Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 45 013
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Не е много полезно инфо, но все пак го споделям:
вчера, в търсене на рефанска Поема, тръгнах да пускам поръчка от https://www.refansofia.com/ , защото има опция да поръчам желано количество плюс капки (а в сайта https://refanshop.bg са във варианти 100мл или 55мл., но пък успешно съм поръчвала досега)
С първия сайт имам вече един неуспешен опит да поръчам - пуснах поръчка за 3 парфюма и с мен се свърза много мил господин,  който ми каза, че ги няма наливни, дори не знае дали въобще може да ги зареди, а ако може - ще е вариант 250мл. , който аз трябва да поръчам и вероятно да се дава до края на дните си. Надявах се сега да не се случи това, но се случи - същото обяснение - 'нямаме наличност" , обаче ми каза и че в началото на годината от Рефан са му пратили списък с почти 70 аромата (?), които ще бъдат спряни и няма да се предлагат вече. Малко нереалистично ми се стори. Сега се чудя дали да поръчам 100мл. от офиц.сайт (втория, който пуснах по-горе), ще ми е интересно дали ще го има наличен. Трябва ми обаче още един аромат, за да хвана безплатна доставка. Нещо интересно Рефанско, за предстоящия сезон има ли?

# 181
  • Deutschland
Мен живо ме интересува кои ще спират. 70 броя?
Иначе аз купувам само от физически магазини Рефан, Заг и сие. Във ФБ има страница Рефан Люлин или нещо подобно, отговарят винаги. Може да питаш там също за информация.

# 182
250 мл си е сериозно количество😁
Много харесвам мъжкия рефански Ейнджъл. Eden също им е страхотен

# 183
Не само си е сериозно количество, ами той ми вика - е, ще го изпръскате, за нула време Laughing
Фрау - съжалявам че не се пробвах да му поискам някак да ми прати списъка...а може и да е спекулирал, не знам...

# 184
  • София
А Делина на Гиза кой номер е ?
   Парфюм D318 Делина

# 185
  • Пловдив
Благодаря.

# 186
  • София
Здравейте,исках да ви попитам дали някъде мога да открия имитация на Kilian —Moonlight in heaven. Видях го в каталога на Giza, но в сайта не фигурира.

# 187
Заг го имат - 395KI.

# 188
  • Пловдив
Коя е групата за продажби и размени сега? Може ли някой да ме добави? Предварително благодаря!

# 189
да и аз искам в групата Simple Smile

# 190
Тази група във фейсбук ли е?
Имам един Serge Lutens който е нов и ненавиждам, искам да се отърва, дразни ме дори като го гледам Confounded

П.П Успях да поръчам Poeme от refanshop, пратен ми е още днес, утре ще си го взема и много се вълнувам, само се моля да е това, което помня, а именно - превъзходен и неразличим от оригинала...

# 191
  • Deutschland
Ще чакам отзиви за Poeme. Благодаря.

# 192
Има ли добра имитация на Jean Paul Gaultier Divine? Търсих при Дивайн но го нямат, много странно 🙄

# 193
Аз също го търсих в Divain, но излиза парфюмът на Орифлейм... невероятно е да го няма. В предишни теми тук четох, че рефанската версия е добра.

Фрау, още като го взема и подуша, ще знам. И ще пиша Heart

# 194
  • Deutschland
Момичета живеещи в Германия, това е сайта, от който може да поръчваме Рефан. Не знам дали имат всичко в наличност, още не съм прегледала.

https://www.naturkosmetik-refan.de/

Общи условия

Активация на акаунт