Наблюдавах известно време и вече съм сигурна, че е лека форма на птоза. Преди няколко месеца обаче бях съкратена от работа в комбинация и с други проблеми общо взето беше много тежък период. Та въпросите ми са дали е възможно с влошеното ми емоционално състояние да съм го предизвикала и какви са ориентировъчните цени за лечение на такъв проблем тъй като сега те първа ще започвам работа и нямам кой знае какви възможности точно в момента. Моля и за препоръка на добри специалисти тъй като за сега съм се записала само при личната за направление.
Също така ако някой е вещ в тази сфера би ми било интересно и за първопричината на едно такова състояние което се появява изведнъж при здрав човек.
Също така колкото и наивно да звучи ако някой има идея която е свързана с алтернативна медицина, аюрведа и тн ще се радвам да ми сподели наистина, тъй като принципно вярвам много в тях, а и както сами разбирате съм много притеснена и объркана.
Благодаря Ви предварително за всеки един коментар или съобщение по темата прекрасни дами .