Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 44 930
  • 740
  •   2
Отговори
# 135
  • Sofia
Да, като повечето им - 4-5 часа.

# 136
Barenia  колко близо до оригинала е

Не бих могла да кажа, тъй като не съм душкала оригинала за съжаление.

# 137
Забърсах едно Lovely от Лидл, и само си пръснах на китките Rebile и glamour.. и сега ме сърбят ръцете да се върна и да си ги взема 🤣. Тези от вас, които ги имат може ли да кажете, трайни ли са? Rebile-то е направо омайващ, много ми е нежен 😍
За lovely само от изброените мога да кажа, че е траен при мен, вероятно добре ми се отразява, защото са ме питали с какъв парфюм съм. Другите не съм ги ползвала.🙂

# 138
  • Deutschland
Момичета, момчета, забърсах една Баракуда от Лидл 😂

# 139
Момичета, момчета, забърсах една Баракуда от Лидл 😂

Тук на бг пазара това сигурно никога няма да дойде. 😂🤣

# 140
Barenia  колко близо до оригинала е
И мен много ме интересува,но въпреки отговора,ще поръчам,защото вече второ оригиналче 30 мл заминава:).При мен супер излъчващи са уд,роза,кожа,пачули…от типа на Монтал и арабските,нямат измирисване,вече не ми допада този шлейф,търся по-прибрани аромати,женствени,шипрови даже,и по този повод не се разбрах с Artist и замина в групата за продажба във фб след едно пръсване.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 20:04 от Calabria

# 141
Айде като вземеш,сподели.... Защото оригинала е много особен и ако не са докарали "оная" нотка,аз няма да го харесам.....

# 142
Barenia  колко близо до оригинала е
И мен много ме интересува,но въпреки отговора,ще поръчам,защото вече второ оригиналче 30 мл заминава:).При мен супер излъчващи са уд,роза,кожа,пачули…от типа на Монтал и арабските,нямат измирисване,вече не ми допада този шлейф,търся по-прибрани аромати,женствени,шипрови даже,и по този повод не се разбрах с Artist и замина в групата за продажба във фб след едно пръсване.
Моля за линк към групата за продажба!

# 143
Да,да..аз заради тази нотка ще го поръчам за проба,то май и както нотката с Шанелите ще имаме да търсим,но пък нека да пробвам,moon не съм купувала,може и да са се доближили.Като нямат магазини в големите градове,такива сайтове не е зле да предоставят мини виалчета като Гиза,че те уж не са скъпи,ама накрая като стрелям на сляпо и не ми допаднат- тук 20,там 30 и се чудя какво да ги правя и дадени пари на вятъра.

# 144
  • София
Заг само два Монтел ли имат? Intense cafe и Chocolate Greedy?
Възможно ли е в магазина да има още наливни, които ги няма на сайта капсуловани?

# 145
  • Deutschland
Преди два месеца гледах списъци, нямаше други монталски. Исках да видя имат ли вариант на Arabian tonka, но уви.

Взехме Chocolate greedy. Мъжът ми го е скрил от мен, защото ме познава 😍, а и защото са му казали, че ще го спират. Току виж ще се наложи да купува оригинал.

https://zagzodiak.com/parfyumi/uniseks-parfyumi/parfyumna-voda-zag-zodiak-263-ch

# 146
Здравейте,

Сега намирам темата и имам нужда от съвет.

Някой пробвал ли е парфюмите By Igor?

Видях че има аналози на парфюми от ексклузивната колекция на Диор- Gris, Bois d’argent.Дали аналозите са сполучливи? Изпращам и линк към сайта.

https://www.francestore.co/product-page/four-seasons

https://www.francestore.co/product-page/bois-d-igor

# 147
Поръчала съм отливка точно на dior gris by Igor , но не познавам оригинала, така че няма да съм Ви полезна.
Също поръчах  aysha и клонинга на Soleil de Jeddah , който също не познавам.
Цената им не е ниска, би трябвало да са добре направени.
Когато не познавам оригинала за мен няма значение дали е 1:1
Важното е да ми харесва, да е траен и ако е скъп да е с качесвени съставки .
р.s. чакам и на шоби   Jo Malone scarlet poppy и тук не познавам оригинала.

# 148
Някой фен на Poeme (Lancome) , който да е впечатлен от интерпретация?

# 149
U 29 Martin lion ли имитира Lattafa Madavi?
Вчера си пуснах от него, но продавачките казаха, че още не им е казано кого имитира.
Приятен ми се стори, но сякаш не е много траен.

Общи условия

Активация на акаунт