Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми) 3

• 24 008
  • 419
  •   1
Отговори
# 405
Искам и на двата телефона да бъдат сдвоени и Xiaomi слушалките и  Huawei слушалките. Или няма как да стане ?

# 406
Не знам. Grinning
Имам два чифта Huawei, едните са сдвоени на iPhone, iPad и лаптоп и си работят без проблем, където реша. Вторите са сдвоени само с един iPhone и никакъв шанс за второ устройство. Точно тях трябваше да "забравя" на единия телефон, за да сдвоя с другия.

# 407
слушалките трябва да имат функцията Multipoint за да могат с два телефона да се свържат

# 408
Здравейте, моля за съвет от някой, който разбира от лаптопи. Търся лаптоп до около 900 евро за университет (медицина). Ще го нося всеки ден. Искам 14", възможно най-лека конструкция, батерия поне 10 часа, бърз процесор, минимум 16GB RAM и 512GB/1TB SSD. Предпочитам тъчскрийн и 2-в-1. Гледам Lenovo IdeaPad 5 2-in-1, но се чудя. Някой има ли опит с този модел или да се сеща за подходящ друг

# 409
Нареждам се тука, дано има специалисти да дадат съвети. Интересува ме какви параметри да се търсят- за по- тежки задачи като за програмиране, и за нормален курс като правото.

# 410
Тъчскрийн на лаптоп е ненужно.
За тежки задачи - десктоп.

# 411
Тук ще се съглася. Имам лаптоп Lenovo с тъч скрийн и за толкова време ползване, съм употребила тъча само, ако съм го докоснала случайно. 😃

# 412
Десктопа ясно, но се ходи насам-натам, трябва си и портативна машина.

# 413
Ако ще е само за демонстрация, какво ти хареса. Аз размъквам от време на време един Дел i7 Gen13 32GB но пускам компилации само краен случай

# 414
До края на годината Йетел ще спре мрежата 3G. Това значи ли,че само телефони поддържащи 4G и 5G ще може да работят с Йетел?

# 415
До края на годината Йетел ще спре мрежата 3G. Това значи ли,че само телефони поддържащи 4G и 5G ще може да работят с Йетел?

Да, вече собствениците на Нокия с фенерче няма да могат да ползват интернет-мрежата на Йетел.

# 416

Да, вече собствениците на Нокия с фенерче няма да могат да ползват интернет-мрежата на Йетел.
Благодаря.

# 417
  • Somewhere far away
не само йетел. всички със стари сим карти ще трябва да ги подменят ако изобщо искат да имат мобилен интернет.

# 418
За тежки задачи - десктоп.

Тъчскрийн ми трябва за анатомията защото е по лесно, но не държа на всяка цена, примемам го за бонус

# 419
2G си остава за телефония, 4G 5G ще са за интернет. старите ( или нови) нокии с фенерчета ще си работят.
и аз съм против тъчскриийн за лаптоп. параметрите добре сте ги определили вече рам 16гб е стандарт, добър процесор ryzen 7 или интел 5 ,7

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 22:21 от pirin2019

Общи условия

Активация на акаунт