Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Февруари '25

• 131 357
  • 1 592
  •   1
Отговори
# 1 560
Честита баба Марта! Бъдете здрави и засмени!
Да, нося мартеница. Всъщност от както разбрах, че съм бременна преди 17 години и сложих мартеница на идващата баба Марта, така и не съм я свалила. Т.е. подновявам всяка година. Как бих го нарекла- навик, суеверие, сигурност....не мога да преценя.

# 1 561
Честита Баба Марта.  Здрави и усмихнати бъдете.
Папурче, радвам се за теб.  Честити боти. Наистина показваш устойчивост в избора.
Обичам мартеници, обичам деня. Много ми е цветно, весело красиво.
Моято цикламена рокля пристигна, но ми е дълга, по-скоро аз съм ниска.
Харесвам фигурални чорапогащи.

# 1 562
Честита Баба Марта!

Честит ни нов месец!

# 1 563
Честита Баба Марта!
Аз нося мартеници, тази година май си самоподарих:) но не харесвам изкривяването и залитането в посока всякакви декорации и измишльотини. Мартеницата е памучна или вълнена за мен. Максимум с мънисто.или нещо ръчно поне, но стилно.
Да , права е Папурче, в чужбина тези празници не се усещат по същия начин.
Понеже днес пътувам, вчера подарих на съседските деца и на една приятелка, с уговорката са ги сложат днес Simple Smile
И легендата им разказах.
Интересно е как в столетията легендите и традициите са се вписали в живота и вплели в религиите. Къде ти християнство, къде ти Баба Марта Simple Smile
Синът ми носеше мартеница като Мноого малък. В един момент каза НЕ и няма сила, която да го накара да сложи.

# 1 564
Честита баба Марта! Да сте живи и здрави!
Пролетта е ново начало!
Нека поставим такова и в темата и отново да си стане уютно място, в което различни хора с различни вкусове споделят мисли!

Grinning Обичам Баба Марта и още как, за мен днес е специален ден, моето момиче пораства!

# 1 565
Честита баба Марта момичета! Здрави бъдете и да е слънчево в душите ни! 🥰
При нас ужасно време, мрак и сивота...
Папурче, интересно и аз харесах средните най много. Свежи боти, пролетни и закачливи, носят настроение! 😍
Зари, жив и здрав да е!
Права си, няма защо толкова да задълбаваме...все пак няма да ходим на модно ревю в Париж! Simple Smile
Зари, без цайсите прочетох момче. Още веднъж жива и здрава да е дъщеричката ти!🌸

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 08:18 от mimi.7299

# 1 566
Честита Баба Марта, дами!
Пожелавам ви здраве, спокойствие и добро настроение!
Креми, много да е щастливо твоето момиче, късмет и пожелавам!
Чета ви, но не се включвам, споделям на Зари мислите за темата. Много ми се иска тонът да се промени и да стане отново уютно място за почивка и приятна раздумка.
Една прелест в два цвята ви поднасям за празника, ще потърся и  с кой парфюм с роза да се напръскам днес Simple Smile

# 1 567
Да е живо и здраво момичето ти, Зари!
Моят пораснал рибок е на 6ти.

# 1 568
Здрави да сте момичета! Ние носим мартенички и на колегите раздавам - радват се. Обикновено избирам най-простичките.

Скрит текст:
Ноктите ми вече са късички, но мартеничката всяка година е подобна и само една.

# 1 569
  • тук-там
Да сте весели и засмени, хубави девойки! ЧБМ!
Ал, и от мен един ретро ски пуловер:

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 16:38 от mtz

# 1 570
Честита Баба Марта!

Обичам го този празник и съм като мартеница днес изцяло Simple Smile.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 15:08 от pep_si

# 1 571
  • София
3/4 ръкав ще е по-добре, а още по-добре друга рокля за Ани, права е Мими.

И като си говорим за поло, един ски пуловер с ретро плетка

Нищо ретро не виждам! Влюбих се в тоз пуловер! Чудно съчетаване на цветове! Красота! Heart Eyes

Папурче, радвам се много за хубавите новини! Зло да те забрави! Flowers Four Leaf Clover Hug

Честита Баба Марта, момичета! Бъдете здрави! Румени и засмени! Heart Eyes

# 1 572
Пепсииии, много, много си сладка! 😍
МТЗ и ти сияеш, харесвам ти пуловера! 🤩 И тоз на Ал харесах адски! 😍
Магни, убийствени нокти и цвят.
Мартенички и аз нося по една. С изключение на първия ден, от работа се връщам и на двете ръце, почти до лактите! 😊

# 1 573
  • В полите на Пирин планина
Честита Баба Марта ❤🤍❤🤍

Бъдете живи и здрави, весели и засмени.

Много красиви скиорки и пуловери видях.
На Папурче ботите са готини. И аз по едно време си бях хресала такива шаренки на една БГ марка, но така и не стигнах до тях.

Пепсиии, много си свежа.
И аз го обичам този празник. ❤🤍

# 1 574
  • Бургас/Пз
Честита Баба Марта!

Да е много усмихнато в душите и сърцата ми и по -малко да се разлютявате 🥰

Пепси, страхотна си. Пуловерите на Ал и МТЗ  много ми харесаха. Маникюрът на Магни ми прикова вниманието. Папурче , едни обувки са достатъчни. Страхотен акцент са, но все пак.
Благодаря ви, момичета за мненията за роклята. ММ каза: цитирам то дословно : Айде без убиващи страстта рокли, ако може 🤣🤣🤣

Отивам да си поръчам чорапи на точки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт