(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 81 107
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
  • Кърджали
За Някой друг ден.
 По трейлърите го сравняваха с Бахар. Но нямат нищо общо, абсолютно нищо общо.
Първият епизод на мен ми хареса. Много ми хареса. Тъй или иначе смятах да го гледам заради Салих, но е друго и когато историята ме увлече.

За Черно сърце
Естествено, че Мелек ще прости на Джихан. Все пак са една от двете главни двойки.  Съвсем скоро ще ги съберат. Дано поне спрат да пишат Джихан като толкова неориентиран герой, че кога и да го претрепеш в момента ,все ще е късно. Аз сериала спрях да го следя, но поглеждам сцени в ютуб.

# 16
  • София
Загледах "Далечен град".
Играта на актьорите е много, много добра. Ozan Akbaba, Sinem Ünsal и Sahra Sas са брилянтни. Гледам ги за първи път.

Цитат
За Зеррин до последно се надявах да не предаде Кая, ама уви... Обаче бати супергерой и с това се справи страхотно и отново имаше помощ и подкрепа от Алия в болницата.
За мен Зеррин и Шахин до този момент са огромно разочарование, огромно. Айде тя е жена, ама Шахин за нищо не можа да стъпи като мъж, и да се наложи. Или е под полата на майка си, или под влияние на баща си.

# 17
Черно сърце

Вярно си е това за Джихан. Даже и последните 2 епизода, в които уж му оправят образа, са го превърнали в ревлив лигльо. Хафсанур и тя е една.. грам не ме кефи тая актриса.
Ролята на Харика също е една празна. По цял ден си седи в стаята и от време навреме има истерични изблици. 😀
Абе има накъде да се раздвижи. Защо го гледам и аз не знам😂

# 18
Благодоря за новата "безименна" тема, но вече с оформен облик!

# 19
  • Дубай
ДГ

Здравейте!

За мен Зерин не заслужава мъж като Кая... Жените си мечтая за мъж, който би направил всичко за тях, а тя от страх го оклевети. Кая  вижда  Зерин и бъдещето им дори след нейното предателство. Садакат правилно му каза: Щеше ли да постъпиш така с нея, ако беше на нейно място? Тя знае, че сина и какво щеше направи, знае, че не би предал любимата си . Той би избрал нея пред семейството си!Синът й е честен и любящ а Зерин, Зерин е страхлива глупачка, която не заслужава Кая...

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 10:28 от I.V

# 20
Това е възпитанието - безпрекословно подчинение на бащата/майката, в зависимост от ситуация и личност. И Шахин, и Зерин предполагам че виждат какъв е баща им, но.... семейството преди всичко. Не бих казала че са ограничени, все пак тя учи в университет, но такова е обществото им, особено в далечните провинции /след като родителите на Зейнеп бяха готови да я убият, защото Главата на клана така е казал/. Той и Джихан, преди да знае историята на майка си твърде много и деликатно й се противопоставяше. Живот, далече от нашите разбирания.

# 21
Някой друг ден
Първият епизод ми хареса.
Историята е интригуваща и увлекателна, засега.

Здравейте

# 22
Падналия
Тази Йонджа май си е направила носа 😳🤯

# 23
  • София
ДГ

Нито Зеррин, нито Шахин заслужават Кая и Наре. И вторите са израстнали в същия свят, ама се опълчват на майка си. Нима те нямат семейство? Имат, ама защитават любовта си. По тази логика Кая трябваше да каже, че не може да се занимава с проблемите на Зеррин, защото семейството му има друго проблеми в момента, и да я остави на този в уличката да я прави каквото иска. Наре заряза мъжа си, а знаем по тези ширини до какво може да доведе това, ама събра смелост и чака татЮв син цяла нощ да се сети да ѝ се обади, че няма да отиде. Поне да ѝ беше звъннал от колата, да не виси в темни доби САМА на езерото.

# 24
"Падналия" сериал или филм е? Ако може името на турски/руски, за да видя повече за него. Благодаря!

# 25
"Падналия" сериал или филм е? Ако може името на турски/руски, за да видя повече за него. Благодаря!
Сериал, стар е, Kendi Düşen Ağlamaz

# 26
  • Дубай
ДГ
Др Уур е пристигнал в  Мардин. Очакваме появата му в следващите епизоди.

Малко спойлери

Скрит текст:
📌След сцената на летището Аля и Джихан ще имат сцена на конфронтация в имението.

📌Кая ще каже на Зерин, че Боран е син на Еджмел.

📌Боран ще се завърне (със сцени с ретроспекция).

📌Еджмел ще избяга. Ще продължи живота си в бягство.

Любовта на Шахин и Наре и Кая и Зерин е обречена... Биха си направили услуга ако спрат да се борят за тая любов дето я виждам само от страна на Наре и Кая... Шахин и Зерин са просто едни страхливци, които се огъват пред всяка трудност. Не устояват  пречките, не могат да бъдат твърди и не държат на любимите си...

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 19:19 от I.V

# 27
ако може спойлерите да се слагат в скрит текст за тези които не искат да разбират какво ще става. Така се губи желанието да се гледа. Който иска да ги види да отваря скрития текст.

# 28
  • Дубай
Може, може...Редактирам!
Аз попитах в преден пост никой нищо не каза, и затова постнах.

# 29
Зерин ,Шахин и Боран са достойни деца на баща си.Беше ясно ,че ще предаде Кая.Винаги го е наранявала ,обвинявала ,заради прекрасното си семейство.Зерин още отначало щеше да свидетелства против Кая ,но един човек успя за първи път ,да я накара да слуша сърцето си  и да постъпи правилно Алия.Докато Шахин и Зерин само хленчат и се опакват,Алия нямаше време за това.Не оплака дори Боран.Садакат причини много по - жестоки неща на Алия отколкото на децата на Еджмел.С тях тя не беше толкова жестока.Заради Зерин Алия щеше да отнесе шамар от Садакат пред всички,но Джихат не го позволи.Показа на всички ,че уважава Алия ,възхищава й се и отдавна е лудо влюбен в нея.Едва ли Боран е обичъл и ценил Алия колкото Джихан.Нямаше толкова бързо да се откаже от нея и да помоли брат си да се ожени за нея.Дори малкия Дениз не тъгува за баща си ,защото вижда в Джихан истински баща  .

Общи условия

Активация на акаунт