Боледуване на децата ни - тема 86

• 20 315
  • 810
  •   1
Отговори
# 330
Моята малката пък от вчера киха, а не изглежда болна. Голямо кихани, голямо чудо. Очаквах днес да е сополива, но не, същата работа, просто си киха.

# 331
Направих тест,положителен е да грип А!За сега е само температурата и отпадналост,дано тоя път да се разминем с усложнения!

# 332
Емилия,аз в такова състояние на работа не бих ходила.То няма да ми е комфортно на мен,а и ще се притеснявам да не заразя колегите.

Работя сама в офис. Колегите са в други офиси и е удобно. Ходя с личен транспорт на работа. Затова си позволявам да ходя болна.

# 333
  • shumen
Тони,той скоро кара варицела твоя нали?След варицела яко им пада имунитета и много боледуват.Моя също след нея много боледуваше,както и след Ковид.
Емилия,а никои ли не влиза в този офис?
Власи,дано се разминете този път без усложнения.
Ваня,да не е от алергия това кихане?
Моя подсмърча и гърлото го дразни,но излезе на снега.

# 334
A не, бъркаш се Дани.. той ката варицела преди 2 години…

# 335
  • shumen
Тони,явно аз съм в грешка.Мислех си,че скоро кара варицела.

# 336
Емилия, хубаво е, че си сама в офис. Все пак сигурно ти в много неприятно да се налага да работиш така. Дано сте здрави вече всички и не ти се случват такива неща.

Власи, ще даваш ли тамифлу? Бързо възстановяване.

# 337
Емилия, хубаво е, че си сама в офис. Все пак сигурно ти в много неприятно да се налага да работиш така. Дано сте здрави вече всички и не ти се случват такива неща.

Власи, ще даваш ли тамифлу? Бързо възстановяване.
Не,защото тя пи преди две седмици(тогава беше с грип Б) и сега не може!Пие Изопринозин от вчера ,пък дано мине!

# 338
Изопринозин на нас ни е помагал при други вируси, стискам палци. Кашля ли?

# 339
  • shumen
Изопринозин не е помогал при моя за грип.Само Авирон или Тамифлу.

# 340
Дани, идея нямам дали не е алергия. Днес киха по-малко, утре ще видим.

# 341
Момичета, колко дни след спиране на антибиотик се пуска нов секрет. И ако давам от шоко мечтата, дали ще повлиае на резултата ¿

# 342
Тази зима всички около нас боледуват повече. При нас всяка година има поне 1 тежко боледуване, редом с всички сополи и подкашляния от сополи. В 1 група нямам спомен вече, но 2 група изкара тежка кашлица 3 седмици ноември, после март месец температура, Кашлица, сополи, конюнктивит, повръщане и разстройство в едно. Идваше ми да се гръмна.
Сега тази година 2 грипа и 2 сопола дотук,но гриповете я свалиха много. Близко дете изкарало варицела, грип А и след 2 дни грип Б. Направо въртележка... Ужасно е и броя дните до пролетта да ни даде малко надежда, че ще мине...

# 343
  • shumen
ХрисАни,трябва да са минали поне 10 дни след АБ и тогава се пуска нов секрет.Шоко мечетата не би трябвало да влияят на резултатата.
Елла,при нас миналата зима беше така.Изкара всички вируси де що има.

# 344
Аз да ви кажа, че пак има чревен вирус. Снощи от нищото започна диария. Направо не знам от къде дойде това чудо, тя две седмици си стои вкъщи. И да похваля тазектана,  за първи път давам (малката е на 5 г и половина и това ми е първия вирус с диария, обикновено вървят с повръщане).

Общи условия

Активация на акаунт