(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 719
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
Съла , Емрах и Шебо

Новости около Доукански

https://x.com/AtanGeorgia/status/1938905880633692174

КъвМер на фон от Сезен

https://x.com/sevinc_alsy/status/1939067605366567057

Не знам нова ли е ,но чаровника Баръш

Прекрасно видео за ДоФат

https://x.com/lareinatriste/status/1938542423485124963

# 721
Нова е снимката на Баръш. Признавам го има вкус.

# 722
Ново от Съла

# 723
Днес рожден ден има Доукан! Да е жив и здрав и всичко най-хубаво му пожелавам на това талантливо,работливо и лъчезарно момче.

И пуснато от Доукан с прекрасната Лайка. Heart

А сега и мой ред ,че и аз имам повод в същия ден.
Днес ставам на 30г.

Скрит текст:

# 724
По ТВ - Умут го слагам в графа много по-лош съпруг от Фатих. За Умут по-важна е Алев от съпругата му, такъв предател от самото начало направо нямам думи.

# 725
Скрит текст:
Днес рожден ден има Доукан! Да е жив и здрав и всичко най-хубаво му пожелавам на това талантливо,работливо и лъчезарно момче.

И пуснато от Доукан с прекрасната Лайка. Heart

А сега и мой ред ,че и аз имам повод в същия ден.
Днес ставам на 30г.

Скрит текст:

Честит рожден ден. Бъди жива и здрава. Всичко най хубаво ти желая.
И на доку чрд. Мале не можах да го позная. 😳😳. Вземе да отслабне малко като сезон 1. С тая брада е малко страшен. 😁😁

Нормално Умут да предпочита Алев. Тя му е шефка. Човека пари иска да изкарва. Като се има в предвид че в фирмата на Юналови изобщо нищо не му даваха. Нито проекти , нито пари.

# 726
По принцип не е нормално човек да слага шефа си или приятелка пред съпругата си. А той даже и пари не изкарва, защото накара нурсема да си продаде колата.

# 727
За мен Умут беше положителен образ като цяло. Не е лесно за един мъж да получава неодобрението на цялото семейство на жена му, само защото не може да й осигури стандарта на живот на който тя е свикнала без реална представа за това как живеят някои хора. Освен това, любовта е любов, но такава коренно голяма промяна в света ти, в който си живял 30+ години, е много трудна. А Алев е част от "неговия" свят, не го критикува, не го кара да се чувства нищожен, макар и пресилено - като глътка свеж въздух. За колата, ако си спомням добре, той имаше нужда от пари за някакво начинание, което вече не помня добре, воден от желанието си да стане по някакъв начин "равностоен" на нея. Тъй като това е в "добрите" 1-ви или 2-ри сезони, в тях имаше доста насочени неща към различията в двете общества /стриктно вярващите и другите - с уважение и спазване на основни традиции, но не така безапелационно/.

# 728
При положение че имаш жена, разходи за апартамент и трябва да изхранваш това семейство (него и Нурсема), при положение че преди Рюзгяр да се появи и да даде работа на Нурсема , тя избощо не беше работила нищо сериозно. Тя е свикнала на един стандарт.
Умут отиде в фирмата само заради нея и нейното семейство, но нещата не се получиха и се върна да работи при Алев.

# 729
Той още преди това с работата уреждаше нарочно среща в ресторанта уж случайно между Алев/Рюзгьр и семейството на Нурсема. Това е абсолютно предателство, не знам какво изобщо прави с Нурсема. Крие неща от жена си, избира постоянно Алев пред нея..  никоя жена, независимо от финансовия си статут няма да го търпи това. За какво да го критикува Алев, той й е момче за всичко, но не би го взела за мъж, никоя нормална жена не би.
Алев отива в дома на Апо, за да го подкрепяла... отново нещо абсурдно и нередно. Тук във форума такава жена биха я разкъсали, която си позволява да отиде в дома на настоящата съпруга с цялата си наглост. Това е работа на Апо, да се оправя със семейството си.
Алев издаде Умут , че е знаел за нея и Апо..

# 730
Хриси зор ще е след тоя кортизон.

# 731
така е , но поне може нещо да се направи. Не че другите не са цвете за мирисване в мъжкия състав. Нищо че Баръш ми е на сърце, но и той от сезон 1 е качил килца, до скоро даваха ОИ и там е съвсем различен от към фигура. Grinning Grinning Обича да си похапва, но и така си го харесвам. Grinning Само той се осмелява да се съблече в този сериал.

# 732
така е , но поне може нещо да се направи. Не че другите не са цвете за мирисване в мъжкия състав. Нищо че Баръш ми е на сърце, но и той от сезон 1 е качил килца, до скоро даваха ОИ и там е съвсем различен от към фигура. Grinning Grinning Обича да си похапва, но и така си го харесвам. Grinning Само той се осмелява да се съблече в този сериал.
И Доукан беше гол в сцените с бившата на Йомер.

# 733
Бях забравила 😁.

# 734
Като една ДоФатка и като човек който харесваше много отношенията на Йомер с Фатих и Мустафа беше голям удар нищо Гьоркемица се изпържи за всички напълно заслужено.

Общи условия

Активация на акаунт