🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 9 220
  • 466
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Взимам разтоварваща вана с чаша вино.

# 16
Опитвам се да се наспивам пълноценно.
Почти всеки ден отделям малко време за четене на книга. Обичам да пътувам и това ми доставя страхотно удоволствие и вътрешно спокойствие.

# 17
Повече време на чист въздух и в приятна компания, добър сън и релаксиращ душ.

# 18
Релаксирам с хубав филм, ароматна вана и чаша вино.

# 19
  • Плевен
Ароматна вана, хубава книга или пък любима музика, всичко в компания на чаша вино.

# 20
  • София
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?

Отделям време за осамотяване, тишина, осъзнаване, чаша кафе, слушане на приятна музика.

# 21
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?
"Домашно спа" или домашни хитринки за тяло и душа - контрастни душове със сменящо цвета си лед осветление, билкови или солени вани с релаксираща музика и много свещи.

# 22
- за вътрешното си спокийствие се грижа с време за себе си, включващоо безцелна разходка и книга

# 23
  • Телиш/Плевен
Обичам да прекарвам време в усамотение и тишина. Също така обожавам ароматни свещи, действат ми много успокояващо.

# 24
  • София
Спортувам много, чета книги и гледам да почивам повече.

# 25
Топъл душ или вана с ароматни соли и чаша топъл чай с коняк след това Simple Smile

# 26
Обичам да се разхождам, да си почивам,  да си взимам гореща вана и да чета книги Simple Smile

# 27
Ходя ежедневно, обичам масажите, грижа се за кожата си, разпускам с хубава музика, книга, филм. Опитвам се да съм заобиколена от позитивни хора, усмихвам се постоянно.

# 28
Поне веднъж седмично отделям време за дълъг душ, различни маски за коса, лице, лосион за тяло, хубава музика и хубава книга - пълен релакс.

# 29
Сън, разходки сред природата и срещи с приятели.

Общи условия

Активация на акаунт