(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 031
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
ДГ
Има фраг  преди малко го видях

# 691
# 692
Егати...
 В един епизод ли ще съберат всичко....

# 693
Егати...
 В един епизод ли ще съберат всичко....

До края на сезона има 2 епизода.

# 694
Ако нещо не променят бързо в сценария за жалост рейтинга ще спадне и по-лошото че ще изгубят аудитория.

# 695
ДГ
В новия фраг Алия призна за първи път на гроба на Фико , че обича Джихан. Денис ще се сърди , дъртата не спря да тормози майка и дете. 😡

# 696
  • Кърджали
Фрага не е лош, досега бях на работа, по-късно мога да го преведа

# 697
Далечен град🆕
спойлер

От арабски източник  (снимки от вчерашния сет):

Тази сутрин, преди да заминат за Сирия, в къщата се проведоха снимки. 
Костюмите им са същите като във фрагмента от 27 епизод.
Въпреки че вече снимат 28-ия епизод,  а 27-ми е готов отдавна. 
Но възникна проблем. 
Очевидно сценарият е бил променен за епизод 27. Затова са снимали отново със същите костюми... 
И фрагман не излезе вчера именно заради промените в сценария, които Гюлзар направи...
#UzakSehir #spoilers

# 698
много се оплетоха ДГ, това не подхожда на най-гледания сериал този сезон. Пълно безобразие.
Явно е Мине и бебето и , аз не виждам защо ще променят сценария.

# 699
ДАЛЕЧЕН ГРАД
резюме към 27 еп.
Алия решава да остане в имението и слага край на играта, започната от Садакат и Мине. Джихан заема много ясна позиция относно случилото се и открито заявява, че никога няма да изгради бъдеще с Мине. Въпреки че казва, че няма да заведе Мине в имението, присъствието на бебето създава невидима дистанция между Алия и Джихан.
Наре се изправя пред съвестта си, от която не може да се отърве, връща се у дома и прави необходимите приготовления, за да може Йозкан да живее добре. В този процес Шахин отново ѝ оказва най-голяма подкрепа. Сбогувайки се с Шахин, Наре е шокирана от неочаквана новина. Тази новина обаче отвежда живота ѝ в съвсем различна посока и отваря вратата към ново начало.
Садакат разбира, че няма да е лесно да изгони Алия, но не се отказва. Тя отива отвъд това и включва Джихан -Дениз в нейния план. Тази стъпка обаче, която тя предприема ѝ отнема контрола и ситуацията става неразрешима.
Джихан научава нова информация за сириеца, когото е следил. Той работи с Шахин и разкрива убиеца на Боран.
Но ако е истина...
Чия къща ще подпали, чий огън ще угаси?

# 700
Цитат
Джихан научава нова информация за сириеца, когото е следил. Той работи с Шахин и разкрива убиеца на Боран.
Но ако е истина...
Чия къща ще подпали, чий огън ще угаси?
До тук от заподозрените изключихме само брата на Садакат. А дали трябваше? Flushed

# 701
  • Кърджали
Честно казано, ще е интересно да е братът на Садакат /само не знам каква ще е причината му/. Така Садакат дето все всичко знае и всички са ѝ лоши, ще се окаже че не е ползнавала брат си и ще е голям удар по егото ѝ.

# 702
  • София
ДГ
За мен сценарият следва логичния си ход за край на сезона. Не знам какво повече се очаква, при положение, че от есента трябва да изкарат още един пълен сезон, дай Боже? Няма как сезонът да свърши с щастливи Алия и Джихан. Първо зрителят трябва цяло лято да си задава въпроси, второ- главните на този етап повече неща ги разделят, отколкото ги събират.

Скандалът с Кола-Кола за мен е прееспониран от комшиите, ама нейсе.

# 703
  • тук, на мястото си
ДГ
Здравейте!
След убийството на Халис, една мисъл се върти в главата ми. Може ли Боран да е жив и да е в Сирия? Садакат и брат и да са замесени в инцидента с мнимото убийство, разбира се със съгласието на Боран. Мисля, че Еджмел знае за сина си, но засега земята и контрабандата са му по-важни.
Интересно ми е кой е в колата, която се хвърли в пропастта.

# 704
  • Кърджали
Боран е мъртъв (актьорът, който го е играеше вече участва в друг сериал).
А и ако Садакат знаеше че Боран е жив (да приемем че е инсценирано и с нейна намеса) нямаше да настоява в началото Алия да се омъжи за Джихан.

Общи условия

Активация на акаунт