Пазаруване от about you (февруари 2025) - тема 36

• 87 251
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 930
Племеника е доста щирок в ръцете, ходи на фитнес...та сестра ми отказа кожено яке, което й бях намерила в АЮ...нямало да му стане в ръцете, каза...и го остави той сам да си купи от реала, като си мери....

# 931
Те и моите ходят на фитнес и не знам какъв номер да поръчам, но в реала няма да стане - цените за естествена кожа са олеле майко сигурно. Даже не знам в кои от веригите в МОЛ- овете се предлагат. Май Зара имат, но все нещо не им харесва и не пазаруват от там. Преди 2-3г като гледахме за големия син там бяха над 400лв. и нямаха почти никакъв избор. Иначе мушами много.
Има и свободни кройки, та вече по- лесно ще се вместят.

# 932
А защо не му взе онова "женското" на OAKWOOD? То изглеждаше доста овърсайзнато. И въобще не мяза на женско.

# 933
Защото ми изгрежда право и тясно. Той търси нещо такова

# 934
На мен не ми изглежда ни тясно, ни право Grinning
https://www.aboutyou.bg/p/oakwood/prehodno-yake-drew-22427541

# 935
Е то това си е дамско. Дават го за пищни дами или овърсайз визия. Аз реших, че имаш предвид това от предходния линк.

# 936
Здравейте! Направих поръчка с повече неща и ми ги бяха разделили на две пратки. Сега искам да върна неща и от двете пратки- може ли да ги върна в един плик(пратка)?  И друго въпрос- изгубила съм найлоновия плик  с баркодовете на едни дънки, самите етикети на дънките си седят- дали мога да ги върна без този плик?

# 937
Бих върнала в две отделни пратки аз, с отделни товарителници.

# 938
Моите деца са си по рождение с широки рамене, но аз си ги знам и от малки им поръчвам номер нагоре за горни дрехи.

# 939
  • Пловдив
Звънях аз за нашите чорапи Simple Smile Момичето реагира адекватно, записа случая. Аз писах и в контактната форма и качих снимка. Каза, че евент.може да има забавяне, понеже рекламациите бавно ги обработвали.
За тениската се отказах.

# 940
Маратонките са за детето, но все още не са пробвани. Изглеждат на евтини маратонки от 20 лв.
Сутиена е прекрасен! Поръчах 75 D. Добре прибира гърдите.

# 941
# 942
# 943
Винаги когато отварям дрехите първо ги помирисвам. Имам много силно обоняние. Намирисва ли ми на нещо дори не го пробвам. 2 пъти имах прани неща миришещи на прах за пране,едните панталони дори бяха станали корави/твърди от пране на топчета и 2 пъти носени миришещи на парфюм и тук там лекьосани. Имам ли единична пратка вече винаги отварям.

# 944
  • София
Получих това яке за 106 лв.https://m.aboutyou.bg/p/save-the-duck/prehodno-palto-camille-841 … _campaign=product
Страхотно е, меко и приятно на допир. Кройката е много хубава, дължината точно каквато търсих (малко над коляното, не съм от високите), много хубаво синьо и един проблем за мен, не ми се събират горните прелести 😡. Утре ще го нося на приятелка, ако не й стане ще го връщам.

Общи условия

Активация на акаунт