Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 41 655
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Къде във Варна се намира магазина?

# 466
На гарата не е ли?🤔

# 467
  • Варна
Къде във Варна се намира магазина?
Магазинът е в сградата на Елитис под Делта Планет Мол - Варна. Влиза се в самата сграда и веднага вдясно. Продават чанти, шапки, различни аксесоари и сувенири, но в дъното имат огромна витрина с парфюми, подредени като в аптека.
Но предварително погледнете сайта има, за да прецените, дали нещо ще предизвика интерес:
https://mecenatshop.com/

# 468
  • Deutschland
Menerva, дали си тествала новите парфюми в Мюлер, които се водят арабски имитации, но са полско производство? Ще кача снимка на този, който е dupe на Делина. Знам само, че имитацията на Тобако ванила е била много, много добра.

# 469
  • Sofia
Предложете нещо сполучливо на Заг за 19 годишен младеж - любими са му Cartier L'Envol, Acqua Di Gio и на Jenny Glow Pomegranate . Мисля тези дни да ходя да си напълня от лалето, че този от Юсуф Бай така и не ми го направиха, та да взема нещо и за него Simple Smile

# 470
  • BG-DE
Фрау, не съм ги виждала дори тези имитации, следващия път като отида до Мюлер специално ще ги потърся.

# 471
Идвам с ъпдейт на Kismet Magic, аналог на Angel's share.
Това е разкошен аромат. Много интересен и завладяващ. Усещам коняк в началото леко по-натрапчив и много, много канела.
После се успокоява и става сладко от сливи.
Аз обожавам точно такива аромати. Сливата ми е една от любимите нотки.
Канелата е много хубава, самия аромат е топъл и уютен, луксозен, отличаващ се.
Направо е пристрастяващ.
За трайност не мога още да преценя съвсем. Със сигурност се усеща близо до кожата, не влачи шлейф.
Не ни се струва с особено голяма трайност, очаквах такава. Да има присъствие.
Сега трябва да го разнося повече, е да видим как ще се държи.
Все пак е арабски парфюм нали, а и в коментарите във Фрагрантика твърдят, че има бомбастична трайност.
Факт е, че пръснах вчера в 2 следобед и вечерта в 9 още се усещаше на ръката, което много добра трайност.
Изкъпах се и ароматът се беше впил в мартениците на ръката и смятайте още се усещаше след душ.
Това е много необичаен аромат. Но и много носим.
Радвам се, че алкохолната нотка не е толкова силна. Четох, че в оригинала е обратното.
Да не споменавам опаковката.
Много ми харесват тези техните опаковки, създават усещане за лукс и отношение към клиента.
Проверих цената на оригинала и близо 500 лв няма как да дам.
За мен този парфюм е шедьовър.
Точно какъвто си търсих е.
Напомня малко на Венеция на Лаура Биаджоти, който е в топ три на любимите ми парфюми. Аз затова и толкова го харесах.
Във Фрагрантика валят предимно суперлативи за него. Много е хвален.
И ненапразно е толкова харесван. Има защо.
Това ми е новия любимец.
А детето(7 г.) каза, че мирише на ябълка и
канела. Много точно го определи.

# 472
  • Варна
любими са му Cartier L'Envol
Картието оригинал или аналог е? Ако е аналог, ще съм много благодарен да споделите, откъде е!
Колкото до препоръка от ЗАГ, за 19г младеж, по-добре сам да си избира. Той си е вече мъж и на гранична възраст, в която вкусовете рязко може да се променят.

# 473
  • БУРГАС
Любимите ми летни аромати: Номад Клое (оригинал и копия), Карл Лагерферд Фор хър, Катр на Бушерон (копието на Заг), Уоманити (оригинал и копие), Ейлиън Екстраординер (оригинал), кремообразния Жадор (оригинал). За това лято съм предвидила и Средиземноморските градини на Хермес. Както се вижда, типично летни аромати, в горещините не понасям друго.
Бихте ли сподели ли от коя имитация на Womanity сте доволна😊.

# 474
Набързичко само да споделя:
След двуседмичен тест, очаровани сме вкъщи от това арабче, което би трябвало чудесно да имитира JPG Ultra Male:

Трайност - убийствена.
Шлейф - уникален.
Сезон - хладно време...
Не съм добра в описанието на ароматите, сякаш усещам всяка нотка от пирамидата, крушата и лавандулата най-отчетливо, а в драйдауна - освен описаните, ясно усещам и елементи от средните нотки.
Има елемент на унисекс, но за мен е катеторично мъжки.

# 475
  • Варна
Набързичко само да споделя:
След двуседмичен тест, очаровани сме вкъщи от това арабче, което би трябвало чудесно да имитира JPG Ultra Male:

Трайност - убийствена.
Шлейф - уникален.
Сезон - хладно време...
Не съм добра в описанието на ароматите, сякаш усещам всяка нотка от пирамидата, крушата и лавандулата най-отчетливо, а в драйдауна - освен описаните, ясно усещам и елементи от средните нотки.
Има елемент на унисекс, но за мен е катеторично мъжки.
Напълно подкрепям. Имам го от....мисля ноември 2022г, за 14-15лв от ЕМАГ, когато цените на латафите бяха смешно ниски. Кичозен флакон със съкровище вътре. Дори сега на цени около 25лв си заслужава. В множество ревюта големи колекционери също го оценяват високо.

# 476
  • София
Някой да е срещал имитация на Gucci Guilty Love Edition Pour Femme 2024 Gucci for women?

# 477

necha, ме заинтригува много с този Victoria, за който писа.
Пък каква реклама само да му направили в ИГ-като от будоара на някоя придворна дама. Много добро представяне има. Направо ме пренесе в друга епоха.
И по нотки ми хареса много.
Няма къде да го тествам за съжаление.
В магазина го нямаха. Много е нов.
Ще го купувам на сляпо май,пък ще е каквото стане.

Caroline_Bingley,  Сравняват парфюма с D&G Devotion, като бил даже и по-траен от оригинала. Когато го поръчвах почти нямаше коментари, но сега във Фрагрантика са писали доста. Ако познаваш оригинала или пък може да го тестваш някъде, за да добиеш представа какво да очакваш от Victoria.

# 478
Някой ползвал ли е Ricci Ricci от Рефан?

# 479
  • Sofia
D-frag12, Картието беше оригинал, но за съжаление свърши. Не ми се дават вече пари за оригинални парфюми, освен ако не са на някаква добра промоция. И той 19 годишният си е голям мъж вече, но продължава да разчита на мен за много неща, включително и за дрехи и парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт