Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми) 3

• 22 044
  • 400
  •   1
Отговори
# 375
pvacheva - приложението запис на разговори не работи в ЕС GDPR ( защита на лични данни) и това е от поне няколко години. решението е сменяте региона ( страната) на телефона.

# 376
  • Козлодуй
Благодаря, но не смятам да сменя региона заради езика Simple Smile

# 377
  • София
Здравейте
Как може да се оправи  този проблем от двете снимки.При включване на  компютъра се появява и после се изключва

# 378
На това ли му се казваше" син екран на смъртта "?
Пробвай exit e continue, но ще е временно решение.

# 379
Здравейте
Как може да се оправи  този проблем от двете снимки.При включване на  компютъра се появява и после се изключва
Скрит текст:

https://learn.microsoft.com/en-us/answers/questions/2758202/wind … &page=118#answers
Пробвайте с решението на Anonymous от Oct 27, 2017, 5:54 AM
Ако не се реши проблема вижте и другите варианти от link-а

# 380
Здравейте

Натисни на левия бутон от втората снимка, после "Startup Repair", ако не се оправи пак там, но "System Restore". Избери някоя от последните топки за възстановяване, когато е работил нормално. Ако пак не стане, ще трябва методът в горноя пост, но едва ли ще се справиш сама. Лошото е, че може причината за проблема да е хардуерен(с някоя част от компютъра) и това да реши временно проблема.

На това ли му се казваше" син екран на смъртта "?
Пробвай exit e continue, но ще е временно решение.
Тц. Това е друго.

# 381
Здравейте
Как може да се оправи  този проблем от двете снимки
Със смяна на диск

# 382
Привет! С хуауей се регистрирах в google play, но като си влязох в пощата има мейл, че има влизане от устройство Галакси. Защо така се получава?

# 383
Привет! С хуауей се регистрирах в google play, но като си влязох в пощата има мейл, че има влизане от устройство Галакси. Защо така се получава?
Всичко е точно.

# 384
Да, всичко е наред, не се притеснявайте

# 385
Оказа се, че имам проблем със самия Уиндоус.
От снощи няколко сайта са ми едни никакви - липсват им разни изображения и графики.
Явно е станало с актуализациите на Уиндоус 11. Вие имате ли проблеми тия дни?

# 386
  • София
Здравейте! Имам проблем с флашка SanDisk 32 GB - докато работех на нея, изведнъж всичко на компютъра се замъгли, нищо не беше активно и след няколко минути, когато компютъра тръгна отново, флашката вече беше аут. Изписа, че трябва да я форматирам, а на нея имам важна информация, която не трябва да загубя. Правя си бекъп на друго устройство, вкл. и на лаптопа, но проблемът стана след часове работа, неочаквано и не съм прехвърлила последните неща. Има ли шанс да успея?

# 387
Има, ако се чете.

# 388
Здравейте, днес получих тази нотификация на телефона

Как да изключа тази опция? Това вече е прекалено! Дали ако натисна 'Not interested' ще е достатъчно и Gemini няма да ми достъпва снимките или още нещо да направя?

# 389
  • София
Санди, благодаря за включването! Нямаше да питам тук, ако знаех как и ако можех да го направя. Прочетох много по темата, но не ми е ясно и не смея да опитвам каквото и да било. Бихте ли ми дали някаква насока, стъпка по стъпка?

Общи условия

Активация на акаунт