Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 45 214
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Дали някой направи версия на Angel Fantasm?

# 256
Момичета, здравейте! Да имате инфо някой да репликира Rubinia Bvlgari ?

# 257
necha,можеш да отвориш музей на “1001 нощ” с тези скъпоценности от “пещерата на Аладин”,много са красиви👍🏻!Цена,качество,опаковка,количество,повечето са трайни с дни,въпреки че вече не купувам арабски,ми е приятно да ги следя.

# 258
..Силно впечатлена съм от Lattafa Emeer. ..
Lattafa Sehr го споменавам последен. Харесва ми доста, но се представя като слаб и нетраен аромат...
Отивам да  си поръчам  Lattafa Emeer Laughing
Lattafa Sehr при мен е от най-трайните Латафи,просто не влачи шлейф:) Днес съм точно с него,дрехите си ми миришат като напръскани преди малко:)

# 259
И аз поръчах Lattafa Emeer🤣🤣🤣🤣. Другият път най-приятелски ви съветвам да си мълчите кво сте си купили. Ако не аз,мъжа ми ще намаже. Той толкова парфюми в живота си не е сънувал откакто е с мен🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 260
  • Deutschland
И моят. Все ми вика " Откъде ме зариби, къщата е пълна".

# 261
Мили момичета, надявам се, че сте прочели и други мнения за този аромат, освен моето Smiley Все пак, ако на някоя от вас по някаква причина не й допадне парфюма, пишете ми да го взема. Този парфюм толкова ме е омагьосал, че където са 3, там са и 4, 5  броя Grinning
Calabria, така ми се иска да си ги наредя всичките тези красоти да ми радват очите, но официално уж имам 4-5 парфюма. Другите се прибрани на тъмно в шкафовете.
Както писах, вече съм към края на списъка с желания с арабски парфюми, но все се появява нещо ново. Чакам да се съберат повече отзиви за Lattafa Victoria, интересува ме как ще е като сила и проекция и докато чакам, се чудя дали да  си взема Lattafa Ajwaa. Изглежда, че ще ми допадне, като гледам съставките Heart Eyes
Същевременно набелязвам и аромати от Гиза, като приключа с арабските желания, да нападам и там Grinning
Като си помисля, до преди 2 месеца имах само 1 парфюм и си го харесвах, нямах желание за други. Какво и как се случи като влязох за пръв път в темата, така ме омагьосахте, че сега само за парфюми мисля. Очаквам скоро да започна и да ги сънувам  Heart Eyes

# 262
Като си помисля, до преди 2 месеца имах само 1 парфюм и си го харесвах, нямах желание за други. Какво и как се случи като влязох за пръв път в темата, така ме омагьосахте, че сега само за парфюми мисля. Очаквам скоро да започна и да ги сънувам  Heart Eyes
Същото положение е и при мен. От 15 години си знаех само Жадор и от време на време Адикт, а сега се чувствам като изследовател в пещерата на Аладин. 😄Искам да имам всякакви парфюми, да се радвам на богатството на различни аромати. И не мисля, че има нещо лошо в това. 😊

# 263
  • обл. Шумен
Аз като се "заселих" тук в началото, си поръчах около 30-40 мини мострички от Заг и само ходех и пишех на един лист кое на какво ми ухае, кой става и кой не. 🤭Така че, спокойно, не сте само вие 😝😝😝

# 264
Някой по-напред питаше за Yara Candy, за мен е плодов, весел, но и синтетичен, мирише точно на желирани бонбони. Може би идеално ще пасне на някоя тийнейджърка, като това го казвам с най-добри чувства. Знам каква истерия беше в чужбина, а и в нашенските групи по парфюма и честно казано не разбирам на какво се дължи, освен може би на добър маркетинг.
Имам отливка от Ameer и на мен ми дойде твърде мъжки, а бях сигурна, че е безопасен унисекс, тъй като доста нашумя в ютуб и се хвалеше предимно от дами.
Усеща ли се какао в Lattafa Art of Arabia III?

# 265
Ina-mina, няма какао в този парфюм. Имам  и двата аромата-Ameer и Emeer. И за мен Ameer е повече мъжки.

# 266
На мен на сладко от ягоди(или компот от ягоди) и мляко, с нежна ванилия ми мирише Yes I am на Кашарел.
Заг го имат. И е много сполучлив.
Много е приятен.
Ягода има и в Уиш на Чопард, в Noorah All Haremian, но там е едва доловима.
Аз точно за цикламената Латафа питах преди няколко страници. И,гледа много захарен и плодов. Задължително ще се тества.
Намерих сайт с мостри и ще си поръчам на някои арабски.
Може ли да споделиш кой е сайта с мострите?  Може и нс лично, ако е проблем да е в темата ☺️

# 267
  • Deutschland
Менерва, излезе ми някаква статия рано рано, че в Росман има “Le Bain” от JOOP. Класическа версия от 1988. Цената била около 23 €.

https://www.elle.de/beauty/trends/seelenwaermer-80er-parfum-23-e … ieder-erhaeltlich

# 268
  • Стара Загора
Пишете за Lattafa...Да се включа и аз...че съм очарована от Angham.
Много мой аромат....Явно съм фен и на лавандулата, и на джинджифила.
Страх ме е да започна да чета за тези, които коментирате, да не поискам и тях..че е трагично положението..кога ще изфъскваме тези количества Simple Smile

# 269
Някой по-напред питаше за Yara Candy, за мен е плодов, весел, но и синтетичен, мирише точно на желирани бонбони. Може би идеално ще пасне на някоя тийнейджърка, като това го казвам с най-добри чувства. Знам каква истерия беше в чужбина, а и в нашенските групи по парфюма и честно казано не разбирам на какво се дължи, освен може би на добър маркетинг.
Имам отливка от Ameer и на мен ми дойде твърде мъжки, а бях сигурна, че е безопасен унисекс, тъй като доста нашумя в ютуб и се хвалеше предимно от дами.
Усеща ли се какао в Lattafa Art of Arabia III?
Много ти благодаря за мнението!
Точно това ме интересуваше дали е синтетичен, дали не е нахално и главоболно сладък.
Иначе аз обичам такива тийн парфюми.
Все пак Фентъзи на Бритни ми е в топ пет любими парфюми.
Както съм казвала много пъти имам проблем с ванилия, бензин, карамел, изобщо с такива с много сладки гурмета.
Обичам захарен памук, обичам ванилия, плодове червени, но да  е лек и ненатрапчиво сладък ароматът.
И ванилията да е нежна, ненатрапчива.
Ще го тествам значи, няма да бързам.
Сега ще потърся сайтът с мострите момичета, че ми изскочи името и ще ви го пусна в темата.
Еклер също ми е много любопитен.
Но и той си е гурме, та ще пробвам преди да купя.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 11:04 от Caroline_Bingley

Общи условия

Активация на акаунт