Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Февруари '25

• 131 362
  • 1 592
  •   1
Отговори
# 1 515
Закопчаването е ок, аз гледах тази, обичам жълто

Мисля че на манекенката и идва малко дълга и малко голяма.
Рокля-риза стои по-хубаво като в горната част е по тялото

# 1 516
ТиЛи, много хубави обувки. Купувай и друг цвят, щом са ти заспали.

# 1 517
Ани, десенът е много хубав, ама кройката по като за леля, не те виждам точно теб с такава рокля, малко по като за мен! Kissing Heart

# 1 518
  • София
Карен, чудна си днес Purple Heart

Ани, роклята, ако могат да й се преправят ръкавите на 3/4 ще стане много по-хубава. Ръкавът й не ми допада.

Честити мокаснини Тили. Много са хубави.
Папурче, чудесни новини. Трябва да го отпразнуваме Hug

Харесвам фигурални чорапи.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 16:59 от asa

# 1 519
Ани,
Имаш време да носиш такива рокли, с намигване Wink

Цветните чорапогащници също могат доста да привличат внимание, ако са в неочакван цвят. Имам плътен син, на рокля със синьо и черно го нося. Не е фигурален, но е също толкова акцент и забележим.

# 1 520
3/4 ръкав ще е по-добре, а още по-добре друга рокля за Ани, права е Мими.

И като си говорим за поло, един ски пуловер с ретро плетка

# 1 521
Папурче, това е най-най-хубавата новина! Hug Зло да те забрави!

Карен не видях! Бени е като ученичка - много и отиват пуловери и якички! Много хубава комбинация на тъмночервена чанта и панталон видях също. Зари, купувай - под дълга пола и в консервативна визия ще е намигване деликатно! Ани, не те виждам в тази рокля или поне колана трябва да смениш и да направиш и нещо с ръкавите. От Тему и Шейн никога не съм пазарувала, но винаги има първи път!

Къде е Агента да онагледи споровете и да докаже, че нещата не са нито толкова бели, нито толкова черни...! Wink
Агентката честно казано се умори да повтаря, че всичко е 50 оттенъка сиво и не е редно да коментираме другите базирано на това дали дадена дреха, стил, обувки ни стоят лично на нас или комбинацията е неприемлива в нашето обкръжение. Твърде субективно е. Малко по-обективно е да се види облечено и съчетано и да се коригира на тази база. И пак вкусове разни!

PS Аз например никога не мога да сложа плътен чорапогащник и деликатна обувка, но да кажа, че е признак на лош вкус не ми се обръща езика.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 18:48 от Agent Provocateur

# 1 522
Агент, очаквах някоя снимка да сложиш с онагледяване как се носят фигурални чорапогащници!
Ал, много хубаво поло, бялото до лицето страшно ще отваря.

# 1 523
Агент, очаквах някоя снимка да сложиш с онагледяване как се носят фигурални чорапогащници!
Може ли аз, че съм ги насъбрала...
Скрит текст:
😁

# 1 524
  • София

И малко ретро
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 20:15 от asa

# 1 525
Видях тези и спрях да гледам, толкова ми хареса комбинацията и няма начин да я постигна.

Искам такъв чорапогащник.

# 1 526
Има и добри попадения, има и страхотии... 🙃

# 1 527
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мда, 1-2 от снимките ми харесаха, другите изобщо. С изчистен чорапогащник ще са много по-добре всичките, според моето виждане, не го налагам. Фигурални харесвам на снимките на моделите в сайтовете, когато те са само по чорапогащник. С дрехи ми става ту мач.

# 1 528
  • Ямбол
На мен по едно време ей тия ми изскачаха много в инстаграм:

https://www.instagram.com/reel/C6_yjcFshWK/?igsh=a3A0MXVieWt0MXli

Смяхме се с една приятелка, че заради надписа бихме носили миниполи 🤭😁😎.

Харесвам и нося чорапогащи на точки и сърца.

# 1 529
И след поредицата снимки, с две думи за фигуралните - сложно е 🤣

За роклите-ризи, ето по мярка, без да са големи/широки в горната част

И една великолепна ленена рокля на Зара, само в гръб ми е останала снимка, като се видях снимана и сложих друг колан 🤣
Вярвам ще се сетите кой ме е снимал 🤣

едит: не ми е особено интересно да гледам разни инфлуенсърки, които са си купили къща, за да си я направят на гардеробна или такива които това работят.
Търся идеи и вдъхновение от жени като мен.

Общи условия

Активация на акаунт