Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Февруари '25

• 131 362
  • 1 592
  •   1
Отговори
# 1 530
От мен един пример Шанел
Скрит текст:
И Гучи
Скрит текст:
Цитат

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 21:15 от bubanka

# 1 531
Този шанелския веднага го вземам.
Другият да ме прощава.
Фигурални чорапогащи предпочитам колкото може по-тънки. 15-20 DEN най-добре.

# 1 532
Точките са класика, не са запазена марка на Шанел.
Гучито е ужасно.

Зари, имах подобен на този

носех го с костюм с дълга плисирана пола и вълнено поло. Майка ми припадаше като ме види така, на амишите съм и напомняла 😃
От чорапогащника малко се виждаше

# 1 533
  • Берлин
Самообявявам се за кукумицин от вселенски мащаб. Тези дни нали все чакам пред лекарски кабинети, та активно харесвам, поръчвам ииии забравям. Вчера 3 пратки ми донесе Мм от дчл-автомата, та отварям, почти еднакви обувки съм си взела от 3 различни места. Мм съвсем леко повдигна вежда, обръгнал е милият на "това не е точно този цвят зелено" от времето, когато си правих сама маникюра и се запасявах с лакове. Уж нови, все същите. То уж светлината, уж това, уж онова, пък номерата едни и същи. Та така, ето как ги наредих на дивана придобивките

Утешавам се,че поне съм твърда и постоянна за нещата, които харесвам.

Ани, тази рокля никак не е за теб. Несиметрично широка в горната част- раменете. Ти си статуетка, не си за на баба ми роклАта.

Зари, да търся такова каре да ти взема?

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 22:00 от PAPURCHE MEHURCHE

# 1 534
Grinning Папурче, ако ти попадне и не те затруднява, ще съм ти благодарна.
Joy Сетих се, ме имам и подобна пола, ако трябва и ще си ушия, много ми хареса такова съчетание на сходни принтове.

# 1 535
Точкови чорапогащи имам десетина.
Но снимката на Света с шанелския чорапогащник не е точки - логото на марката е. Поне аз това виждам на моя екран.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 21:57 от mardji1

# 1 536
Папурче, тези обувки са малко “открийте разликите”. Много, много се радвам на добрите новини от теб. Heart
Агента е права, не знам защо продължаваме да се слагаме под един знаменател. За теб не може, но за мен да и обратното вАжи за всичко - стил, кила, мъже и т.н.
Ани, тази рокля ще е ок след още 10 години за теб.
За фигуралните съм на мнението на Гадамер - красиви са на рекламните фотоси. А и през далечните 80 на миналия век си относих такива. На Ани не се брои защото е прекалено деликатен. Такива с точици и сърчица са далеч от показаната колекция.
Тили, много шантави и готени лоуфъри. Да покажеш как ще ги комбинираш.
И последно, в тренда съм днес - поло ли казахте Joy

Скрит текст:
...

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 09:24 от MagniМ

# 1 537
Зари 😃
https://fashionsupreme.co.uk/product/%D0%A7%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0 … %B5-40-DEN-172032

А тук има огромен избор фигурални чорапогащници.
https://magimod.com/figuralni?sort=p.

# 1 538
Магни, супер си! Heart Eyes Много изчистено и елегантно. Аз бях по същия начин, но с лилаво поло...и разбира се не с такива дълги крака! Wink

# 1 539
Напоследък съм на вълна шарени чорапи. Чорапогащници нося изключително рядко.

На кого не му хареса какво споделих преди малко? Grinning

# 1 540
Аз току що наваксах с мненията. Лин?
Мимка и на лилавко не бих отказала. Но предимно имам черни и нюд. Това е малко свободно, по вталени ги харесвам. Но за работа ми е удобно. Като е студено слагам отгоре пуловер с V деколте. Черен да не се бият цветово.

# 1 541
Папурче, разсмя ме искрено,  ама трите чифта съвсем еднакви, с изключение на връзките.  Simple Smile

Точките са класика, не са запазена марка на Шанел.
Гучито е ужасно.
Отново! Естествено, Ал ние имаме различни вкусове.

Цитат
Но снимката на Света с шанелския чалапогащник не е точки - логото на марката е. Поне аз това виждам на моя екран.
Да, Марджи - разбира се, че е логото.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 21:46 от Sweta

# 1 542
  • София
Ей, значи. Изпуснах.
Предлагам модераторът да банне докладчикът.

# 1 543
Магни, моето беше по вталено, сал една талия имам ако и нея не покажа... 🤣
Цветът знаеш, запазена марка за мен - папагал! 😅

# 1 544
  • Sofia
А, с различна шарка са ботите, Света! Grinning
Тези в средата ми харесват най-много.

Общи условия

Активация на акаунт