Моларна бременност

• 1 648
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, нов ъпдейт Simple Smile
След поредното чхг от 110, днес излезна 1.1 което вече означава , че всичко е ок мисля. Днес ми дойде и цикъл трети поред след моларната бременост и кюретажа.
Аг-то ме посъветва да си пусна АМH FSH.
Защото съм на 40 за да види какви са нивата. Надявам се вече всичко да е приключило.
Вит. Д от 19 се покачи на 35. Вит В от 150 на 350 за два месеца.
Магнезий в норма и друго не се сещам.
Някой знае ли под какви нива на AMH  се влиза в менопауза, дали това не е било за тази моларна бременост и клетъчното делене за такива случаи.
Благодаря,  голяма сте подкрепа.

# 31
Има много причини за моларната бременност - не е пряко свързана с възрастта. Случва се през всички възрасти, няма статистика да е по-често при жени над 35, но след 35 шансовете за некомпетентна яйцеклетка са на лице.
АМХ е показател, който има отношение основно към инвитрото, ако сте се насочила в тази посока, полезно е да се знае, за да се прецени каква ще бъде стимулацията като интензивност. Имайте предвид, че всеки месец варира. Меродавни са ехографските прегледи в първите дни на цикъла, за да се преброят  антралните фоликули.
На ваше място бих се ориентирала директно към репродуктивен специалист, за да не губя време. Репродуктивен АГ не означава задължително инвитро, подчертавам.

# 32
Има много причини за моларната бременност - не е пряко свързана с възрастта. Случва се през всички възрасти, няма статистика да е по-често при жени над 35, но след 35 шансовете за некомпетентна яйцеклетка са на лице.
АМХ е показател, който има отношение основно към инвитрото, ако сте се насочила в тази посока, полезно е да се знае, за да се прецени каква ще бъде стимулацията като интензивност. Имайте предвид, че всеки месец варира. Меродавни са ехографските прегледи в първите дни на цикъла, за да се преброят  антралните фоликули.
На ваше място бих се ориентирала директно към репродуктивен специалист, за да не губя време. Репродуктивен АГ не означава задължително инвитро, подчертавам.

Това излезна днес като резултати

# 33
Съвсем нормални са за възрастта. Моите са по-зле Grinning
Догодина ставам на 40, но се насочихме към инвитро заради други фактори при мен, които биха забавили нещата значително, като бонус се възползваме от възможността за генетично тестване на ембриона още преди трансфер.

Общи условия

Активация на акаунт