Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 45 064
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Вероятно по същия начин стоят нещата и с Барения на The Moon🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 211
  • Deutschland
Лидл имитацията на Бакара е ужасен ужас. Чиста водица, която трае 2 минути. Не си заслужава петте евро, даже пет цента не струва.

# 212
Вероятно по същия начин стоят нещата и с Барения на The Moon🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Може и така да е, но аз не съм тествала оригиналната Барения. Ако имам възможност да я подуша ще кажа как е Hug

# 213
  • София
Ще чакам отзиви за Poeme. Благодаря.

По спомени поемата на Заг се доближава повече до оригинала. Уловена е сладостта от туберозата.

# 214
Здравейте, някои да знае добри реплики на Orto Parisi Megamara или някакъв друг aquatic/marine/salty парфюм? И също така, реплика на Balck Orchid Tom Ford за жени?
Рефан имат Black Orchid, не е лош, траен е, но според мен е далеч от оригинала.

# 215
Коя е групата за продажби и размени сега? Може ли някой да ме добави? Предварително благодаря!
Аз фейсбук профил нямам. Моето предложение е всички, които искаме да продължим да разменяме помежду си имитационна и всякаква друга парфюмерия, да си направим профили в ето това малко сайтче: https://lot.bg/ и да комуникираме през неговата платформа. Нарочно не предлагам другите, известни, по - големи сайтове, защото там повечето хора отказват размяна и ще е по - трудно да се отсеят желаещите размяна. Можем да се регистрираме предполагам, с имената на профилите си от тук, за да е по - лесно разпознаваемо за нас. Ако сайта изисква непременно поставяне на цена - ок, така тъкмо ще е още по - лесна размяната, защото ще сме ориентирани какво очаква отсрещната страна.
Това е просто предложение - един от възможните варианти за нас да можем да разменяме.
Има и други подобни МАЛКИ сайтове.

# 216
DP Турция 340 лири 50мл, 510лири 100 мл
Отнесох два Кензо Амур. Най-страхотната имитация, която съм срещала. И една стотица Terre d'hermes ( разкошен е)
В каталога освен Beyond paradise на Еste Lauder и Coco на Шанел друго, което тук го няма не видях.
Мернах Ейфел 2.50 мл 340 лири

# 217
Има ли добра имитация на Jean Paul Gaultier Divine? Търсих при Дивайн но го нямат, много странно 🙄
Имат го Дивайн-825.
Като пуснеш търсачката излиза снимка на орифлеймския парфюм,но в действителност е на Готие,и описанието отговаря на него.Явно грешна снимка са качили Дивайн.
Ако не си разнасяла оригинала те съветвам да го направиш.На блотер и кожа се развива съвсем различно.
Аз,като една голяма бяла птица го пробвах на блотер и си купих директно оригинала,че и 100мл.Като се напръсках в къщи вече не ми харесваше толкова Animal See No Evil ще го пробвам пак на пролет

# 218
Много благодаря, не допусках, че може да са сгрешили изображението 😀 Познавам Divine и мисля да го купя в оригинал но преди това ми се иска да го понося за да не стане като с Devotion, влюбих се в аромата, моментално го купих и след седмица вече не го понасях, а и досега ми се повдига само като го помириша 😌

# 219
Аз имам подобен опит с Elie Saab Le parfum. Не бях помирисвала нито оригинала, нито който и да е негов аналог, но исках да го имам. Не знаех на кое точно да заложа и затова си взех и оригинала, и аналог от Парфен. Първо получих този от Парфен, не ми хареса особено, много тежък, сапунен, задушаващ. Когато получих и оригинала, бях очарована, хареса ми много. Реших да ги редувам, според случая. Но в един момент усетих, че аналоговия започва да ми повлиява ужасно негативно към оригинала, започнах и него да го усещам тежък и неприятен. Затова спрях Парфенския като най-вероятно ще си остане неизползван. Дадох си почивка и от оригинала и след две седмици пак го пробвах. Започвам отново да го харесвам, но определено съм решила да внимавам с аналозите.

# 220
Здравейте, някои да знае добри реплики на Orto Parisi Megamara или някакъв друг aquatic/marine/salty парфюм? И също така, реплика на Balck Orchid Tom Ford за жени?

Аз имам Megamare - Orto Parisi в имитация на D&P. Не мога да се изкажа доколко е близък с оригинала, тъй като не съм го душкала. Имитацията мога да я опиша така: свеж, дълбок и плътен тъмно синьо-зелен оттенък, все едно си потопен в дълбините на океан… За хладен, дързък, уверен млад мъж. Никак не ми е дамски, въпреки, че се води унисекс. В драй дауна се усеща чист мукс и амброксан. Много траен аромат. Влачи голям шлейф, режим звяр.  Взех си го за мен, но го отстъпих на тинейджъра вкъщи. Blush

# 221
Скрит текст:
Коя е групата за продажби и размени сега? Може ли някой да ме добави? Предварително благодаря!
Аз фейсбук профил нямам. Моето предложение е всички, които искаме да продължим да разменяме помежду си имитационна и всякаква друга парфюмерия, да си направим профили в ето това малко сайтче: https://lot.bg/ и да комуникираме през неговата платформа. Нарочно не предлагам другите, известни, по - големи сайтове, защото там повечето хора отказват размяна и ще е по - трудно да се отсеят желаещите размяна. Можем да се регистрираме предполагам, с имената на профилите си от тук, за да е по - лесно разпознаваемо за нас. Ако сайта изисква непременно поставяне на цена - ок, така тъкмо ще е още по - лесна размяната, защото ще сме ориентирани какво очаква отсрещната страна.
Това е просто предложение - един от възможните варианти за нас да можем да разменяме.
Има и други подобни МАЛКИ сайтове.
Ето как си го представям: https://lot.bg/items/nalivni_parfyumi_ot_moyata_kolektsiya_271714
Без да се натрапваме в тази тук тема, просто може линкът към обявите ни на всеки от нас да стои в "подписа" му тук. Влиза се в "настройки" и се пейства линка.

# 222
Щерката ми подари на Аристеа Kiss me in Dibai, мирише ми много познато, а не мога да се сетя на какво. Някой има ли идея на какво е имитация? 😊

# 223
Този lot.bg сайт е тотално измислен, аз като човек, който се занимавам с киберсигурност, дори не искам да си помислям да си споделям данните с подобен сайт.
Във фейсбук има група за размяна на имитационна парфюмерия и съм сигурна, че масата хора, дори да нямат акаунт там, лесно бързо и сигурно ще могат да си направят.
Съвет към всички тук, внимавайте къде се регистрирате, за да не се окаже, че някой ви е откраднал данните Simple Smile.
Относно La parfume на Ели Сааб, аз имам на Заг версията и спрямо тази на D&P за мен е по-мека. Някакси турските фирми често правят по-остри и тежки някои имитации.
Някой знае ли добър аналог на L'interdit? Навсякъде имитациите са на rouge версията, а не на основния, а тя лично за мен е задушлива.

# 224
Скрит текст:
Този lot.bg сайт е тотално измислен, аз като човек, който се занимавам с киберсигурност, дори не искам да си помислям да си споделям данните с подобен сайт.
Във фейсбук има група за размяна на имитационна парфюмерия и съм сигурна, че масата хора, дори да нямат акаунт там, лесно бързо и сигурно ще могат да си направят.
Съвет към всички тук, внимавайте къде се регистрирате, за да не се окаже, че някой ви е откраднал данните Simple Smile.
Ха-ха-ха....Разсмя ме истински SmileSmileSmile Кое точно ще ми "откраднат" ?! Имейлът, който съм регистрирала специално за сайта ли ? Банковата ми сметка ли ?! ЕГН-то ли ?! НИЩО от това не съм споделила там. Това е също толкова "измислен" сайт като и Базар БГ и ОЛХ...Никаква разлика няма. В него просто показвам какво продавам /разменям/. Нищо повече. Контактът за размените става ТУК - на лични Smirk
П.П. и не е въпросът дали мога или не мога да си регистрирам профил във фейсбук. Въпросът е, че не желая да го правя. Както и много други хора, впрочем.

Общи условия

Активация на акаунт