Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 130 489
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 2 145
КК на секундата влязох и вече нямаше монитор! Имам чувството, че няма реална такава награда!

# 2 146
Някой беше казал,че от аптека Бену изпращат продукт със срок на годност март 2025. Моите не са така всички са с дълъг срок. (10/2025, 11/2026). И вече пристигнаха и трите ми поръчки.

# 2 147
  • Сандански
КК на секундата влязох и вече нямаше монитор! Имам чувството, че няма реална такава награда!
Ами не сте влезли на секундата. Просто всеки като взима по няколко билета и 250 свършиха за 2 минути. Simple Smile

# 2 148
  • у нас
Пропуснах този път КК. Като влязох беше минало 18 ч. Но за саковете гледам са били 10 хил билета и те ли са свършили толкова бързо?

# 2 149
  • София
Ами не сте влезли на секундата. Просто всеки като взима по няколко билета и 250 свършиха за 2 минути. Simple Smile
Наистина точно за две минути свършиха мониторите,от 17.00-17.02ч, засичах Grinning

# 2 150
Пропуснах този път КК. Като влязох беше минало 18 ч. Но за саковете гледам са били 10 хил билета и те ли са свършили толкова бързо?
Аз понеже купувах малко преди 18 часа и бяха останали доста. Мисля, че около 3000 се бяха продали някъде общо. Т.е шанса е 1/1000 Simple Smile

# 2 151
  • София
Нова игра на Бочко, от 01.03.2025 г.: https://bochko.bg/promo/
Скрит текст:
И на J&B, от 03.03.2025 г.: https://jbpromo.drinklink.bg/
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 19:38 от Vanina87_

# 2 152
Колелото на Бочко е много сладурско. Ще стискам палци на съфорумците с малки деца, за моите вече играя за големи колела.
Вече трети път ми се случва при регистрация на бележка в играта на 7 Days да ми изписва, че точките ми са се натрупали към предишните и вече имам еди колко си. Няма "Честито", няма "Опитай пак". В тази игра няма къде да се натрупват. В предишната ми се беше случило горе --долу същото: посочвам, че искам да играя за Игра 1, а то ми натрупва точките за Игра 2. Звънях им, никакъв ефект, дори не ми се обадиха да ме информират какво са установили при проверката. Та, сега не искам да им звъня. Може ли някой да ми даде мейл, на който да им пиша?

# 2 153
  • София
Здравейте! Подарявам.
 Имам 2 излишни билета за Турнир по бокс Странджа за утре и 2 за финалите в неделя.Ако някой има интерес или синковец,който има интерес-да ми пише на лично.Електронни са,ще ги изпратя по мейл.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 19:51 от emli

# 2 154
  • София
Спечелете кино-билети до 06 март
Опитайте пак да качите бележката.
Скрит текст:
Някой успя ли да се свърже с P&G или агенцията относно непроверените бележки в играта с Fairy, Swiffer, Mr. Proper? На мен не ми отговарят. Според правилата
“Процесът по проверка на касовата бележка/фактура може да отнеме до 24 часа, затова ви молим да бъдете търпеливи.".
При мен са минали две седмици вече.

# 2 155
Спечелете кино-билети до 06 март
Опитайте пак да качите бележката.
Скрит текст:
Някой успя ли да се свърже с P&G или агенцията относно непроверените бележки в играта с Fairy, Swiffer, Mr. Proper? На мен не ми отговарят. Според правилата
“Процесът по проверка на касовата бележка/фактура може да отнеме до 24 часа, затова ви молим да бъдете търпеливи.".
При мен са минали две седмици вече.

Няма да стане с повторно качване.Аз опитах,но ми върнаха,че вече е регистрирана.Обясним им проблема по имейла и след проверка ми начислиха точките.

# 2 156
  • Русе
Тея направо четат тук, току що получих мейл, че ми одобрена бележката и точките са ми дадени!

# 2 157
Колелото на Бочко е много сладурско. Ще стискам палци на съфорумците с малки деца, за моите вече играя за големи колела.
Скрит текст:
Вече трети път ми се случва при регистрация на бележка в играта на 7 Days да ми изписва, че точките ми са се натрупали към предишните и вече имам еди колко си. Няма "Честито", няма "Опитай пак". В тази игра няма къде да се натрупват. В предишната ми се беше случило горе --долу същото: посочвам, че искам да играя за Игра 1, а то ми натрупва точките за Игра 2. Звънях им, никакъв ефект, дори не ми се обадиха да ме информират какво са установили при проверката. Та, сега не искам да им звъня. Може ли някой да ми даде мейл, на който да им пиша?
В някой от последните игри има интересни награди. По- различни, по- така. Не че не сме виждали детско колело, но тази кошничка, съчетана по цвят със седалката, ръкохватките и педалите... Абе сладурско е наистина.
А креслото на Захарни заводи. Пощурях по него, даже повече го исках от телевизора. Шейната и настолните игри на Милка.
Харесват ми.

# 2 158
P&G имат нова игра с Head & Shoulders - cashback.

https://www.pgonlinepromos.bg/hs2025

# 2 159
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Общи условия

Активация на акаунт