Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Февруари '25

• 131 357
  • 1 592
  •   1
Отговори
# 1 545
Еее как папагал. Обикновено си обрана цветово. РозАвите и лила маратонки не се броят. Защото са чудни.

# 1 546
Еее как папагал. Обикновено си обрана цветово. РозАвите и лила маратонки не се броят. Защото са чудни.
И отровно сините забрави - същите!!! 🤣
Сега увеличих ботите на Папурче, за да видя точно по какво се различават...🤣

# 1 547
Сещам се за една случка с точков чорапогащник.
Годината беше 1989, в 9 клас съм, с ужасни униформи и ученически престилки трябваше да ходим. Реших да разнообразя с черен точков чорапогащник. Една от зам.-директорките ме изкара пред строя, за назидание. Пък аз отличничка /казано на жаргон читанка/.
Голямо унижение и отвратителна жена.

# 1 548
М, мен редовно ме връщаха на вратата..върху синята престилка все прасвах по някой пуловер...я светлосин, я електриково зелен! 😀 Но чорапогащи с фигури от тогава не са ми любими 🤣

# 1 549
  • Берлин
И като капак - в кутиите има по 3 вида сатенени връзки за смяна, естествено са еднакви и те. 🤭

# 1 550
Simple SmileSimple Smile
Папурче, не можеш ли да върнеш двата чифта. За какво са ти три еднакви?

# 1 551

Точките са класика, не са запазена марка на Шанел.
Гучито е ужасно.
Отново! Естествено, Ал ние имаме различни вкусове.
За мен е ужасно дреха цялата в лога на каквато ще марка да е. Дали е Гучи, Мучи, Шанел, Манел, Лада, Леда, т.н. -  все е липса на стил 🙂

Папурче, знам какво е да висиш, от нерви не можеш да се съсредоточиш в нищо и само превърташ новини, онлайн магазини, ФБ....
Нали си добре 🙂
Ще ги подариш/върнеш 🙂

Утре идва Баба Марта ❤️🤍

# 1 552
  • Берлин
Върнах ги още днес, Света, и Ал, ама много трудно си избрах кой чифт да е моят точно. Перфектна изработка, естествена кожа и много удобни. Мм настояваше да ги оставя, нали много трудно харесвам обувки, да имам резерва. Но всичко много бързо ми омръзва. В живота си съм се запасявала само с лакове. Друго не знам бих ли могла да държа по кутиите. Лоша консуматорска душа съм. А как изхвърлям....купища

# 1 553
Можеше два да оставиш, в различния цвят! Wink
Друго си е да има резерва! 🤣

# 1 554
За мен каретата на Зари моля Simple Smile . Засега имам подобен панталон.

# 1 555
Цитат
За мен е ужасно дреха цялата в лога на каквато ще марка да е. Дали е Гучи, Мучи, Шанел, Манел, Лада, Леда, т.н. -  все е липса на стил 🙂
Нали бяха точки.

Добре, щом ще си казваме какво е ужасно - за мен е ужасно плътен чорапогащник със стилето - пълна несъвместимост и липса на вкус.

# 1 556
  • София
Папурче, кои си остави?

# 1 557
  • Берлин
Тези в средата оставих. Не знам защо, но реших, че имат някакъв готин блясък. Но е странно усещането де - все едно да избирам място в празен ресторант.

# 1 558
Папурче, сега разгледах обувките с увеличение. Наистина имат маалки разлики и съвсем честно и без шега най хубавите си избрала. Hands Plus1
Честити, много ми харесаха!

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 00:40 от Sweta

# 1 559
  • Берлин

Мартениците вписват ли се в стила ви? Носите ли? Защо?

Аз обичах празника, докато живеех в България. Тук не се усещат празниците по същия начин. Нося мънистена гривничка от мама, а тази тати ми прати по пощата

Общи условия

Активация на акаунт