🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 8 751
  • 466
  •   1
Отговори
# 30
Старая се да отделям време за себе си,като си почивам на фона на тиха,приятна музика или чета интересни книги.

# 31
Дълги разходки и срещи с приятели, посещения на театър или концерт - все любими занимания. Това е моят релакс.

# 32
  • Пловдив
Разходки сред природата, четене на книга, любима музика.

# 33
  • Sofia
Най-успокояващо ми действа топъл душ след натоварените дни. Оставам сама със себе си в банята и релаксирам.

# 34
Чаша кафе с парченце шоколад, любим филм с плетката в ръка, пълноценен сън.

# 35
Почивам си, чета книги, паля ароматни свещи.

# 36
Разходки в парка и срещи с приятели, театър или концерт - това е моя релакс. Любими и чакани с нетърпение преживявания.

# 37
  • Пловдив
Най-важното за мен, за да съм в хармония със себе си е, да имам достатъчно време.
Независимо дали ще чета книга, слушам музика, рисувам, творя, спя, просто да пия кафе или каквото и да е там друго нещо, важно ми е, да си имам разчет на времето.
Естествено, не може да се живее само и единствено по график, но мен лично много ме успокоява и затова се придържам към този начин.

# 38
Достатъчен сън, пълноценно общуване в семейството, с колеги и приятели, чаша кафе....
Нещо ново за четене. Някоя дискусия из форума Yum

# 39
Време, прекарано със семейството, разходки сред природата, кино, срещи с приятели, четене на книга.

# 40
Обожавам масажите и спа процедурите.

# 41
Изключвам си телефона и спя по много.

# 42
  • София
Пътувам! Когато и колкото мога - моята страст, радост, презареждане и удоволствие.

# 43
Сутрин отделям 15 минути, за да изпия кафето си сама и да остана сама със себе си. Ходя често на фризьор, чета книги и слушам силно, ама много силно любима музика.

# 44
Отделям повече време за любими занимания - четене на книга, хубав филм, среща с приятели, разходка сред природата.

Общи условия

Активация на акаунт