXX

# 723
Касовите бележки ги организирам по месеци, а когато имам бележки с натрупване на сумата ги защипвам с телбод заедно, също и ако участвам в една игра повече от веднъж, пак ги защипвам заедно.
Все се каня да си направя една папка с отделни джоб папки в нея, където да надписвам за коя игра се отнася и съхранявам бележките, ама време йок Grinning

Ааа това с папката е интересно

# 724
  • София

Ааа това с папката е интересно
И на лепящо листче надписваш например Милка...име на мазазин, Ариел...име на мазазин или само игра и награда и тн.
P.S. днес беше тегленето на Орехите, нали?

# 725
  • у нас
P.S. днес беше тегленето на Орехите, нали?
Да, тегленето е днес.

# 726
  • София
Рафаело теглят само седмични награди, Морени и 7Дейс - също? Или и дневни?

# 727
Рафаело теглят само седмични награди, Морени и 7Дейс - също? Или и дневни?
Морени имат и седмични , севън дейс са само дневни мисля Simple Smile

# 728
Подарен
Здравейте, от толкова изиграни игри в Инстаграм, сега видях това съобщение-
Здравейте! Благодарим Ви, че ни следвате! Имаме удоволствието да Ви предложим електронен подаръчен ваучер на стойност 100 лв., който може да използвате за релаксиращо преживяване за двама в нашата турска баня. Очакват Ви пухкави халати, бълбукащо джакузи и освежаващи напитки – идеалният начин да се отпуснете и насладите на момента.
Ваучерът е валиден до 31.03.2025 г. и може да бъде изпратен на удобен за Вас имейл адрес. Очакваме с нетърпение да Ви посрещнем във Велико Търново, за да се потопите в уникалната атмосфера на Царски Хотел Бей Хаус.
Ако желаете да получите ваучера, моля, отговорете на това съобщение, като ни предоставите Вашия имейл адрес. Благодарим Ви и до скоро!
Ако някой го иска да пише, но предполагам че на всеки играл са пуснали.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 16:13 от litalcheto

# 729
Подарявам ако някой ще пазарува днес от Лидъл.

Как се споделят с друг тези купони?

# 730
Рядко участвам в игри с покупки, защото казвала съм, не ядем почти нищо пакетирано.  Обикновено взимам козметика и препарати за игри. Понякога и бабите и дядовците дават по някоя бележка, защото те си купуват повече благинки.
 Бележките ми са малко и ги събирам в една висока чаша за Лате Макиато. Периодично като се препълни чашата разчиствам бележките.

# 731
В Метро Бургас има Луканов салам на Орехите с код.Цена 5.48 на промоция.Няма го в брошура,не излиза и по баркод в приложението.

# 732
Обадиха ми се от един магазин за парфюми, че печеля от тяхна игра в Инстаграм, но ме смути факта, че ще трябва да попълня декларация и да изпратя копие на ЛК. /Не ми се смейте/, за първи път ми се случва. Нормално ли е?

# 733
Не, пита ли ги защо ги искат?

# 734
Не, пита ли ги защо ги искат?
Попитах, казаха, че е за осчетоводяване

Общи условия

Активация на акаунт