Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Февруари '25

• 131 212
  • 1 592
  •   1
Отговори
# 90
Предложенията от сайта на мис К са абсолютно подходящи в моите представи за абитуриентски рокли.
Освен това и в My Theresa има много предложения, които си заслужават.
Ееееех, как се размечтах.
Тази година младежът е абитуриент, скуката е пълна, всичко е черно, поръчано и доставено вече, даже и една лека корекция направихме.
Девойката ще бъде след 11 години, дано съм още с акъла си дотогава, че да обсъждам и коментирам с нея. Там ще е интересното.

# 91
  • София
Благодаря ви за пожеланията, драги момичета!

# 92
  • София
*sve* хайде на среща!Харесва ми панталона.
Като прочетох за Диора и ваучера ми проблeсна,че имам талон за отстъпка от Дъглас.Трябва да го използвам до 30.04.Освен да взема и аз да пробвам прословутия Диор.
Мими първоначално и аз реших,че си със сукман.Но сега огледах по-добре.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 14:51 от Ali97

# 93
Невена има рокли на световно ниво.
Нашата госпожица ги хареса много, но мисли точно една минута и каза, че ще си ушие рокля по нейн модел. Нарисува го за две минути и това беше.
На виж с обувките беше лудост, всеки ден пристигаха и заминаваха обратно кутиите от MyTheressa 😃

Днес съм с новия панталон от Verychi, много е хубав, да видя къде да се щракна само

Сиска, коженото ти яке на Балмейн е велико. Сънувам го 😃
Само с него бих ходила.

# 94
  • София
Ал, в контекста на "тоалета" на Бианка Ченсори от Грамми наградите, прочетох "само по него", вместо написаното от теб. Полудя този свят, че и ние покрай него Simple Smile)))))

# 95
Цитат
Света чудна рокля, но това издължаване на талията, разваля силуета... за мен де!
Мими, избраният от детето модел е с издължена талия, затова предложих близък до нейния избор.
Харесах те с елека, според мен и с пола ще стои добре!

Цитат
mtz, права си, тя е категорична, че пропускаме Асеновград. Както казва мъжа ми на теб се е метнала и не ми прави комплимент.
Спирам да досаждам с роклята. Света, и тази много хареса и сега ще помисли малко и ще реши коя поръчваме.
Сиска, в Saks има и други подобни на харесаната рокля, например тeзи рокля на Vera Wang:
Скрит текст:

И много други на световноизвестни дизайнери, нека добре да разгледа. Аз съм с впечатление, че детето държи на избора си /като мен на нейните години, че и сега Simple Smile/, затова предложих рокля максимално подобна на избраната от нея. Сакс е емблематичен магазин, колекциите му са подбрани перфектно.

Цитат
Невена има рокли на световно ниво.
Нашата госпожица ги хареса много, но мисли точно една минута и каза, че ще си ушие рокля по нейн модел. Нарисува го за две минути и това беше.
Ал, не знам нивото на роклите на тази Невена, /аз лично не се впечатлих/, но от цените - да, направо се втрещих Rolling Eyes! За тия пари /петцифрени, че и в лири/ - спокойно може да се отиде на място - в Рим, Париж, Лондон, да отседне в хотел,  да  се купи рокля out coture, че и ще останат.
Дъщеря ти е постъпила много разумно!

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 13:41 от Sweta

# 96
Докато сме на вълна бални рокли, да споделя две видеа. Много харесвам видеата на Диор за изработката на всяка от колекциите, но последното е изключително
https://www.instagram.com/reel/DFdSIH_ICUO/?utm_source=ig_web_copy_link

И като говорим за корсети, един младеж, който работи и за Жан- Пол Готие
https://www.instagram.com/p/C7uOXz-tqlv/
https://www.instagram.com/p/C6UMAbitO31/

Уау, толкова техники.

# 97
Света, мисля се изказваш прибързано и без да имаш идея за Невена и роклите ѝ.
Нейни рокли носят холивудски звезди, дами от кралското семейство и т.н.
Но не се учудвам - ти не за първи път се изказваш крайно отрицателно за българските марки.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 14:09 от Al Georgieva

# 98
Al, и аз нямам идея коя е Невена и на живо не съм ги виждала ушити... но такива пари за бална рокля (абитуриентски бал, не истински Виенски, не червения килим на Холивуд, не прием при кралицата...) не бих дала. Ако ще ръчно със сърмен конец да са везани Smiling Imp
Верно си имам принцеса, ама за бала ѝ не бих дала цената на едноседмична семейна екскурзия в Дания (например) Hands V И то гледам цените на Pret-a-porter, за Couture даже не ми се отваря...

# 99
Даже и аз, която разбирам от мода колкото амеба - от молекулярна биология - често засичам името на Невена сред обличащите популярните звезди на запад. Но ме е страх да отворя линковете де Grinning

# 100
Peneva, това че ти не би дала пари за нещо си, не го прави ненужно или излишно.
Има хора дето дават - печелят, изкарват пари и шият сватбена рокля за снахата в Невена на цената на пет екскурзии до Дания.
Дали има по-евтини?
Има.
В една книжка на издателство Колибри са събрани разни истории за булченски рокли, та има и за 10 евро ретро рокля на легендарна френска дизийнерка.

# 101
  • София
Е, ако човек живее с неограничен ресурс, що пък да не. То има хора и хора. Но за средните стандарти на България, разсъждавам като Peneva. Бал, бал, ама това са 20 снимки и 5 часа. Нито е най-важния ден в живота, нито нещо особено е станало, та да се даде  един бъбрек за рокля. Около 1млн пъти по-смислено е да се отиде на екскурзия.  Пак казвам, говоря за средния стандарт заплати. Защото не малко хора теглят кредит, за тоя пусти бал. Да съберат родата и да покажат детето. Ей това не го разбирам, наистина, все едно Нобелова награда е спечелило! Честно казано, ако някое от моите деца спечели такава, обещавам да тегля кредит и да направя малка сватба по повода. И вас ще почерпя. Simple Smile

# 102
  • Бургас/Пз
Мими, ризата е много хубава 😊
Днес съм с новото сако, което забърсах в София Simple Smile ....и с брошка 🤣

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 14:07 от ani_d

# 103
  • София
Ох,Ани,сакото с коланчето.Имаше ли още останали...за една приятелка питам?

# 104
  • Бургас/Пз
Ох,Ани,сакото с коланчето.Имаше ли още останали...за една приятелка питам?
Али, размер С беше само едно, иначе имаше и М този цвят, а от сините варианти имаше номера. И в кафяво също го имаше.
Сега като се видях на снимката обаче нещо не ми хареса съчетано с цвета на полото, нещо много кафяво идва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт