ЗОНАТА и ние - тема 17

• 22 612
  • 530
  •   1
Отговори
# 300
Дано в книгите е добре обяснено, защото първо схващам бавно, второ аз съм наплашена и под стрес в момента от резултатите на изследванията ми.

# 301
  • Пловдив
Ако имаш желание и време ще схванеш. Аз все не успявам...или до някъде...

# 302
Трудно е само в началото. Водете се от таблицата в сайта https://www.vzonata.com/Tablica.htm
Но няма как да се мине без четене. Трябва промяна в основни хранителни навици и принципи, и кантарче за измерване на храната. Трябва планиране на покупките, но ако сте като мен е от лесто по-лесно. Но аз манджи не готвя за себе си.
На 11 блока съм. Добре са ми.

# 303
А лесно ли се излиза от Зоната с лека стъпка встрани? Например бонбон, който не може да откажеш?
Не съм чела какво е казал Бари относно колко лесно се излиза и колко лесно се влиза после ?

# 304
Казал го е, лесно се излиза и влиза, като да паднеш от колело и отново да се качиш, продължаваш със следващо зоново хранене.

# 305
В този сайт много добре е обяснена Зоната. Съветвам те да изчетеш всичко от тук.
https://www.vzonata.com/

# 306
И аз препоръчвам сайта взоната, всичко е обяснено  достъпно ,пълно с рецепти и напърно безплатно. С книгите си Катина изкарва  просто лесни пари, тълкува зоната доста свободно и няма никаква точност при нея. Често съм виждала  за мерило например сирене една длан и т.н. което не е никак точно и от длан до длан балкан разлика.
За начинеищи  по-скоро може да ги обърка Катина по мое мнение, Интернет е залят с информация и рецепти по зоната,готови и сметнати. Отделно в  групите във фейсбук има момичета които обясняват многократно кой каквото не му е ясно за да разбереш и да можеш да си смяташ сам.

# 307
2-3-4 часа общо за седмицата тренирам,не съм се изразила правилно.Нищо силово,леко кардио и упражнения,понякога включвам въже,гири и ластици.За стягане и тонус най вече.Бягането не е моето нещо,иначе е най-доброто решение за тренировка.
Казвала съм и преди всякакви предизвикателства и зона за пари не са моето нещо.Катина е доста далеко от зоната,гравитира само около нея.
Официалният сайт,групата във фейса,една две седмици подготовка само,започнете само с едно хранене дневно,толкова рязка смяна от режим в режим не е и полезна за организма.И най важното търпение,в зоната не се гонят резултати,но за сметка на това се сваля трайно и без последствия.
Аз съм излизала десетина пъти от зоната за година и половина,вкусът не е същия,нито се "наслаждавам" на храна,която съм харесвала преди.За мен зоната е моят режим на хранене.

# 308
И аз наскоро установих, че вкусът ми се е променил. Отидохме на рожден ден и бях решила да си хапна парченце торта, но някак не успях да й се насладя . Стана ми прекалено сладко и не ми донесе такова удоволствие каквото очаквах , от няколко месеца не съм опитвала "нормален десерт" и наистина очаквах да ми е страшно вкусна защото преди обожавах шоколадови торти Grinning

# 309
Да попитам - Стевията и Еритритола как прилагате? По колко грама слагате, изчислявате ли...

# 310
А тук има доста кратки видеа от доктор Сиърс свързани със Зоната и не само.

# 311
Да попитам - Стевията и Еритритола как прилагате? По колко грама слагате, изчислявате ли...
И двете не ги броим,слагат се на вкус

# 312
  • Пловдив
Някой да каже дали като се правят тарталетки от черв.леща течността става рядка?
Нещо май не ми се получиха...

# 313
Аз я изкисвам предварително за час два в студена вода,после изцеждам в гевгир и тогава пасирам,при нужда добавям хуск.Но имай в предвид че дори и леко течна да е сместта пак ще изври водата,проверявай с клечка да е суха.Просто ще трябва малко повече печене ако е по течна.
Аз днеска съм на крем супа от червена леща,няма такава вкусотия.

# 314
Мисти, ако това, които си качила, е цялата рецепта, аз не виждам кое й е балансираното.

Общи условия

Активация на акаунт