Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 45 005
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Как почиствате пулверизаторите от миризмата на предходния парфюм? Шишетата ги кисна в белина и нямат следа от друг аромат, но не е подходящо това за пулверизаторите.

# 166
  • София
В магазина на Заг ги почистват със спирт.

# 167
# 168
# 169
Защо ги киснете в белина, по -добре с оцет.
Дори само със веро да ги измиете пак е ок и после със спирт ,стъклото се измива.

# 170
  • Пловдив
Защото за минута-две в белина се отмирисва на 100%, само във веро се усеща остатъчна миризма.

# 171
Тази белина не оставя ли остатъчна миризма по пластмасата? Абсурд да кисна шише в тая отрова, усещам я и капка да капне някъде 😄 Парфюмите се разтварят в спирт, логично е спирта да ги отмива както и правя.

# 172
И аз почиствам със спирт,а в много случаи и само с вода:)
Получих си Paris Corner Pendora Scents Solitude и за съжаление не покрива това,което очаквах. Напомня на Скандал,но е много по ягодово-малинов в началото.След първите 20-30 мин става един по-прибран,няма я онази опияняваща нотка от меда,която има в оригинала и като трайност е средна работа. Не съм доволна като заместител на Скандал.
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-paris-corner-pendora-scents-s … favorite_products
За сметка на това не спирам да се радвам на Lattafa Mayar-атомна бомба каквато исках:) Грейпфрут с личи:)Трайност на дрехите ми 2 дни:)
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Mayar-84309.html
И заради него си поръчах новата му сестра -череши с шоколад : Mayar Cherry Intense Lattafa .Не я познавам тази Латафа ,мислих я и Нотино я пуснаха на 41 лв,толкова ми трябваше да спра да мисля Nerd
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Mayar-Cherr … ntense-99872.html
Ще споделя като дойде Bowtie

# 173
  • Пловдив
Шишетата са ми стъклени. Хипохлоритът се изпарява, но и аз обичам миризмата на белина, аз си я ползвам и за банята, и за гранитогреса в стаите 🤣

# 174
Пробвах mayar cherry. Започна много сладко с ягода и череша, после бързо изчезнаха и остана какаото.

# 175
Търся мнение за Sauvage Elixir на Рефан хубав ли е, траен ли е? Или ако сте срещали на друга фирма добър аналог...
Моят Sauvage Elixir от Рефан е 10мл с 20 капки. Добро копие ли е на оригинала - ДА. Траен и излъчващ ли е - ДА. Харесвам ли го като аромат - НЕ особено. Оригиналът ми е още по-натоварващ сетивата.
Имам от LCW един Nature Infinity, обаче е разпродаден отдавна. Това е по-смекчена и лесно носима версия с подобаващо представяне само за 15лв 100мл.
Като наистина качествена алтернатива, от която имам няколко мострички е този:
https://shop.lillydrogerie.bg/gisada-ambassador-intense-m-zhka-p … oda-100-ml-543768
Преди 2-3 месеца някой онлай магазин го беше пуснал с намаление на около 70-80лв за 100мл. Повече от страхотно представяне.
Но както съм казвал, този ароматен профил ми мирише на дюнерджийница и тези 10мл от Рефан сигурно 10 години ще си ги фъскам, капка по капка.
Може ли малко помощ с идеи за дървесни аромати, мъжки, или унисекс с подчертан мъжки уклон. Референция mon blanc legent night, dupond golden wood, man in black.

# 176
  • Варна
Може ли малко помощ с идеи за дървесни аромати, мъжки, или унисекс с подчертан мъжки уклон. Референция mon blanc legent night, dupond golden wood, man in black.
[/quote]
Може, що да не може:
D&G the One от ЗАГ - този ще ми е ароматът за предстоящия празник на влюбените.
V&R spicebomb extreme от Martin Lion
Dior Homme 2020 от Рефан
TF Ombre Leather....... от където Ви падне. Моят е Just Jack Ombre Suede.
YSL la nuit de L'homme от Degaje
TF Oud Wood - моят е от Мартинез, но изчерпан. На Камея е добра версията.
Всички са любими на Любимата, когато ги нося. Умерено сладникави и определено подчертано мъжки.

# 177
  • София
Здравейте, нова съм в темата😊
Идвам да похваля имитацията на Giza на Delina на Parfume de Marly. Доста добра трайност,буквално го усещах на мен два дена,а якето ми още мирише, а се пръсках миналия четвъртък 😁 Бонус е че получих комплименти за аромата.

# 178
Може, що да не може:
D&G the One от ЗАГ - този ще ми е ароматът за предстоящия празник на влюбените.
V&R spicebomb extreme от Martin Lion
Dior Homme 2020 от Рефан
TF Ombre Leather....... от където Ви падне. Моят е Just Jack Ombre Suede.
YSL la nuit de L'homme от Degaje
TF Oud Wood - моят е от Мартинез, но изчерпан. На Камея е добра версията.
Всички са любими на Любимата, когато ги нося. Умерено сладникави и определено подчертано мъжки.
[/quote]
Много благодаря Simple Smile)) Ох, даже нови за мен аналогови парфюми в списъка открих... лошо е за манията 🤣😂. Визирам Degaje, тези не ги знаех.

# 179
  • Пловдив
А Делина на Гиза кой номер е ?

Общи условия

Активация на акаунт