Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 131 101
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
И аз видях в Булмаг,промоционални опаковки на Чио,но помислих,че са от Стара игра.

# 76
Честито на първите печеливши от новите игри. Hug Да повлечете крак в темата. Simple Smile
Днес се включих в Ариел. Играта е дълга така че, сигурно ще се включа пак до края. Купихме и кроасани, а от понеделник Морени са на промоция в Кауфланд и ще взема и от тях. За Рафаело ще почакам, че да ги пуснат някъде и тях на промоция. Кога ще се яде всичко това, не знам. Аз съм и в майчинство, та не мога и на работа да почерпя.

# 77
  • Пловдив
Ето една игра от Фейсбук. Успех на всички 😊
https://www.facebook.com/share/1GtAzWbTfG/

# 78
Аз днес се включих в Нивея ,Здраве и пак Елефант .другата седмица ще ходя до Кф за морени ,Ариел ,
Миражки ,а и забравих Алуейс .хубаво е като има много игри …..да напълним темата с награди

# 79
Нова игра на "Chio" - от 3-ти март 🎁
Промоционалните опаковки вече се предлагат в търговската мрежа 💥

Какви ще са наградите?
9бр. iPhone ( 16 мисля , че беше но не съм сигурен ) , 45бр. Портативна колона ( мисля че беше Sony ) и 1200бр. Някакъв кашон на Chio ( явно ще е Чипс )

# 80
  • Б
Картите на Едернед от играта на Куинс в кои магазини сте ги ползвали? Днес децата пробваха да платят в KFC не я приеха.

# 81
Първа наградка за месеца - гейминг пас от КК😆

# 82
  • София, Дружба 2
Картите на Едернед от играта на Куинс в кои магазини сте ги ползвали? Днес децата пробваха да платят в KFC не я приеха.
Аз използвах моята във Фантастико.

# 83

В сайта на Еденред има списък с магазините.
КФС работи с тях. Кой не е приел картата? Касиера ли? Те масово не знаят как се работи с ваучери.

# 84
Ако някой скоро е писал на мейл на КК или да е получавал мейл от тях, би ли ми пратил на кой е актуалният им  имайл адрес,че на стария като пиша все нямам отговор, а нещо пак се бъгна приложението при мен

# 85
bulgaria@coca-cola.com
От този съм получавала отговори

# 86
  • Елхово

Да се запиша и аз първа награда за февруари Hug

# 87
Мисля да се пробвам с игрите в ИГ. Направих си акаунт само за игри, който иска да се тагваме - @mila_akroma

# 88
Честита тема, честит месец и честити награди!

Наистина доста игри. Ходих за олио и видях намалени Морени, та взех, ама гледам, че има вече печеливши, та ще изчакам. Радвам се, че 2-ма са от темата! Да си ви честити!
Ще се включва и в Ариел вероятно, защото ползвам тях и Персил, а скоро ще трябва да купувам прах.

# 89
Декември месец бях спечелила в Инстаграм процедура по избор от фризьорския салон,който посещавам. Днес в началото на месеца реших да се освежа с балеаж! Тотална промяна! 😍 Надявам се да ми донесе много късмет! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт