ТУ София - общежития

• 4 852
  • 38
  •   1
Отговори
Здравейте!
Моля споделете мнения, отзиви за общежитията  на Техническия? Всичко, което намерих по темата , беше старо като инфо.
Всякаква информация ще ми бъде полезна.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 22:16 от bubanka

# 1
Повечето от общежитията са в лошо състояние. Влизала съм в блок на ТУ и въобще не бях очарована (това е преди няколко години, но не съм чула да са правени ремонти). Много зависи в каква стая ще се паднеш. Има стай, които са ремонтирани от студенти и са прилични. Има и такива дето са от онова време и се разпадат. Ако си в такава подготви родата за ремонт. Иначе животинки има, то ги има в почти целия студентски град.

# 2
Леле, ужас! Благодаря!
Четох , че имало и ремонтирани блокове, но къде ще се паднем, нз, ние връзки нямаме.

# 3
Зависи от блока и стаята в която се паднеш. Повечето общежития са ремонтирани (сменена дограма и ремонтирана баня), други са ремонтирани до определен етаж. В най- лошият случай ще трябва да боядисате стените и да помислите за пода.

# 4
Има ремонтирани, обаче са по трима. Ние сме в неремонтирано, но пък двама. Стаята беше прилична, банята също, козметични подобрения, леглата са от тези с пружината, но с един топ матрак става супер. Бонус кухня и тераса Simple Smile

# 5
От сайта на ТУ пише , че университета разполага с 10 блока общежития. Блокове   2,3,4,12 и 16 са реновирани, има стаи двойка и тройка. Знам че има и блокове с апартаменти, но едва ли пускат студенти в тях.

# 6
Повечето от общежитията са в лошо състояние. Влизала съм в блок на ТУ и въобще не бях очарована (това е преди няколко години, но не съм чула да са правени ремонти). Много зависи в каква стая ще се паднеш. Има стай, които са ремонтирани от студенти и са прилични. Има и такива дето са от онова време и се разпадат. Ако си в такава подготви родата за ремонт. Иначе животинки има, то ги има в почти целия студентски град.

Това съм чувал и аз. Знам, че студентите сами си ремонтиран стаита, а и мисля, че наскоро бяха ремонрирали някое от общежитията

# 7
Бих искала да попитам няколко неща, свързани с общежитията:
Имате ли представа каква сума е добре да предвидим за евентуален ремонт, в случай че ми се падне стая в по-лошо състояние?
Какво е налично в стаите и позволено ли е внасянето на електроуреди?
Бихте ли могли да споделите актуални снимки на общежитията?
Благодаря предварително за информацията!

# 8
Имате ли представа каква сума е добре да предвидим за евентуален ремонт, в случай че ми се падне стая в по-лошо състояние?
-Много е относително. Може да ви се падне хубава стая и да не се налага да правите ремонт, след като я видите ще прецените. При всички случаи трябва да предвидите перде, защото няма. Вижте и матрака на леглото как е, може да се наложи да го смените или да ползвате топ матрак.
Какво е налично в стаите и позволено ли е внасянето на електроуреди?
-стаята има легло, бюро, гардероб в коридора ( и евентуално нещо като секция). Може да си внесете хладилник, микровълнова, тостер....

Не се настройвай  предварително с лоши очаквания, голяма част от блоковете или части от тях са ремонтирани.

# 9
Здравейте!
Излезе класирането за общежитие.
Кажете нещо за 3 блок на ТУ?

# 10
мнение за 13-ти блок? никаква информация не мога да намеря.

# 11
А някой знае ли какво означава 0 / 3 в горното квадратче? Трима в стаята или просто в този момент трима са в системата?

# 12
Здравейте!
Излезе класирането за общежитие.
Кажете нещо за 3 блок на ТУ?
Блока е ремонтиран и условията са повече от добри.

мнение за 13-ти блок? никаква информация не мога да намеря.
Блока е саниран със сменена дограма. Стаите също са добре като цяло. До колкото ми е известно има стаи за по 3-ма и трябва да провериш колко човека ще сте в стая.

# 13
Някой знае ли в какво състояние е блок 14?

# 14
Някой знае ли в какво състояние е блок 14?
Първите три етажа са ремонтирани. Нагоре си на късмет със стаята. Хубавото е че баните са ремонтирани на всички стаи,  блока е саниран и със сменена дограма.

Общи условия

Активация на акаунт