Главоблъсканица с пежо

• 879
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Е, всички сме ходили в сервизи, пък и да не са на Пежо. Нормално е да не знаеш къде е повредата, да не съм механик и разбирач от всичко.
Май не следиш какво коментираме, но се включваш за да отчетеш поредно мнение.  За какво отиваш в сервиза, ако нямаш някакво оплакване? Нали има нещо, което не наред. Отиваш и казваш "Започна да хлопа / не ускорява добре / пали от втори път / изгасва в движение" или каквото е конкретното оплакване. Или отиваш и казваш "Нещо й има на колата, но няма да ви подсказвам - започвайте да карате и дано усетите защо е докарана".

Като направиш 50,000 мнения някаква награда ще има ли?

# 16
  • Mediterraneo
Пробвай и ще видиш. Има още бая хляб да ядеш, обаче.

И като си кажа оплаването, че нещо трака под капака, например, те като с магическа пръчка откриват повредата, не я запалват, не я карат, не я закачат на компютър, ми стоят около колата и баят.

# 17
  • София
Тракането в повечето случаи е механична повреда, намирането на която в повечето случаи не се нуждае от диагностика на компютъра, но това не пречи да ви генерират разход за диагностика  Blush
Един пример само - спука ми се екрана на лаптопа. В сервиза ми искат 30 лв. за диагностика. Показвам спукания екран и искам смяната му, диагностика не ми е необходима да видя проблема Blush
Надявам се схващате логиката Blush

Общи условия

Активация на акаунт