Какво иска бившата от мен?

• 3 103
  • 67
  •   1
Отговори
Здравейте преди малко повече от 2 месеца се разделихме с бившата, която има дете от предишния си приятел. Аз съм на 33, а тя е на 20 и има прекрасна дъщеря на 2 години и половина. Бяхме 3 месеца заедно. Заради тях двете се прибрах от чужбина. Тя е вманиечена по социалните мрежи, постоянно се снима. Това е една от причините да се разделим. Постоянно не беше доволна и мрънка. Много скандали и преди коледните празници тя отново истеряса и аз си тръгнах. Наистина не издържах. Седмица след, като се разделихме тя се хвана с ром, но имаше още неща с мен в социалните мрежи. Много пъти й казвах да ги махне, защото не е коректно спрямо новия й. Само да кажа, че обича да лъже, сляпа е (не буквално) и дори и да й покажеш истината не иска да я приеме. Навсякъде ме блокира само в Телеграм не. Гледа ми сторитата, качва клипове от песни за раздели и любов. Един ден й казах да поговорим и да се разберем. Уж имала чувства ,към мен. А когато й казах, че съм готов на следващия ден да замина, но да разкара тоя ром, тя заяви, че й харесва тоя начин на живот и такива неща. Но искам да попитам, защо в Телеграм не ме блокира и и понякога ми пише за незначителни неща ,и защо ми гледа сторитата, вече не толко често, защото не влиза много в Телеграм? Само да кажа, че детето съм приел, като свое. И до ден днешен ми липсва и тя също. Но не виждам промяна в нея.

Преди да ме осъждате, че съм вманиечен по нея ,и че се състезавам с рома или чакам да се съберем - не не чакам нищо и с никой не се състезавам. Просто искам мнение. Аз вече съм продължил напред.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 08:32 от Sheriff Plami

# 1
Тя нищо не иска от теб явно.
Детето не е твое, та няма какво да го приемаш.
Жената е кифла.
Ако искаш нормална приятелка, не се занимавай с кифли.
Вземи да я блокираш ти навсякъде.

# 2
Защото сегашните 20 са предишните 15. Хем сърби, хем боли, искат и се драми като по турските сериали и да си има някого, когото да разиграва и да има под ръка да и дава внимание. Много жени като тийнове сме били такива, тази обаче още е останала на това ниво без развитие.
Ти обаче за три месеца какво си се хванал като удавник за сламка за това дете с дете?

# 3
Защото сегашните 20 са предишните 15. Хем сърби, хем боли, искат и се драми като по турските сериали и да си има някого, когото да разиграва и да има под ръка да и дава внимание. Много жени като тийнове сме били такива, тази обаче още е останала на това ниво без развитие.
Ти обаче за три месеца какво си се хванал като удавник за сламка за това дете с дете?

Абе за първи път повярвах на сърцето си, ама май сгреших. Вече не мисля така за тях и се заглеждам по други жени. Сърцето вика "искам ги", а мозъка недей. И слушам главата си. Но благодаря много за мнението.

# 4
  • София
Бившата нищо не иска, ти какво искаш се пита? Rolling Eyes

# 5
Повярвал си в гащите си .Жена да роди толкова рано и такова поведение,е меко казано на "много леко момиче",да не казвам другата дума която и отива повече.А , мъжете бъркате нагона с любовта.Според мен тя не иска нищо друго освен да си почеше ехото , защото от описано клони към нарцисистка порода .

# 6
Бившата нищо не иска, ти какво искаш се пита? Rolling Eyes
Ако се промени, може и да да се оправим, ако не продължавам напред.

# 7
Те хората ей тъй са тръгнали да се променят заради една пишка 😆 няма променяне, една драматична кифла няма да стане примерна домакиня от днес за утре. Като смени още 3-4, след 10 години време ще е ок, може би. Иначе би трябвало на 30+ години вече да знаеш, че насила да караш човек да се промени заради теб няма как да стане. Ама явно и ти си някъде по-надолу ментално с годините.

# 8
Някой да забелязва нещо за оправяне?!

# 9
Драма Лама много адекватен отговор. Не съм я карал насила. Не съм ментално надолу с годините, просто мислех, че нормална, щом има дете, но в последствие се разбра всичко.

Другите благодаря ви за отговорите, но за едното его не мисля, че някой ще се занимава с такива неща. За да си начешаш егото според мен, ще правиш други неща, а няма да се занимаваш с бившия. Искам да кажа, че сме имали хубавите моменти и тя също ми е помагала в някой неща. Показала, е че има чувства, но жаждата й за внимание в социалните мрежи е страшно.
cvvet,  какво има за оправяне?

# 10
  • Далечният изток
Май и ти си вманиЕчен по социалните мрежи...
Големи драми на ниво детската градина. По нищо не личи да си на 33 години.

# 11
  • SF
Ти си на 33 години, а тя е някакво хлапе. Имам чувството, че темата е пусната от тийнейджър.
Ти какво искаш от нея?? Тя явно не знае какво и дали въобще иска нещо от теб. Наредил си се на опашката след рома и чакаш тя да вземе решение дали ти или той да й гледате детето, което е направила на 17. Луда работа! Изчакай я, тя се си намери още няколко гаджета, не само роми, за да може хубаво да си избере. Може би ще спечели този, който снима най-добре клипчета за тик-ток.

# 12
Май и ти си вманиЕчен по социалните мрежи...
Големи драми на ниво детската градина. По нищо не личи да си на 33 години.

Нали за това е форум. Искам само мнение.

# 13
  • SF
Ами "мнение" защо не те е блокирала в Телеграм, ние нямаме и няма как да имаме. На каква база да го съставим това мнение? Какви сторита се качват в Телеграм? Блокирай я пък ти в този Телеграм, за да не може да ти гледа сторитата. Отдръпвай се и не се занимавай с нея с кого ходи, как постъпва с него, какво гледа и какви снимки качва. Или викаш - трудна работа! Улетел си вече по някаква 20-годишна с 2-годишно дете.
Не е много умна тая девойка, да знаеш! Ако въобще те интересува ум.

# 14
Ами "мнение" защо не те е блокирала в Телеграм, ние нямаме и няма как да имаме. На каква база да го съставим това мнение? Какви сторита се качват в Телеграм? Блокирай я пък ти в този Телеграм, за да не може да ти гледа сторитата. Отдръпвай се и не се занимавай с нея с кого ходи, как постъпва с него, какво гледа и какви снимки качва. Или викаш - трудна работа! Улетел си вече по някаква 20-годишна с 2-годишно дете.
Не е много умна тая девойка, да знаеш! Ако въобще те интересува ум.

Не съм улетел. Сторита за раздялата 😂. Не я следя, а приятели ми показват със снимки. Аз не се интересувам от нея. Само питам, защо го прави? И да я блокирам там, тя пак ще намери начин да гледа и да пише. Аз вече флиртувам с една колежка. Не чакам от нея да се промени и да сме пак заедно. Не се редя или състезавам с тоя ром. Просто попитах.

Общи условия

Активация на акаунт