Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 45 003
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
L’amore de Paris Refan някой с мнение,останал ми е блотер в чантата,уникален остатъчен аромат,много изискано пачули,розата грам не се усеща/нещо не ми понася тази нотка/,някой да сподели още за него?
И кой номер беше този Jadore l’ore Refan който хвалите или не беше от Рефан,а Дивайн,пропуснала съм да си запиша…..питам за една приятелка😂😂.

# 196
Има ли добра имитация на Jean Paul Gaultier Divine? Търсих при Дивайн но го нямат, много странно 🙄

При Гиза го има, но не съм го пробвала -D327.
https://giza-perfumes.eu/ambrov/563-parfyum-d327-diva.html

# 197
и san siro то имат, даже веднъж получих комплимент от една жена, че ми е много хубав парфюма.
Мисля , че е много сходен с този на рефан
И двата ми харесват.

# 198
  • Sofia
Bonbonche, успя ли да направиш тест с Парайба? Много ми е интересно този на The Moon, дали е близък с оригинала. С нетърпение чакам да споделиш Simple Smile

# 199
Фрау - поемата рефанска е все така прелестна и автентична, но днес съм със силно главоболие и не искам да се пръскам, за да тествам останалите параметри, само фъснах във въздуха Heart

# 200
  • София
Bonbonche, успя ли да направиш тест с Парайба? Много ми е интересно този на The Moon, дали е близък с оригинала. С нетърпение чакам да споделиш Simple Smile
Аз също се интересувам. Никога не съм душила оригинала, но си взех този на The moon и направо съм влюбена 😍 Това за мен е олицетворението на летения аромат.
А пък ако някой има оригинала и иска да се раздели с него, с удоволствие бих го купила 😁

# 201
Здравейте, някои да знае добри реплики на Orto Parisi Megamara или някакъв друг aquatic/marine/salty парфюм? И също така, реплика на Balck Orchid Tom Ford за жени?

# 202
  • Sofia
Aqua di Sale Profumum Roma от Дивайн. На Orto Parisi не съм търсила аналог

# 203
Поръчала съм отливка точно на dior gris by Igor , но не познавам оригинала, така че няма да съм Ви полезна.
Също поръчах  aysha и клонинга на Soleil de Jeddah , който също не познавам.
Цената им не е ниска, би трябвало да са добре направени.
Когато не познавам оригинала за мен няма значение дали е 1:1
Важното е да ми харесва, да е траен и ако е скъп да е с качесвени съставки .
р.s. чакам и на шоби   Jo Malone scarlet poppy и тук не познавам оригинала.

Вчера си взех пратката и съм доста доволен от Four Seasons откъм трайност.
Ароматът е доста близък до Gris.
Бихте ли ми предложили някой друг мъжки или унисекс парфюм от същия бранд?
Гледах Djeddah и Aisha, но лимонът и лайката със сигурност не са за мен.

# 204
Съботна клюка от мен пак:
Бях днес в едно ново Лили, Voux Elegante беше зелен Grinning
Попитах едно от момичетата там, защо така, тя ми каза, че сега новата партида е зелена, предишният тестер си е бил кехлибарен.

# 205
Казах ви,че не е "узрял"🤣

# 206
Здравейте, някои да знае добри реплики на Orto Parisi Megamara или някакъв друг aquatic/marine/salty парфюм? И също така, реплика на Balck Orchid Tom Ford за жени?
Версията на Заг на Мегамаре е адски хубава и трайна, доста хора около мен зарибих с него, и мъже и жени. За мен си е мъжки аромат, но ароматът е уникален.

# 207
Пробвах лидълските нещица и ми хареса само техния вариант на Chloe (след първите две минути, когато ми е леко спиртно). Другите ми се видяха с някаква добавка, която не ми допадна. Явно ми се носят рози.
Дали има някоя по-трайна версия, някой да е пробвал тази на D&P?
В другите новини, си взех My way от  D&P и много ми харесва, въпреки че версията на Заг ми се струва по-мека и скоро ще отскоча за едно 15тина милилитра. Сега заради това ще трябва да си измисля някое вечерно излизане, за да го разходя.

Някой спомена варианта на J'adore l'Or 2023 на Дивайн (в сайта май се води екстракт). Жесток е, но трябва да се внимава, защото май една колежка се премести далече от мен на една кръгла маса заради него. Изглежда леко и свежо за любителите на такива цветя, но на дрехи стои много дълго и сериозно излъчва, а пък носът свиква бързо и спира да се усеща.

# 208
Пробвах лидълските нещица и ми хареса само техния вариант на Chloe (след първите две минути, когато ми е леко спиртно). Другите ми се видяха с някаква добавка, която не ми допадна. Явно ми се носят рози.
Дали има някоя по-трайна версия, някой да е пробвал тази на D&P?
Харесват ми имитациите на Заг Зодиак и Сан Сиро (обаче е купуван отдавна от Турция, не знам дали има разлики с тукашните), на Рефан не ми допадна, миналото лято го пробвах.

# 209
Аз също се интересувам. Никога не съм душила оригинала, но си взех този на The moon и направо съм влюбена 😍 Това за мен е олицетворението на летения аромат.
А пък ако някой има оригинала и иска да се раздели с него, с удоволствие бих го купила 😁

Направих няколко паралелни теста на Парайба:

На едната ръка пръскам оригинал, на другата The moon.

Оригинал: Усещам аромата като свеж, екзотичен, тропически летен коктейл. Мисля, че цветът на оригиналната бутика напълно му подхожда. Представям си, че го нося в топъл летен ден със светло синя рокля и бели еспадрили, а в косата ми нахлува морски бриз, завихряйки сочния свеж аромат на Парайба  Пиейки пина колада с  много лед, съзерцавам красивия морски бряг и се любувам на играещите чайки наоколо.
Трайността на моята кожа въобще я няма ....изчезва за има-няма 2 часа.
The moon:
Тук в началото при впръскване ме лъхва доста спирт. Свежестта е налична, но аромата е по-груб и недодялан, ако мога така да се изразя. В драй дауна сходствата са повече и аромата става по-нежен, както е при оригиналната версия. Трайността е при The moon доста по-голяма...около 4 часа може би...
Накратко: Имайки предвид колко много ми харесва оригинала, The moon са се справили добре и си заслужава да се закупи Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт