Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми) 3

• 12 611
  • 233
  •   3
Отговори
# 90
Здравейте,някой от Вас да знае дали е възможно след върнати фабрични настройки на Huawei Nova 9 да се върнат по някакъв начин изтритите снимки..

# 91
Bose QuietComfort 35 II

# 92
Здравейте,някой от Вас да знае дали е възможно след върнати фабрични настройки на Huawei Nova 9 да се върнат по някакъв начин изтритите снимки..
Само ако ги е имало съхранени някъде в облака. От самия телефон няма как.

# 93
  • Банско
Здравейте, да попитам някой знае ли защо Iphone с камера 12 mpx, снима даже по-добре от телефони с 200 mpx? Дали камерите не са софтуерно увеличени?

# 94
Защото, доколкото знам имат по-добра оптика, мегапикселите не са всичко.

# 95
Дали камерите не са софтуерно увеличени?
Защото софтуерната обработка на IPhone е по-изпипана от тази на другия.

# 96
има значение най-вече големината на пиксела, размера на сензора, оптиката и процесора с обработката, накрая са мегапикселите, които се използват като маркетинг

# 97
Здравейте! Имам проблем с пространството на диск C на лаптоп, което е почти на привършване, колкото и да се опитвам да почиствам с програми. Изтрила  съм ненужните неща, а всичко друго съм преместила, но въпреки това капацитетът на C  е почти пълен. Чувала съм, че има вградена опция, без допълнителен софтуер, да се вземе част от пространството от диск D и да се прехвърли към C. Дали е твърде сложно за потребител като мен, без задълбочени компетенции? Или да търся човек, който знае по-добре. Притеснявам се да не объркам нещо. Ще съм благодарна, ако някой има опит, да се включи.

# 98
https://support.microsoft.com/bg-bg/windows/-%D1%83%D0%BF%D1%80% … 7889-830f63e94405
Прегледайте разширяване. Има и клипове в нета. Вече ако не можете тогава някой познат. Няма да изтриете нищо стига да не давате format или delete. Пробвайте

# 99
Проверете също дали нямате записани файлове и папки на десктопа. Това също е в дял С. Ако е нещо, което работите текущо, преместете в дял Д и си направете шорткъти, за лесен и бърз достъп.

# 100
Това разширяване става само при определени условия. Трябва двата дяла да са на едно и също физическо устройство, да са съседни и на вторият да има достатъчно свободно място за да се разместят файловете и да се освободи празно място в самото му началото.

Ако мястото на диск C намалява без да се инсталират програми и записват файлове, то най-вероятно е от точките за възстановяване на операционната система (и евентуално други програми). Пуснете вграденото почистване на диска и евентуално намалете броя на точките за възстановяване, които се пазят до само 1-2.

# 101
Благодаря все пак за съветите! Няма да се справя сама с тази манипулация, затова ще се допитам до познат.

# 102
Предполагам, след актуализация, започна да ми се появява ето този прозорец на BING

Успявам да го затворя, ако  кликна върху него, така се зарежда страницата на bing  със съответния панел.
Много е дразнещо- няколко пъти на ден, кажете как да го деактивирам.

# 103
  • Козлодуй
Не зная как се казва накрайника на захранването на моя лаптоп? Тъй като искам да купя по-лек адаптер за него за да мога да го разнасям. Лаптопа се казва Razer blade 14, а конектора на който ми трябва заместител изглежда така:

# 104
pvacheva, излиза ми като резултат в Алиекспрес и Амазон. Да споделя ли линкове? Нищо налично в български сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт