Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Февруари '25

• 131 380
  • 1 592
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Берлин
Поизпуснах ви леко, но наваксвам. Аз пуловери много трудно понасям, няма значение какъв е материалът. Много ми хареса чантата на Ал, някъде видях Сиска, ама...там няма какво да каже човек Heart Decoration

Аз май виждам светлина в тунела
Скрит текст:
Окончателните ми резултати ще са готови следващата седмица, но предврителните показват, че съм напълно здрава. Надявам се никога повече да не се подлагам на всичко, което преживях, и на никого, ама абсолютно на никого да на се случва. Много не се превъзнасям, защото чакам финалната епикриза и да не дърпам рогатия за опашката.

Та с една дума - остава ли срещата на 21-ви март? Да си направя твърдо програмата /транспорт, хотел и подобни/.

# 1 471
Папурче, това се казва добра новина 🙂
Чакаме те 🙂

# 1 472
Папурче, чудесна вест!

Агент, не мога да се сетя за конкретен сайт. Заглеждам ги българските, но така се получава, че рядко купувам. Има от всичко вече при българските марки, и кройките от време оно, и хубави неща. Цените вече са доста височки и някак не сме свикнали да ги даваме за български стоки. Заради цените предполагам остават с един малък таргетиран пазар, ишлемета много се шият, също се шият и много ментета, някои ги купуват с ясното съзнание, че са такива, други не се усещат и си мислят, че са попаднали на изгодна сделка. Мъжката мода на нашите производители много дръпна, правят хубави неща на прилични цени. От кухнята знам за марки, които държат на високото качество на платовете и ги купуват само от Италия.
Днес ми попадна статия за някаква вечер на стила ще оставя снимките без коментар, говорят сами за себе си,илюстрират разбиранията за стил на някаква част от модния бранш.
https://trud.bg/a/articles/%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B5% … D0%BC%D0%BA%D0%B8

Joy В драма с чорапогащник съм днес и за капак една статия в моден сайт ме огорчи, възмути, току виж ми докарала модна депресия, наричат този модел шапки -  кофа.

Бъбрим си ние тук, кой каква зимна шапка харесва и аз казвам, нося само “кофа” през зимата - колко звучно и интригуващо звучи ……

Модната полиция какво ще каже за този чорапогащник, сега съм на тази вълна Grinning

# 1 473
Леле Пенева, жестоко е, ама каква цена...много обичам поло, всички зимни блузи са ми с висока яка.
Зари шапките кофа хич даже не са лоши!

# 1 474
Joy Мими, само такива нося- приех го като лична обида.

# 1 475
Ми,те са си кофа,иначе и на мен ми харесват. А ММ им вика цукало. "Какво е това цукало на главата ти"..хахаха.
За чорапогащника-интересен е. Аз много харесвах(м) изчанчени чорапогащи,но вече само ги колекционирам.

# 1 476
Браво на теб, Папурче! Flowers Hibiscus Hug
Зари, на мен ми харесва чорапогащника, с кеф си го носи.
Цитат
... много обичам поло, всички зимни блузи са ми с висока яка.
Мими и аз, една от най носената ми дреха зимата е блуза поло.

# 1 477
Поло, независимо дали пуловер, потник или блуза с ръкав за мен е много секси дреха.

# 1 478
Папурче , късмет!

Поло харесвам, скрива ми бръчките по шията.

Зари, не съм на твоята вълна и не мога да дам мнение. Изборът си е твой.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 10:00 от Elirost

# 1 479
Elirost, честито, много ми харесва новият ти пуловер!
Другият също.

# 1 480
Папурче, радвам се за добрите новини и стискам палци за окончателните резултати!
Честити придобивки, Елирост, много са хубави!
Аз Кашмир нямам, но успешно съсипах поне 4 вълнени пуловера тази зима…, интересно ми е, че имам 2 Мерино тениски покрай детето, които не мърдат, дори понякога по погрешка са в сушилнята и пак са си с нормалните размери. Даже се зачудих дали етикета отговаря на съдържанието..

# 1 481
Елирост, много хубави пуловери!
Папурче сега ми излезе, чудесни новини!

# 1 482
  • София
Папурче много хубави новини,дано се потвърдят!
Поло яки не мога да нося,стягат ме.Ако не са плътно по врата има някакъв шанс.Дори и да не е поло,а просто бието  на блузата да идва по-високо пак ме дразни.
Зари на мен ми харесва чорапогащника.Харесвам такива по-интересни.
Elirost честитo!

# 1 483
  • тук-там
Папурче, единствено това е важно в жовота! Стискам ти силно палци! Стресът и борбата да са зад гърба ти!

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 09:06 от mtz

# 1 484
Зари, страхотен е чорапогащника, аз много харесвам интересни чорапогащници, които да разчупят офис визията. Ако обичаш такива, погледни на Уолфорд, имат разкошни модели, които са и много здрави. Имам сигурно над 20 от тях и още нямам скъсан, а нося редовно поли и рокли.

Общи условия

Активация на акаунт