Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 132 992
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 270
  • София
coca-cola.app@hutsjwt.com
от този мейл получих писмо, че печеля мини-хладилник
и ми го изпратиха предишната седмица с куриер на Спиди.

# 271
Благодаря на всички за отговорите. Върви ми да съм резерва в някои игри. А тази награда беше една от много желаните за мен и успяха да ме изненадат приятно. Пожелавам ви здраве и късмет и всеки да спечели каквото му е най на сърце.
Напоследък почти нямам време за игри, а тук в темата само успявам да прочета няколко страници и нямам какво ново да добавя. Но благодаря на всички, които помагат и участват активно. Научавам за някои интересни игри и се включвам, когато наградите ми харесват и имам време.
Здрав и късметлийски нов месец на всички.

# 272
Чашите ми от Фереро още си стоят в склада на Европът. Трябваше миналия петък да ми ги донесат!
Добре, че поне телефона им имам.

# 273
Само аз ли проверявам сайта на Милка за 10-мата печеливши, през 3 минути, макар, че съм убедена, че няма да ме има? 🥹😁🤣🤔

# 274
Само аз ли проверявам сайта на Милка за 10-мата печеливши, през 3 минути, макар, че съм убедена, че няма да ме има? 🥹😁🤣🤔
Не 🤣🤣🥴

# 275
Не си само ти Laughing. Няма новини от там и затова не пишем.

# 276
  • Ямбол
И аз така само проверявама ама надали ,надявам се когато не спечелих шейна поне за ваучер да имам късмет Simple Smile

# 277
  • Сливен
Някой беше споменал за "Libress" и нещо за "котка" 🐈‍⬛🐱🐈 - е, във Фейсбук има вече качена такава снимка, така че, друго ще трябва да се мисли 😁.

# 278
И аз в групата за постоянен рефреш на Милка в очакване на късметлиите. С толкова захар е редно и на почивка да отидем.

# 279
Къде качват снимките? На стори ли ги споделят?

# 280
  • Сливен
Къде качват снимките? На стори ли ги споделят?

Написах  "#преВръзка " в търсачката на Фейсбук и там ми излезе снимка, която е качена вчера.

# 281
ilik123, *Антония*, bambi_bi, получихте ли смс или обаждане от Милка? При мен е тишина и се чудя защо качиха печелившите, и вече 24 часа не разпращат смс-и.

# 282
Къде мога да видя активните игри за февруари? Нещо се замотах и не помня играта на Здраве кога започва?

# 283
Да. Видях я. Мерси, Сикрет. Hug
В Инстаграм ми излизат само снимки от 2024 г. Явно и тогава е имало подобна игра. Но то всъщност май пишеше, че трябва да са на стори, а не като публикация и тогава си мисля, че няма как да ги видим ако човекът не ни е приятел. Само ако Libresse ги споделят на тяхно стори.

# 284
  • Сливен
Да. Видях я. Мерси, Сикрет. Hug
В Инстаграм ми излизат само снимки от 2024 г. Явно и тогава е имало подобна игра. Но то всъщност май пишеше, че трябва да са на стори, а не като публикация и тогава си мисля, че няма как да ги видим ако човекът не ни е приятел. Само ако Libresse ги споделят на тяхно стори.

Общи условия

Активация на акаунт