Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Февруари '25

• 131 373
  • 1 592
  •   1
Отговори
# 1 500
Мерси, Al.
Бая се чудих на кои да се спра, но като нищо ще си взема още чифт- два.

Фигурални чорапогащници харесвам, но когато нося всичко останало в облеклото е премислено до най- малкия детайл и акцентът е единствено в тях.

Майолче, пропуснах те- голямо слънчице си ти. Nature Sunny

# 1 501
Никога не съм гледала на фигурален чорапогащник по начин, който коментирате. Виждам го идеален акцент на по "обран" аутфит. Носила съм по този начин - разчупва визията и застава елегантно:
Скрит текст:
Много подходящи са и за по официален повод пак с по премерен тоалет, не с деколтета и високи токове.
Правя уговорката, че коментирам показания от Зари и подобни, защото "фигурален чорапогащник" е широко понятие - има и доста грозни.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 01:38 от Sweta

# 1 502
ТиЛи, на една дама видях много свежи туинсове, но мааалко по-различен модел. Сигурно ще пуснат по-летни цветове, този им модел е много харесван.

Аз исках груби мокасини на ток, но хич не се харесах в такива и се отказах.

Мисля че фигурален чорапогащник като част от официално облекло е лош избор.

Зари, бих се въздържала. Графично ще направят краката малко като детските пумпали (или поне това си представих първо)

# 1 503
Grinning Имам една -две поли до коляното и другите  са ми дългички, та показаната от Света визия няма да мога да постигна, а и не е в мой стил, обаче си ме дърпа тоз чорапогащник Joy

Освен мислите, които Майола изказа, първата ми асоциация беше за римски сандали.

П.с. надявам се не досаждам, понякога забивам в някой детайл.

# 1 504
Като те дърпа си го купи и носи Simple Smile
Не е яхта толкова да го обмисляш, чорапогащник е Joy

# 1 505
Grinning не е, обаче в деня, в който го харесах, купих безобразно количество и този си го мисля.

# 1 506
  • София
От две години си напомням да си купя чорапогащи на точки, че ми се носят, и все не го правя. Сега се замислих какво ме смущава във фигуралните чорапогащи и ми щукна, че вероятно е несдържаният акцент върху конкретна част от женското тяло. По същия начин като червеното червило, дълбокото деколте или впитата къса пола. Все детайли, които те карат да се взреш в някаква посока,  а не да възкликнеш "Каква хубава жена!"..

# 1 507
Grinning Льоня, с моите дълги поли много не се виждат, обаче на мен си ми е гот да съм с готини чорапи.

# 1 508
От две години си напомням да си купя чорапогащи на точки, че ми се носят, и все не го правя. Сега се замислих какво ме смущава във фигуралните чорапогащи и ми щукна, че вероятно е несдържаният акцент върху конкретна част от женското тяло. По същия начин като червеното червило, дълбокото деколте или впитата къса пола. Все детайли, които те карат да се взреш в някаква посока,  а не да възкликнеш "Каква хубава жена!"..
Точно! Макар, че при плътните го няма този ефект, на мен без да искам да съм нетактична фигуралните винаги ме навеждат на един не толкова стилен и изискан вкус.

# 1 509
Такъв тип фигурални с дългите ми поли нося с оксфордки. Харесва ми контрастта между чорапогащник, от който се очаква елегантна обувка да сложиш мъжки модел.

Света, да буквално те разбрах.

# 1 510
Не, за мен за определени поводи стават, понякога на някои мацки стои добре, закачливо, пак зависи какво е останалото облекло и мястото...за мен лично, лично са табу заради дебелите крака. Макар, че Зари ми даде много интересна идея, дълга пола, разкроена, фигурален и лоуфъри или оксфордки.  Може и да се получи...
Къде е Агента да онагледи споровете и да докаже, че нещата не са нито толкова бели, нито толкова черни...! Wink

# 1 511
  • Берлин
Момичета, ❤️, за всичко.

Аз нося фигурални чорапогащници, харесват ми. И в офис са ок. А плътните са супер акцент в студеного време /6-7 месеца при нас/.
Зари, дори не бих се замислила, а го купувам.

# 1 512
  • Бургас/Пз
И аз в тренда с фигуралните чорапи 🤣

Много обичам и много нося Simple Smile
Сега се чудя на тази рокля, ама колкото ми харесва като разцвета, нещо в модела ме спира. Не мога да кажа какво точно
https://ellenmore.com/product/roklya-serafina6?utm_source=facebo … Ve-9_H72IAeeYN6Wg

# 1 513
  • София
Ани чуден е чорапогащникът.Започвам да търся същия.
Погледнах роклята,линчо на мен закопчаването не ми допада.И има още нещо,ако беше друга манекенката,дали представянето нямаше да бъде по-добро.Разсъждавам на глас.
Папурче чакаме те! Sparkling Heart

# 1 514
Супер си Ани!
Аз мога да кажа какво мен ме смущава в роклята - на пръв поглед стандартна рокля риза /харесвам и нося/, но много е широка от горе до долу и мисля, че материята е твърда, не пада красиво, дава обем в ханша.

Общи условия

Активация на акаунт