Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 41 466
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Наскоро открих парфюмите на zag zodiak.В началото бях повече от скептична,но пробвах и уау .Любимия ми парфюм Light blue (77lb) ,ме изненада.Мисля,че е по-добър от оригинала.
Както и се влюбих в Burberry her (397bh)
Синовете ми харесват Eros на Versace (223er)
Сега чета,че и козметиката е много добра и ще пробвам

# 631
  • Варна
Аз да се обърна към мъжката аудитория. Днес на летището в Хамбург, докато чаках полета за милата ни татковина, минах да се напръскам с всички варианти на Bleu de Chanel, с Chanel Allure Homme Sport(защото във Варна досега не съм имал такава възможност за опит с оригинали) и с любимия ми D&G The One.
Всички Bleu De Chanel(EDT, EDP, Parfum) са абсолютна скръб откъм трайност. До 2 часа макс и почти няма помен. Проекция до 30 минути. Колкото до сходство, на Roxanne и JFenzi за мен са много добри копия. Реално обаче, макар че са по-различни, версиите на Лидл и Eyfel за мен са по-добри аромати. Eyfel наистина е по-близо до parfum.
D&G The one EDT - страхотно ухае, но плачевно представяне. Копията на Камея и ЗАГ са супер, макар и малко по-цитрусови.
Единствено средна хубост е Chanel Allure Homme Sport. Копията от ЗАГ и Рефан са за хвалене, малко по-флорални са(оригиналът по-цитрусов) но трайността и излъчване са Х2.
Така че, за бога, братя(и сестри), не си пилейте парите за тези оригинали! И без това цените са им безумни.
А, да, и да не забравя: Нилските градини на ЗАТ и Покривните градини на Martin Lion определено са уцелили десетката спрямо сходство с оригиналите.

# 632
  • Deutschland
Аууу, бил си в Дойчланд.
В ДМ видях това, чудих се, чудих се и накрая се отказах. Обичам Облака, но боди спрейовете на кожата ми са абсолютно нетрайни. Беше една останала бройка, без тестер и бутилката май е претърпяла инцидент.

# 633
Имам въпрос към тези от вас, които имат имитация на Bianco Latte. Аз имам варианта на Divain, харесва ми много като аромат, но ми е доста слаб. Искам да си усещам хубаво парфюма, а не да се чудя има ли го, няма ли го. Eclaire как се държи като трайност? Има ли смисъл да го купувам?
Имам Еклера, при мен е много траен. Държи ми поне 10 часа. През зимата, когато излизях в почивка и се връщах в стаята след 15-ина минути, стаята ухаеше, сякаш има ароматизатор. Затова и намалих количеството и вече пръскам 2-3 пъти.

# 634
  • на дъното
Здравейте 🙂
Да попитам за парфюмите на Avon дали имитират оригинални?
И някой ако е пробвал на Орифлейм да сподели за аромат на цветя(фрзия,люляк, зюмбюл)нещо свежо и трайно.
Благодаря ви 🤗
Лек и слънчев ден 🌞🍀

# 635
Аз да се обърна към мъжката аудитория. Днес на летището в Хамбург, докато чаках полета за милата ни татковина, минах да се напръскам с всички варианти на Bleu de Chanel, с Chanel Allure Homme Sport(защото във Варна досега не съм имал такава възможност за опит с оригинали) и с любимия ми D&G The One.
Всички Bleu De Chanel(EDT, EDP, Parfum) са абсолютна скръб откъм трайност. До 2 часа макс и почти няма помен. Проекция до 30 минути. Колкото до сходство, на Roxanne и JFenzi за мен са много добри копия. Реално обаче, макар че са по-различни, версиите на Лидл и Eyfel за мен са по-добри аромати. Eyfel наистина е по-близо до parfum.
D&G The one EDT - страхотно ухае, но плачевно представяне. Копията на Камея и ЗАГ са супер, макар и малко по-цитрусови.
Единствено средна хубост е Chanel Allure Homme Sport. Копията от ЗАГ и Рефан са за хвалене, малко по-флорални са(оригиналът по-цитрусов) но трайността и излъчване са Х2.
Така че, за бога, братя(и сестри), не си пилейте парите за тези оригинали! И без това цените са им безумни.
А, да, и да не забравя: Нилските градини на ЗАТ и Покривните градини на Martin Lion определено са уцелили десетката спрямо сходство с оригиналите.
Проблемът е, че някои мъже, като моя гледат повече от скептично на аналоговите парфюми. Моят с 300 зора ползва вариант на Boss bottle на Лидл, а е почти на 100% копие с чудесна трайност. Но така и не ползва повече от веднъж няколко парфюма от Заг, независимо че му харесват като аромати. Даже има един Avon Possess The secret копие на Invictus, подарък от мама 😁, не го е докоснал. Близо година седи и отлежава, а добър и траен 🤣😂.
А за мен този тип парфюми са най-добрия начин да си отприщвам манията.
Silviayo - Да, много парфюми на Avon имитират, но трябва много ровене в нета да разберете кой какво. Аз често в Reddit намирам инфо за това кой парфюм какво имитита.

# 636
  • Варна
Martin Lion нямат  Un Jardin Sur Le Toit, а Un Jardin Sur Le Nil. А пък ЗАГ/за огромно мое съжаление/ отдавна спряха Градините на покрива. Да не би да се е появил отново?

# 637
Здравейте, мили момичета! Не съм писала в темата от цяла вечност, но ето, че вятърът ме довя отново тук...с въпрос, на който се надявам да намеря отговор, а именно: Coco Noir има ли прилична имитация? Много любим ми е, та се чудех да му тествам имитацията, ако има такава...Благодаря! Heart
Иначе последно купувах 346 на Мартинез - Aoud Queen Roses - Montale и доста го използвам, въпреки че, не е точно розата, която харесвам. Но в развитието ми допада смолистата нотка, която при мен излиза след поне 60мин. И за щастие уд не се усеща трайно , а само в началото се показва за кратко- нещо не се харесваме с тази нотка. Не съм имала оригинала, не зная дали се доближава, но  при мен трайността на имитацията, издържа повече от 12 часа със шлейф.

# 638
ММ е голям фен на Bleu Chane, във всички варианти трайността върху него е уникална, когато ползва edp дрехите му ухаят леко и след пране. Един път се изкуших и му поръчах копието на Дивайн, но беше абсолютен ужас и като близост и като трайност, директно в кофата отиде.
Не знам защо при D-frag12 така са се проявили може би и сухият въздух в самолета да има значение но конкретно Bleu е прекрасен парфюм, който в имитация се съмнявам, че може да има тази финност и изисканост. Изобщо парфюмите на Шанел много трудно се имитират, някои неща все пак е по-добре да се имат в оригинал 🙂

# 639
  • Стара Загора
Имах Коко Ноар на Гиза и беше чудовищно силен и траен за мен, нещо което не мога да кажа за оригинала. Дали още го предлагат, трябва да проверите в сайта какви са наличностите. Откъм близост, може би ще липсва усещането на Шанел, каквото повечето копия не могат да докарат. За цената си обаче според мен е добър.

# 640
  • Варна
Martin Lion нямат  Un Jardin Sur Le Toit, а Un Jardin Sur Le Nil. А пък ЗАГ/за огромно мое съжаление/ отдавна спряха Градините на покрива. Да не би да се е появил отново?
Да, моя грешка, от преумора явно съм разменил доставчиците.
Madeleine1, за моя нос Bleu de Chanel като копия никога не е бил нещо интересно. Затова много исках да тествам все пак оригиналите и много се зарадвах, че се прдлагаха и трите разновидности. Но много останах разочарован, че ароматния профил не е нищо особено за моя нос. Установих, че имитациите са достатъчно близки. А трайността на оригиналите определено беше тотален крах. Нарочно впръсках навътре на китката, под пуловера, за да се позапази повече ароматът, но уви. Днес си изпрах пуловера, но преди това помирисах ръкава до китката, ниииищо, нъцки, таратанци. Моята кожа не е много приятелски настроена с ароматите, като цяло.

# 641
Здравейте! търся си аналог на Guerlain Apres L’Onde. Благодаря!

# 642
Единствено средна хубост е Chanel Allure Homme Sport.
Абсолютно,на същото мнение съм.
Между другото,не ти ли напомня на Нилските градини?
Един клиент,много свеж,готин холандец през едно лято ме отвя с много приятен аромат,който много ми напомняше на Нилските градини.Замислих се,че точно такъв тип едва ли е с Нилските градини,но пък знае ли човек.Директно го попитах дали е с Градините,той каза не,с Алюр Хоум Спорт...Още на другия ден отидох да го душа,за моя нос беше доооста сходен.

Проблемът е, че някои мъже, като моя гледат повече от скептично на аналоговите парфюми. Моят с 300 зора ползва вариант на Boss bottle на Лидл, а е почти на 100% копие с чудесна трайност. Но така и не ползва повече от веднъж няколко парфюма от Заг, независимо че му харесват като аромати.
И при нас беше така. "С ментарлаци ли ще се пръскам?" ми мрънкаше.Обаче като сравни трайността и цената на "ментарлаците" и оригиналите много бързо смени посоката.

# 643
Sansola, днес бях със Скандал на Готие в изпълнение на Мартин Лион. Пръснах си по обяд, 3-4 пъти, прибрах се у дома, къпах се и кожата ми още ухае. Досега много рядко ми се е случвало такова нещо, само с един арабски парфюм, преди доста години, когато приятелка ми го донесе от чужбина, а тук тези парфюми не бяха популярни.
Хаха, аз днес съм също със Scandal, но версията на Заг и парфюмът няма отмирисване.
Пък и съм наблизо до този нов Евроленд магазин в Борово, ще мина уикенда да тествам нещо.
Иначе онзи ден си взех Scandal на Cot'Dazur, за 9 лв за 30 мл си заслужава проекция 3-4 часа.

Извинете, от къде купувате Cot'Dazur, за 9 лв?

# 644
Минавам да споделя впечатления от Delilah и Pacific Blue (Porto Neroli) на Maison Alhambra.
Не познавам оригиналната Делина, но тази Delilah ми е същата като Emir Elania.
Рози, рози, рози, розови рози, до задушаване - и лек намек за локум...Трайни до припадък, но и двата не се развиват никак на мен. Ако оригиналът е същият като тези...срамота, че струва толкова. Оценявам аромата с 6/10
За Порто нероли-то мога да кажа, че не съм разочарована и е точно това, което очаквах - прекрасен бюджетен заместител на оригинала на Том Форд, с голям плюс при това - трайност. Справили са се перфектно арабите. Определено има нужда да отлежи обаче. Оценката ми е 9/10.

Видях, че имаме на пазара нов Emir Voux Violette, спряган за реплика на Xerjoff Accento? Някой да е тествал..?

Общи условия

Активация на акаунт