Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 41 531
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Не съм срещал имитация на Ristretto Intense cafe.
Ще съм много благодарен да обясните каква е разликата с класическия Intense cafe. По пирамида във фрагрантика изглеждат много сходни, а отделно потребителите там ги определят така. Вероятно в този се усеща кафето?

# 541
Последно ви занимавам с моята сага. Почти съм сигурна, че е това. Тествах днес и бутилката изглеждаше подобна. На блотер парфюмът за мен е неприятен. Усещам само тежък арабски мускус, като на някой прекалил с Ерба Пура. Пръснах обаче на моята кожа и там е велик, много ми харесва. Не за мъж, а за мен си.

# 542
Минах сега през Лили и си пръснах Elania на Paris Corner. Предполагам имитира Delina, не го познавам като аромат, само съм чела тук. Доста нежен аромат, много ми хареса. Не знам как в като трайност обаче. Вие имате ли точно този? Много се чудя дали да си го взема, впечатли ме.

# 543
Аз в крайна сметка се реших и чакам French portrait, въпреки че с Аrtist 1 не се разбрахме. Имам чувството, че не го дооцених и сега много ме влече да го имам. Ще кажа дали имат разлика. Днес съм с Пастел на Гиза и ми дава страхотно пролетно настроение. В началото като го взех реших, че ще е ароматизатор за кола, твърде люляков ми беше. Оказа се, че при следващите проби започнах да усещам една плътна сладост, която според мен идва от банана и пшеницата в пирамидата. Не съм голям експерт по описанията и не знам дали си внушавам, но аз го усещам като бананова каша с люляк и ми харесва много. 😊

# 544
Минах сега през Лили и си пръснах Elania на Paris Corner. Предполагам имитира Delina, не го познавам като аромат, само съм чела тук. Доста нежен аромат, много ми хареса. Не знам как в като трайност обаче. Вие имате ли точно този? Много се чудя дали да си го взема, впечатли ме.
Пени, много е траен.

# 545
Преди малко бях в Заг да заредя малко някои шишенца. За жалост няма нови попълнения, но тествах 575 Mure et Musc L'Artisan Parfumeur и е много интересен аромат. Може би е повече мъжки, ако някой харесва сладникав мускус и в, него има мъх, който на мен отчасти ми ухае на тютюн, но много леко. Усеща се къпина, берита и леко сладки цитруси. Точно за това време е сега. Определено интересен аромат.
После реших и през оригиналите на Дъглас да мина и сега започвам издирване на L'interdit Absolute или Absolu. Аз не харесвам Rouge вариантите, адски задушливи са, но този има ефирността на класическия и лека ориенталска нотка от ром и тютюн.. определено ме спечели.
Харесах и един за половинката на Mont Blanc Partchouli Dark Wood..., но за него едва ли ще намеря копие, но определено е много добър.

# 546
  • Варна
Последно ви занимавам с моята сага. Почти съм сигурна, че е това. Тествах днес и бутилката изглеждаше подобна. На блотер парфюмът за мен е неприятен. Усещам само тежък арабски мускус, като на някой прекалил с Ерба Пура. Пръснах обаче на моята кожа и там е велик, много ми харесва. Не за мъж, а за мен си.
Ако наистина става въпрос за D&G Pour Homme, то версиите на Рефан, на Лидл(когато са в кампания Dark Blue) и ей този от Jfenzi - https://mecenatshop.com/mazhki-parfyum-vdahnoven-ot-dolce-i-gabb … en-edp-100ml-7529
са супер копия и с прилично представяне. Баща ми имаше оригинал и мога да потвърдя, че копията са чудесни.
Един от фаворитите ми и на моя син също(тийнейджър още).
И като казах ПРИЛИЧНО представяне, то и оригинал, и копия са всъщност средно ниво - 4-5 часа. Но ароматът така или иначе си е свеж, тютюнево-цитрусово-лавандулов, донякъде бръснарски.
Ако обаче се търси оригинал, то добър заместител е Versace The Dreamer, на много места има тестери под 50лв. Аз лично съм си го сипал от Гиза и съм много доволен.

# 547
Пени, много е траен.
Delina на Гиза го бие - и като аромат,и като интензитет и като трайност

# 548
Гиза,ако четете,чакаме вече нещо ново да ни предложите🌸🌺🌸!

# 549
Ох, голяма дилема сега кое да е, май и двете🤣 На Гиза гледам, че имат варианти за малки рол-он шишенца, та май ще се възползвам от това удоволствие 🤣

# 550
Един бърз запис и от мен - след около година чакане видях че Камея за заредили отново тяхната версия на Samsara. От любопитство исках да я пробвам, не познавам оригинал, но пък ми хареса как са се справили с Shalimar.
В Samsara усещам основно жасмин, хладен и чист - който преминава в леко пудрено състояние и дървесна база, предполагам от сандаловото дърво.
Има доста добра проекция и трайност от няколко часа, но имам чуството че при по-топло време ароматът би се развил по-добре.

# 551
От известно време съм спряла да си купувам оригинални парфюми, ядосах се на трайността им ама сестра ми ме изкуши и си купих: Ristretto Intense Café Montale. И пак греда, като аромат е супер, но откъм трайност 1-2 часа. Седи много прибран до кожата. В косата съвсем слабо се усеща също, на дрехи го няма никакъв. А аз свикнах с парфюмите от Гиза да влачат шлейф. Заг също добре се държат.
И да не е спам: Има ли добра имитация на Ristretto ? Иска ми се да ги сравня.
Silver_Mist, от кои парфюми на Заг и Гиза си доволна като представяне и шлейф, защото аз имам същия проблем с оригиналните парфюми и с повечето имитации.

# 552
  • Варна
Здравейте, Дами, и Честит Празник на ЖЕНАТА!
Един много слънчев, пролетен и ухаещ на щастие и наслади ден ви пожелавам!

# 553
Здравейте, Дами, и Честит Празник на ЖЕНАТА!
Един много слънчев, пролетен и ухаещ на щастие и наслади ден ви пожелавам!

Благодаря много 😊😊😊 Да са честити и твоите дами в живота ти 🥳

# 554
  • обл. Шумен
Честит ни празник, дами! 😊🌺
Много благодаря, D-frag12 !

Общи условия

Активация на акаунт