Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Февруари '25

• 131 376
  • 1 592
  •   1
Отговори
# 1 485
Браво, Папурче, браво!

# 1 486
Elirost, честити пуловери!
Номер две много ми харесва.

За чорапогащника на Zari съм малко скептична, ем много харесвам и нося фигурални.
Мисля тези кръгове ще разширят оптически прасеца.
Бих го обула с черни обувки на ток и тъмно сива рокля под коляното за деня, а вечер с черна рокля и високи токчета и някой пиано бар.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 10:08 от Al Georgieva

# 1 487
  • Sofia
Папурче, страхотна новина, много се радвам за теб!

# 1 488
  • София
Папурче, едно тихичко честито от мен, пък като дойдеш тук ще го отпразнуваме!
Поло мразя, не мога да понасям нищо по и до врата си, трябва деколтето да е под ключиците.
Обичам и аз много интересни чорапогащници, повече цветни, отколкото на фигури, но и на фигури имам.

# 1 489
  • Ямбол
Папурче, страхотни новини!

Ся, да не ми се смеете много, ама аз чорапогащника на Зари бих го сложила, само ако съм планирала някой друг да ми го свали Sweat Smile

Скрит текст:

Днешното пуловерче 🌸

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 10:40 от Майола Бени

# 1 490
  • тук-там
Аз пък мисля, че е страхотен чорапогащникът! Много идеен!

# 1 491
Няма да ти се смеем 🙂
С фигурални прозрачни на мен ми е трудно и нямам нито един.
Много идеен пуловер 😘

С удоволствие нося плътни сега зимата, миналата седмица в студа бях така...

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 20:50 от Al Georgieva

# 1 492
  • Sofia
Единственият фигурален, който притежавам е от секс шоп. Но съм виждала много жени по улиците със същия. Joy

Вчера бях с рокля с поло. Не ме дразни, защото е мекичко от памук с кашмир.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 14:36 от Karen

# 1 493
Мале, че сте готини! Майолка, Ал, Карън. Радвам ви се, че в тия студове имате мерак за стил.
Фигурални чорапогащници аз никога не нося, не се вписват в моя консервативен, офисен стил...плътен цветен много ми харесва...примерно в бордо!

# 1 494
Аз цяла зима карам на поло или полуполо с къс или дълъг ръкав. Имам всякакви цветове. Нямам широки, всички са по тялото. Любима дреха ми е и за под яке или палто.

# 1 495
Карън 😘😍
Мале-мале ❤️

Мими, аз нося но всичко нагоре е семпло. Рибената кост - нагоре съм с черен кюстюм.

Имам виненочервена рибена кост, него го нося с тъмно синя и тъмно зелена вълнена рокля с поло отдолу. Доста консервативен вид.

Много обичам поло, имам десетина.
И пуловери с поло яка, преди работех на студено и работното облекло нагоре ми беше вълнен пуловер с висока яка и пухено яке.

# 1 496
Да, фигуралния ако нагоре е семпло много приятно разчупва визията и придава една закачлива нотка...

# 1 497
С чорапогащниците съм на периоди, от само бежови и черни минавам на цветни. Не осъзнавах, че като Sassi също колекционирам, купувам да има.

Показания чорапогащник още му се чудя, нямам притеснения, че ще ми изглеждат дебели прасците, по-скоро Майола изказа моите мисли, какво послание може да носи този чорапогащник и затова се спрях да го купя.

Karen, супер си.

# 1 498
Папурче, страхотни новини! Браво!!!
И да кажа, че и с тази среща се разминавам за има- няма седмица. Как да не го е яд човек! Persevere
Поло обичам и нося. Даже сутринта излезнах с пуловер с по- широчка поло яка (по- широка е заради модела, оувърсайз е, не защото ме дразни) и дебел дълъг пухен елек. Ако беше по- топло, щях да съм с поло, не ме дразнят яките, напротив- чувствам се уютно и защитена, а и предпазват калпавото ми иначе гърло. Когато е студено и не съм с поло/ пуловер, винаги нося шал.

Иначе влезнах да се похваля, че ми пристигнаха дългочаканите Camper Twins и буквално ми заспаха на крака. Нямам търпение да се постопли, за да ги нося. Heart Eyes
Скрит текст:

Карен, прекрасна си!!! HeartHeartHeart

# 1 499
ТиЛи, честити!
Този им модел го харесвам във всички разцветки.

Answear ме изненадаха с бързина, вчерашната ми поръчка пътува към Sameday box-a

Общи условия

Активация на акаунт